BERBERLER ODASINA GENÇ ADAY

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.01.2018 - 11:30, Güncelleme: 08.01.2018 - 11:30
 

BERBERLER ODASINA GENÇ ADAY

Manisa'da 18 Şubat'ta gerçekleştirilecek olan Berberler ve Kuaförler Odası Başkanlığı kongresi için adaylar belli olmaya başladı. Şehzadeler Kuaför salonu sahibi Adem Şahin, kongrede başkanlık için adaylığını açıkladı.
“GENÇ, DİNAMİK VE YENİ PROJELERLE GELİYORUM.” Berberler ve Kuaförler Odası'nın mevcut durumunu eleştiren Şahin, “Berberler ve Kuaförler Odamızın içine kapanık hali beni olumsuz etkiliyor. Artık bu gidişi değiştirmenin gerektiğine inanıyor ve görev için sahaya iniyorum. Devir değişti. Manisalı meslektaşlarımız, genç, dinamik, yeni fikirleri ve projeleri olan bir yönetici görmek istiyorlar. Mesleğimizin kanayan yaraları ve sorunları saymakla bitmez. 594 arkadaşımız var; kimse kimseyi tanımıyor. Yıllardır hiçbir sosyal etkinliğimiz yok. Bir yemekte bile bir araya gelememişiz. Bu kısır döngüyü kırıp öncelikle Manisa Berberler ve Kuaförler Odasını hak ettiği değere kavuşturacağız. Her yıl bir yemekte, çay partisinde, sosyal etkinlikte ailelerimizle bir araya geleceğiz, dertlerimizi anlatıp çare olmaya çalışacağız" dedi. Kültür turları ve geziler düzenleyerek oda üyelerinin kaynaşmasını sağlamak için çalışmalar yürüteceğini ifade eden Şahin, “Bayramlarda iç içe olacağız. Oda üyelerimizi iyi günde, kötü günde hep hatırlayacağız. En önemlisi, zamanı geldiğinde çekilmesini de bileceğiz” diye konuştu.  
Manisa'da 18 Şubat'ta gerçekleştirilecek olan Berberler ve Kuaförler Odası Başkanlığı kongresi için adaylar belli olmaya başladı. Şehzadeler Kuaför salonu sahibi Adem Şahin, kongrede başkanlık için adaylığını açıkladı.
“GENÇ, DİNAMİK VE YENİ PROJELERLE GELİYORUM.”
Berberler ve Kuaförler Odası'nın mevcut durumunu eleştiren Şahin, “Berberler ve Kuaförler Odamızın içine kapanık hali beni olumsuz etkiliyor. Artık bu gidişi değiştirmenin gerektiğine inanıyor ve görev için sahaya iniyorum. Devir değişti. Manisalı meslektaşlarımız, genç, dinamik, yeni fikirleri ve projeleri olan bir yönetici görmek istiyorlar. Mesleğimizin kanayan yaraları ve sorunları saymakla bitmez. 594 arkadaşımız var; kimse kimseyi tanımıyor. Yıllardır hiçbir sosyal etkinliğimiz yok. Bir yemekte bile bir araya gelememişiz. Bu kısır döngüyü kırıp öncelikle Manisa Berberler ve Kuaförler Odasını hak ettiği değere kavuşturacağız. Her yıl bir yemekte, çay partisinde, sosyal etkinlikte ailelerimizle bir araya geleceğiz, dertlerimizi anlatıp çare olmaya çalışacağız" dedi.


Kültür turları ve geziler düzenleyerek oda üyelerinin kaynaşmasını sağlamak için çalışmalar yürüteceğini ifade eden Şahin, “Bayramlarda iç içe olacağız. Oda üyelerimizi iyi günde, kötü günde hep hatırlayacağız. En önemlisi, zamanı geldiğinde çekilmesini de bileceğiz” diye konuştu.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.