BİK Müdürü Yusuf Kahraman’dan Erdinç Yumrukaya’ya 46. Yıl Ziyareti

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.06.2021 - 10:22, Güncelleme: 16.06.2021 - 10:22
 

BİK Müdürü Yusuf Kahraman’dan Erdinç Yumrukaya’ya 46. Yıl Ziyareti

Basın İlan Kurumu Manisa Şube Müdürü Yusuf Kahraman, Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve ETV & Denge Gazetesi İmtiyaz Sahibi Erdinç Yumrukaya’yı Ofis Home Mağazası’nda ziyaret etti. Vatandaşların yazılı ve internet gazeteciliğini çok sıkı takip ettiğini belirten Yumrukaya; “2000 yılından beri ilkeli, tarafsız ve doğru habercilik anlayışımızı hiç bozmadık. Bu duruşumuzu pandemi döneminde de sergiledik. Vatandaşımızın merak ettiği tüm hususları birinci ağızdan yetkililerden öğrenerek haberleştirdik. Vatandaşımızı tedirgin edici değil, bilgilendirici başlıklar attık.Sayın Kahraman’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi. KAHRAMAN; “YEREL BASINIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM” “Pandemi sürecinde Manisa’da yerel basınımız çok duyarlı bir tutum sergiledi. Bu konuda Denge Gazetesi aracılığıyla bu ziyaretimde hepsine teşekkürlerimi sunuyorum. Yerel basınımızın birlik ve beraberlik içinde olduğunu görmek mutluluk verici.” Yumrukaya, Milliyet Gazetesi’nde yayımlanan köşe yazılarından oluşan kitabını Kahraman’a hediye ederken; BİK Müdürü Kahraman da Yazar Tarık Us’un belgesel niteliğinde olan eseri “50 Yıl” kitabını hediye etti.

Basın İlan Kurumu Manisa Şube Müdürü Yusuf Kahraman, Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve ETV & Denge Gazetesi İmtiyaz Sahibi Erdinç Yumrukaya’yı Ofis Home Mağazası’nda ziyaret etti. Vatandaşların yazılı ve internet gazeteciliğini çok sıkı takip ettiğini belirten Yumrukaya; “2000 yılından beri ilkeli, tarafsız ve doğru habercilik anlayışımızı hiç bozmadık. Bu duruşumuzu pandemi döneminde de sergiledik. Vatandaşımızın merak ettiği tüm hususları birinci ağızdan yetkililerden öğrenerek haberleştirdik. Vatandaşımızı tedirgin edici değil, bilgilendirici başlıklar attık.Sayın Kahraman’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

KAHRAMAN; “YEREL BASINIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

“Pandemi sürecinde Manisa’da yerel basınımız çok duyarlı bir tutum sergiledi. Bu konuda Denge Gazetesi aracılığıyla bu ziyaretimde hepsine teşekkürlerimi sunuyorum. Yerel basınımızın birlik ve beraberlik içinde olduğunu görmek mutluluk verici.”

Yumrukaya, Milliyet Gazetesi’nde yayımlanan köşe yazılarından oluşan kitabını Kahraman’a hediye ederken; BİK Müdürü Kahraman da Yazar Tarık Us’un belgesel niteliğinde olan eseri “50 Yıl” kitabını hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.