BÜLENT BEYİN HİKAYESİ AKHİSARLILARLA BULUŞTU

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.07.2022 - 15:19, Güncelleme: 22.07.2022 - 15:19
 

BÜLENT BEYİN HİKAYESİ AKHİSARLILARLA BULUŞTU

Akhisar’da sahne alan ünlü oyuncu Bülent Emrah Parlak, sergilediği tiyatro oyunu ile Akhisarlı tiyatroseverlere eğlence dolu bir gece yaşattı. Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, “Böyle etkinliklere halkımız gerçekten yoğun ilgi gösteriyor ve keyifli vakitler geçiriyor.” dedi.
Kültür ve sanat etkinliklerine aralıksız devam eden Akhisar Belediyesi, bu kez de ünlü oyuncu Bülent Emrah Parlak’ın sergilediği ‘Bülent Beyin Hikayesi' adlı tiyatro oyunu ile Akhisarlılarla buluştu. TEK KİŞİLİK OYUN Sine - tiyatro tekniğiyle tek kişilik oyun olarak sahnelenen, Uğraş Güneş'in senaryosunu yazdığı, Murat Eken'in yönettiği ‘Bülent Beyin Hikayesi’, organların her birinin insan haline dönüşüp dile gelmeleri halinde neler yaşanacağını komedi tarzında Akhisarlı izleyicilerine sundu. “ETKİNLİKLERİMİZ ARALIKSIZ DEVAM EDECEK” Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, tiyatro etkinliklerine önem verdiklerini belirterek, “Akhisar’da sahne alan Bülent Emrah Parlak, ‘Bülent Beyin Hikayesi’ adlı tiyatro oyunu ile Akhisarlılara sanat ve eğlence dolu bir gece yaşattı. Böyle etkinliklere halkımız gerçekten yoğun ilgi gösteriyor ve keyifli vakitler geçiriyor. Günlük streslerden bir nebze olsun uzaklaşabiliyor. Emeği geçen, katılan herkese teşekkür ederim. Kültür ve sanat etkinliklerimize aralıksız devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Akhisar’da sahne alan ünlü oyuncu Bülent Emrah Parlak, sergilediği tiyatro oyunu ile Akhisarlı tiyatroseverlere eğlence dolu bir gece yaşattı. Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, “Böyle etkinliklere halkımız gerçekten yoğun ilgi gösteriyor ve keyifli vakitler geçiriyor.” dedi.

Kültür ve sanat etkinliklerine aralıksız devam eden Akhisar Belediyesi, bu kez de ünlü oyuncu Bülent Emrah Parlak’ın sergilediği ‘Bülent Beyin Hikayesi' adlı tiyatro oyunu ile Akhisarlılarla buluştu.

TEK KİŞİLİK OYUN

Sine - tiyatro tekniğiyle tek kişilik oyun olarak sahnelenen, Uğraş Güneş'in senaryosunu yazdığı, Murat Eken'in yönettiği ‘Bülent Beyin Hikayesi’, organların her birinin insan haline dönüşüp dile gelmeleri halinde neler yaşanacağını komedi tarzında Akhisarlı izleyicilerine sundu.

“ETKİNLİKLERİMİZ ARALIKSIZ DEVAM EDECEK”

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, tiyatro etkinliklerine önem verdiklerini belirterek, “Akhisar’da sahne alan Bülent Emrah Parlak, ‘Bülent Beyin Hikayesi’ adlı tiyatro oyunu ile Akhisarlılara sanat ve eğlence dolu bir gece yaşattı. Böyle etkinliklere halkımız gerçekten yoğun ilgi gösteriyor ve keyifli vakitler geçiriyor. Günlük streslerden bir nebze olsun uzaklaşabiliyor. Emeği geçen, katılan herkese teşekkür ederim. Kültür ve sanat etkinliklerimize aralıksız devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.