Büyükşehir, Gölmarmaralı Zeytincileri Mutlu Etti

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.09.2022 - 12:30, Güncelleme: 13.09.2022 - 12:30
 

Büyükşehir, Gölmarmaralı Zeytincileri Mutlu Etti

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Zeytin Üreticilerine 72 Bin Kasa Desteği Projesi kapsamında düzenlenen törenle Gölmarmaralı üreticilere zeytin kasalarını teslim etti. Üreticiler, kırsala yapılan yatırımlar için Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne ve Başkan Cengiz Ergün’e teşekkür etti.
Zeytin hasadında plastik kasa kullanımının yaygınlaştırılması amacıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen 72 Bin Kasa Desteği Projesi, Gölmarmara ilçesiyle devam etti. Gölmarmara ilçesindeki 210 üreticiye, 2100 adet zeytin kasası İtfaiye Amirliği’nde düzenlenen törenle teslim edildi. Zeytin kasası dağıtım törenine Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Yılmaz Usta, Manisa Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi İbrahim Aydın, Gölmarmara İlçe Tarım ve Orman Müdürü Hasan Şadi Çelik, İlçe Ziraat Odası Yönetim Kurulu Üyesi Mümin Güler, MHP İlçe Başkanı Şakir Can, AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Pınarcı, Gölmarmara Muhtarlık İşleri Müdürü Kağan Tunçelli, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı. Öztozlu, ‘Kırsal Yatırımları Hız Kesmiyor’ Gölmarmara ilçesinde zeytin kasası dağıtım töreninde konuşan Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, “Siz değerli üreticilerimizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Zeytin kasası dağıtım törenine hepiniz hoş geldiniz. Ulu önder Atatürk’ün dediği gibi Köylü Milletin Efendisidir anlayışıyla ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün talimatları ile 2022 yılı içerisinde rekor bir bütçeyle toplam 70 milyon lirayı kırsal kalkınmaya ayırdık. Ve bununla ilgili bütün projeleri tek tek hayata geçirmekten mutluyuz, gururluyuz. Bugün de güzel ilçemiz Gölmarmara’da sizlerle olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bir önceki buluşmamızda üzüm sepeti dağıtım töreninde bir araya gelmiştik. Allah bugün de sizlerle zeytin kasası dağıtımında bir arada bulunmayı nasip etti. Projelerimiz saymakla bitecek gibi değil. Başlıklar halinde sayacak olursak, gübre dağıtımları, koç dağıtımı, zeytin kasası dağıtımlarının ardından önümüzdeki ay 26 tane sulama kooperatifimize 10 milyon lira değerinde 48 bin metre boru dağıtımı gerçekleştireceğiz. Onun akabinde 150 bin adet meyve fidanı dağıtımı, 500 adet damızlık koç dağıtımı, hayvan içme suyu göleti yapımları ve temizlikleri, yem bitkisi tohumlarının dağıtımı gibi birçok projeyi teker teker hayata geçiriyoruz. Ürününüz bol kazancınız bereketli olsun” diye konuştu. Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu’nun konuşmasının ardından zeytin kasaları üreticilere teslim edildi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Zeytin Üreticilerine 72 Bin Kasa Desteği Projesi kapsamında düzenlenen törenle Gölmarmaralı üreticilere zeytin kasalarını teslim etti. Üreticiler, kırsala yapılan yatırımlar için Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne ve Başkan Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

Zeytin hasadında plastik kasa kullanımının yaygınlaştırılması amacıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen 72 Bin Kasa Desteği Projesi, Gölmarmara ilçesiyle devam etti. Gölmarmara ilçesindeki 210 üreticiye, 2100 adet zeytin kasası İtfaiye Amirliği’nde düzenlenen törenle teslim edildi. Zeytin kasası dağıtım törenine Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Yılmaz Usta, Manisa Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi İbrahim Aydın, Gölmarmara İlçe Tarım ve Orman Müdürü Hasan Şadi Çelik, İlçe Ziraat Odası Yönetim Kurulu Üyesi Mümin Güler, MHP İlçe Başkanı Şakir Can, AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Pınarcı, Gölmarmara Muhtarlık İşleri Müdürü Kağan Tunçelli, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Öztozlu, ‘Kırsal Yatırımları Hız Kesmiyor’

Gölmarmara ilçesinde zeytin kasası dağıtım töreninde konuşan Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, “Siz değerli üreticilerimizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Zeytin kasası dağıtım törenine hepiniz hoş geldiniz. Ulu önder Atatürk’ün dediği gibi Köylü Milletin Efendisidir anlayışıyla ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün talimatları ile 2022 yılı içerisinde rekor bir bütçeyle toplam 70 milyon lirayı kırsal kalkınmaya ayırdık. Ve bununla ilgili bütün projeleri tek tek hayata geçirmekten mutluyuz, gururluyuz. Bugün de güzel ilçemiz Gölmarmara’da sizlerle olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bir önceki buluşmamızda üzüm sepeti dağıtım töreninde bir araya gelmiştik. Allah bugün de sizlerle zeytin kasası dağıtımında bir arada bulunmayı nasip etti. Projelerimiz saymakla bitecek gibi değil. Başlıklar halinde sayacak olursak, gübre dağıtımları, koç dağıtımı, zeytin kasası dağıtımlarının ardından önümüzdeki ay 26 tane sulama kooperatifimize 10 milyon lira değerinde 48 bin metre boru dağıtımı gerçekleştireceğiz. Onun akabinde 150 bin adet meyve fidanı dağıtımı, 500 adet damızlık koç dağıtımı, hayvan içme suyu göleti yapımları ve temizlikleri, yem bitkisi tohumlarının dağıtımı gibi birçok projeyi teker teker hayata geçiriyoruz. Ürününüz bol kazancınız bereketli olsun” diye konuştu. Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu’nun konuşmasının ardından zeytin kasaları üreticilere teslim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.