BÜYÜKŞEHiRDEN GENÇLiĞE YENi TESiS

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.01.2018 - 17:48, Güncelleme: 07.01.2018 - 17:48
 

BÜYÜKŞEHiRDEN GENÇLiĞE YENi TESiS

Manisa’nın spor alanındaki ihtiyacının giderilmesi konusunda çalışmalar yürüten Manisa Büyükşehir Belediyesi, zamanla yıpranan Tevfik Lav Spor Tesisi’nin yerine modern bir tesis kazandırıyor.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Tevfik Lav Spor Tesisi’nin inşaat çalışmalarına hızla devam ediyor. Yürütülen çalışmaları Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu ve Etüt ve Projeler Dairesi Başkanı Müge Türkeli Kuğu birlikte inceledi. Yüklenici firma yetkililerinden bilgi alan Başkan Ergün, zaman içerisinde yıpranan Tevfik Lav Spor Tesisi’ni yıkarak yerine modern bir spor tesisi kazandırdıklarına dikkat çekti. 1 FUTBOL SAHASI, 3 TENİS KORT, TRİBÜN BİNASI... Kentteki sportif alanların arttırılması noktasında önemli çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Yaklaşık 3 bin 675 metrekare alana sahip olan inşaat alanına 1 adet futbol sahası, 3 adet tenis kort, tribün binası ile spor salonu ve yatakhane binası yapılacak. 562 koltuk kapasiteli tribün binasında; antrenör, hakem, sağlık, doping, masaj, soyunma ve toplantı odaları ile malzeme deposu gibi tüm detaylar düşünüldü. Manisa sporuna hizmet verecek olan bu tesisin şimdiden kentimize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.  
Manisa’nın spor alanındaki ihtiyacının giderilmesi konusunda çalışmalar yürüten Manisa Büyükşehir Belediyesi, zamanla yıpranan Tevfik Lav Spor Tesisi’nin yerine modern bir tesis kazandırıyor.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Tevfik Lav Spor Tesisi’nin inşaat çalışmalarına hızla devam ediyor. Yürütülen çalışmaları Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu ve Etüt ve Projeler Dairesi Başkanı Müge Türkeli Kuğu birlikte inceledi. Yüklenici firma yetkililerinden bilgi alan Başkan Ergün, zaman içerisinde yıpranan Tevfik Lav Spor Tesisi’ni yıkarak yerine modern bir spor tesisi kazandırdıklarına dikkat çekti.
1 FUTBOL SAHASI, 3 TENİS KORT, TRİBÜN BİNASI...
Kentteki sportif alanların arttırılması noktasında önemli çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Yaklaşık 3 bin 675 metrekare alana sahip olan inşaat alanına 1 adet futbol sahası, 3 adet tenis kort, tribün binası ile spor salonu ve yatakhane binası yapılacak. 562 koltuk kapasiteli tribün binasında; antrenör, hakem, sağlık, doping, masaj, soyunma ve toplantı odaları ile malzeme deposu gibi tüm detaylar düşünüldü. Manisa sporuna hizmet verecek olan bu tesisin şimdiden kentimize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.