Bik Müdürü İdris Cirit’ten Gazetemiz Denge’ye Ziyaret

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.09.2021 - 10:47, Güncelleme: 14.09.2021 - 10:47
 

Bik Müdürü İdris Cirit’ten Gazetemiz Denge’ye Ziyaret

Yaklaşık 1 ay önce Manisa’ya atanan Basın İlan Kurumu (BİK) Manisa Şube Müdürü İdris Cirit, Manisa’da Denge Gazetesi’ni ziyaret etti. BİK Müdürü İdris Cirit, ziyaret sonrası verdiği özel demeçte Manisa’daki yerel basını değerlendirdi.
Yaklaşık 1 ay önce Basın İlan Kurumu (BİK) tarafından Denizli’deki görev yerinden Manisa’ya atanan BİK Manisa Şube Müdürü İdris Cirit, il genelinde yayın yapan yerel gazetelere tanışma ziyaretleri kapsamında gazetemize geldi. Ziyarette Etv ve Denge Gazetesi Genel Müdürü Velihan Yumrukaya ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Özlem Şahin ile bir araya gelen BİK Müdürü İdris Cirit, Manisa’nın yerel basını hakkında izlenimlerini paylaşarak, basına katkı sağlayacak projelerinden söz etti. Yerel basının önemine dikkat çeken İdris Cirit, yazılı basının dijitalleşme ile entegre bir şekilde ilerlemesi gerektiğine vurgu yaptı. “YEREL BASIN MANİSA’YA DAMGA VURACAK” Manisa’da yerel basını güçlü bulduğunu aktaran BİK Müdürü Cirit, “Manisa basını ayrı bir yere sahip. Ben burada göreve başlayalı 1 ay oldu. Yaklaşık 1 aydır analizler yapıyoruz. Manisa basınıyla tanışmaktan çok memnum oldum çünkü gördüm ki, Manisa basını gerekten habere aç bir basın. Yani haber için yerinde beklemiyor, haberin kaynağına gidiyor. Araştırma yapıyor ve karşılığında haber üretiyor. Yerel içerik üretiyor. Bu bizim için çok önemli. Kurum olarak gazetelerimize katkı sağlamak bizi mutlu edecek. İnşallah basınımız kendi gücü ile, yarattığı içerik ile Manisa’ya damga vuracak. Bizlerde kurum olarak elimizden geldiğince basınımızın yanında olacağız” dedi. BASIN CAMİASINA YÖNELİK EĞİTİMLER VE PROJELER OLACAK BİK Müdürü Cirit, 1 aylık süreç içerisinde yerel basının sorunlarını raporladıklarını belirterek bu sorunların çözümlerine yönelik ön çalışmalara başladıklarını aktardı. Konuya ilişkin görüşlerini aktaran Cirit, “Manisa’da “Yerel basınımıza neler yapabiliriz, nasıl katkı sağlayabiliriz noktasında değerlendirmeler yaptık. Sonucunda ise şöyle şeyler çıktı; basınımızın ihtiyacı olduğu konularda eğitimler düzenleyeceğiz. Basın İlan Kurumu bizim yerelde elimiz ve ayağımız. Basınımızın sorunları nelerdir, bunu birebir yerinde görmek önemli. Bizde bu anlamda vereceğimiz eğitimlerle ve hayata geçireceğimiz projelerle katkı sunmaya çalışacağız inşallah” diye konuştu. “MANİSA’DA DENGE GAZETESİ ŞEHİRDE DENGEYİ SAĞLIYOR” Son olarak gazetemiz Denge ile ilgili izlenimlerini aktaran BİK Müdürü İdris Cirit, konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Manisa’da Denge Gazetesi, Manisa’da dengeyi sağlıyor. O anlamda gerçekten başarılı buldum. Çalışmalarınız için çalışma ekibinize ve değerli imtiyaz sahiplerine teşekkür ediyorum. Denge Gazetesi’nde daha çok şey başarılacağına inanıyorum. Mevcut kadrosuna da yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Çok da başarılı buluyorum.”
Yaklaşık 1 ay önce Manisa’ya atanan Basın İlan Kurumu (BİK) Manisa Şube Müdürü İdris Cirit, Manisa’da Denge Gazetesi’ni ziyaret etti. BİK Müdürü İdris Cirit, ziyaret sonrası verdiği özel demeçte Manisa’daki yerel basını değerlendirdi.

Yaklaşık 1 ay önce Basın İlan Kurumu (BİK) tarafından Denizli’deki görev yerinden Manisa’ya atanan BİK Manisa Şube Müdürü İdris Cirit, il genelinde yayın yapan yerel gazetelere tanışma ziyaretleri kapsamında gazetemize geldi. Ziyarette Etv ve Denge Gazetesi Genel Müdürü Velihan Yumrukaya ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Özlem Şahin ile bir araya gelen BİK Müdürü İdris Cirit, Manisa’nın yerel basını hakkında izlenimlerini paylaşarak, basına katkı sağlayacak projelerinden söz etti. Yerel basının önemine dikkat çeken İdris Cirit, yazılı basının dijitalleşme ile entegre bir şekilde ilerlemesi gerektiğine vurgu yaptı.
“YEREL BASIN MANİSA’YA DAMGA VURACAK”
Manisa’da yerel basını güçlü bulduğunu aktaran BİK Müdürü Cirit, “Manisa basını ayrı bir yere sahip. Ben burada göreve başlayalı 1 ay oldu. Yaklaşık 1 aydır analizler yapıyoruz. Manisa basınıyla tanışmaktan çok memnum oldum çünkü gördüm ki, Manisa basını gerekten habere aç bir basın. Yani haber için yerinde beklemiyor, haberin kaynağına gidiyor. Araştırma yapıyor ve karşılığında haber üretiyor. Yerel içerik üretiyor. Bu bizim için çok önemli. Kurum olarak gazetelerimize katkı sağlamak bizi mutlu edecek. İnşallah basınımız kendi gücü ile, yarattığı içerik ile Manisa’ya damga vuracak. Bizlerde kurum olarak elimizden geldiğince basınımızın yanında olacağız” dedi.


BASIN CAMİASINA YÖNELİK EĞİTİMLER VE PROJELER OLACAK
BİK Müdürü Cirit, 1 aylık süreç içerisinde yerel basının sorunlarını raporladıklarını belirterek bu sorunların çözümlerine yönelik ön çalışmalara başladıklarını aktardı. Konuya ilişkin görüşlerini aktaran Cirit, “Manisa’da “Yerel basınımıza neler yapabiliriz, nasıl katkı sağlayabiliriz noktasında değerlendirmeler yaptık. Sonucunda ise şöyle şeyler çıktı; basınımızın ihtiyacı olduğu konularda eğitimler düzenleyeceğiz. Basın İlan Kurumu bizim yerelde elimiz ve ayağımız. Basınımızın sorunları nelerdir, bunu birebir yerinde görmek önemli. Bizde bu anlamda vereceğimiz eğitimlerle ve hayata geçireceğimiz projelerle katkı sunmaya çalışacağız inşallah” diye konuştu.
“MANİSA’DA DENGE GAZETESİ ŞEHİRDE DENGEYİ SAĞLIYOR”
Son olarak gazetemiz Denge ile ilgili izlenimlerini aktaran BİK Müdürü İdris Cirit, konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Manisa’da Denge Gazetesi, Manisa’da dengeyi sağlıyor. O anlamda gerçekten başarılı buldum. Çalışmalarınız için çalışma ekibinize ve değerli imtiyaz sahiplerine teşekkür ediyorum. Denge Gazetesi’nde daha çok şey başarılacağına inanıyorum. Mevcut kadrosuna da yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Çok da başarılı buluyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.