Büyükşehir'e Arama Kurtarma Malzemesi Desteği

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.12.2020 - 11:26, Güncelleme: 15.12.2020 - 11:26
 

Büyükşehir'e Arama Kurtarma Malzemesi Desteği

İzmir'de meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki depremin ardından hızla afet bölgesine giderek arama kurtarma çalışmalarına katılan Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı'na, Manisa'da faaliyet gösteren TOYO Matbaa Mürekkepleri şirketinden arama kurtarma malzeme desteği geldi. Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu da TOYO Matbaa Mürekkepleri Yönetim Kurulu Başkanı Koji Wada ve CEO Yakup Benli'yi ziyaret ederek destekleri nedeniyle teşekkür etti.
Geçtiğimiz Ekim ayında İzmir'de meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki depremin ardından hemen harekete geçen Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, deprem bölgesine ilk ulaşan ekiplerinden biri olarak arama kurtarma faaliyetleri süresince büyük çaba sarf eden Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na, Manisa'da Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren TOYO Matbaa Mürekkepleri şirketinden arama kurtarma malzemesi desteği geldi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu da İtfaiye Daire Başkanı Gürhan İnal ile birlikte TOYOINK Group'a ziyarette bulundu. Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, TOYO Matbaa Mürekkepleri Yönetim Kurulu Başkanı Koji Wada ve CEO Yakup Benli ile bir araya gelen desteklerinden ötürü teşekkür etti. "İtfaiye'ye Yapılan Yatırım İnsana Yapılan Yatırım" İzmir'de meydana gelen depremde Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekiplerinin olay yerine ilk varan ekiplerin başında yer aldığını ifade eden Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, "Yaklaşık 220 personelle 105 saat müdahalede bulunduk. Sizlerin İzmir depremini unutmayıp bize arama kurtarma malzemesi anlamında destek olmanız çok takdire şayan. Diğer sanayi kuruluşlarına da örnek olması gereken bir davranış. Bu olay bizi çok duygulandırdı. İnşallah bir daha yaşanmaz ama bu alınan malzemeler de insanların canını kurtaracak. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün, İtfaiye'ye yapılan yatırım insana yapılan yatırım ifadesini her zaman kullanıyor. Özellikle arama kurtarma konusunda da parmak kameranın kaç tane can kurtardığını gördük. Desteğiniz nedeniyle çok teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı. Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin İzmirli depremzedelere sosyal anlamda da önemli desteklerde bulunduğunu belirten Ali Öztozlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün talimatları ile tüm ekiplerin İzmir'e hareket ettiğini ifade etti. Öztozlu, başta Manisa Büyükşehir Belediyesi'nde görevli psikologlar ile psikolojik desteklerin yanı sıra kişisel hijyen malzemeleri noktasında da desteklemelerde bulunulduğunu belirtti. "Ekiplerin Çabalarına Büyük Saygı Duyduk" Talihsiz bir sebepten ötürü deprem bölgesinde olduklarını belirten TOYO Matbaa Mürekkepleri Yönetim Kurulu Başkanı Koji Wada, "Bir arkadaşımızın ailesi enkaz altındaydı. Oradaki bütün ekiplerin ne kadar çaba gösterdiğini de yakından gördük ve çok büyük saygı duyduk. Umarız bir daha böyle bir şeye ihtiyaç olmaz ama olduğunda da hazır olmak gerekir" dedi. TOYO Matbaa Mürekkepleri CEO'su Yakup Benli de deprem bölgesine gerçekleştirdikleri yardım çalışmalarıyla ilgili bilgiler aktardı.
İzmir'de meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki depremin ardından hızla afet bölgesine giderek arama kurtarma çalışmalarına katılan Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı'na, Manisa'da faaliyet gösteren TOYO Matbaa Mürekkepleri şirketinden arama kurtarma malzeme desteği geldi. Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu da TOYO Matbaa Mürekkepleri Yönetim Kurulu Başkanı Koji Wada ve CEO Yakup Benli'yi ziyaret ederek destekleri nedeniyle teşekkür etti.

Geçtiğimiz Ekim ayında İzmir'de meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki depremin ardından hemen harekete geçen Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, deprem bölgesine ilk ulaşan ekiplerinden biri olarak arama kurtarma faaliyetleri süresince büyük çaba sarf eden Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na, Manisa'da Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren TOYO Matbaa Mürekkepleri şirketinden arama kurtarma malzemesi desteği geldi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu da İtfaiye Daire Başkanı Gürhan İnal ile birlikte TOYOINK Group'a ziyarette bulundu. Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, TOYO Matbaa Mürekkepleri Yönetim Kurulu Başkanı Koji Wada ve CEO Yakup Benli ile bir araya gelen desteklerinden ötürü teşekkür etti.

"İtfaiye'ye Yapılan Yatırım İnsana Yapılan Yatırım"

İzmir'de meydana gelen depremde Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekiplerinin olay yerine ilk varan ekiplerin başında yer aldığını ifade eden Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, "Yaklaşık 220 personelle 105 saat müdahalede bulunduk. Sizlerin İzmir depremini unutmayıp bize arama kurtarma malzemesi anlamında destek olmanız çok takdire şayan. Diğer sanayi kuruluşlarına da örnek olması gereken bir davranış. Bu olay bizi çok duygulandırdı. İnşallah bir daha yaşanmaz ama bu alınan malzemeler de insanların canını kurtaracak. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün, İtfaiye'ye yapılan yatırım insana yapılan yatırım ifadesini her zaman kullanıyor. Özellikle arama kurtarma konusunda da parmak kameranın kaç tane can kurtardığını gördük. Desteğiniz nedeniyle çok teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı. Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin İzmirli depremzedelere sosyal anlamda da önemli desteklerde bulunduğunu belirten Ali Öztozlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün talimatları ile tüm ekiplerin İzmir'e hareket ettiğini ifade etti. Öztozlu, başta Manisa Büyükşehir Belediyesi'nde görevli psikologlar ile psikolojik desteklerin yanı sıra kişisel hijyen malzemeleri noktasında da desteklemelerde bulunulduğunu belirtti.

"Ekiplerin Çabalarına Büyük Saygı Duyduk"

Talihsiz bir sebepten ötürü deprem bölgesinde olduklarını belirten TOYO Matbaa Mürekkepleri Yönetim Kurulu Başkanı Koji Wada, "Bir arkadaşımızın ailesi enkaz altındaydı. Oradaki bütün ekiplerin ne kadar çaba gösterdiğini de yakından gördük ve çok büyük saygı duyduk. Umarız bir daha böyle bir şeye ihtiyaç olmaz ama olduğunda da hazır olmak gerekir" dedi. TOYO Matbaa Mürekkepleri CEO'su Yakup Benli de deprem bölgesine gerçekleştirdikleri yardım çalışmalarıyla ilgili bilgiler aktardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.