BÜYÜKŞEHİRİN GÜNEŞLİ’DEKİ 27 MİLYON TL’LİK YATIRIMINA BAŞLANDI

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.10.2022 - 15:08, Güncelleme: 25.10.2022 - 15:08
 

BÜYÜKŞEHİRİN GÜNEŞLİ’DEKİ 27 MİLYON TL’LİK YATIRIMINA BAŞLANDI

MASKİ Genel Müdürlüğü, Gördes ilçesine bağlı Güneşli Mahallesinde yürüttüğü 27 milyon TL’lik yatırımında 170 bin metrekarelik üstyapı işine de başladı. Mahalle sakinlerinden Osman Şahin Durmuş, “Cengiz Başkanımızın hizmetlerini sosyal medya hesaplarından görüyoruz. Başarılı Başkan, Türkiye’de marka Başkan.” dedi.
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi ile köyden ve belde durumundan mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinde çalışmalarına devam ediyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen altyapı çalışmaları kapsamında Gördes ilçesine bağlı Güneşli Mahallesinde 25 kilometre içme suyu ana hat döşeme çalışmaları tamamlandı. 400 tonluk içme suyu deposu inşaatında sona gelinirken, 23 kilometre kanalizasyon hattı döşeme çalışmaları ise tüm hızıyla sürüyor. 170 BİN METREKARELİK ÜSTYAPI ÇALIŞMASI 27 milyon TL yatırım bedeli ile yürütülen projede 170 bin metrekarelik üstyapı çalışmasına da başlandı. Güneşli’nin de artık merkez mahallelerden farkı kalmayacak. “MUTLUYUZ, SEVİNÇLİYİZ” Mahalle sakinlerinden Osman Şahin Durmuş, “Cengiz Başkanımız sağ olsun. Büyükşehir Belediye Başkanı olduktan sonra ikinci seçim öncesi Güneşlimize geldi. Yerel seçimlerden önce Güneşli Cumhuriyet Meydanı’nda konuşma yaptı. Güneşli’nin altyapısını yenileyeceğim dedi. Şu an altyapı değişimi devam ediyor. İçme suyu deposunda çalışmalar sona yaklaştı. Güneşli’nin tamamı parke taşıyla donatılacak. Mezarlık yolumuzu da 4 yıl önce Cengiz Başkanımızdan rica etmiştik. Bu çalışma da yapılmıştı. Mutluyuz, sevinçliyiz. Cengiz Başkanımızın hizmetlerini sosyal medya hesaplarından görüyoruz. Başarılı Başkan, Türkiye’de marka Başkan. Güneşli’de Cumhuriyet Tarihinin en büyük yatırımını yapan kişidir Cengiz Başkan. Çok teşekkür ediyoruz, Allah razı olsun” dedi.
MASKİ Genel Müdürlüğü, Gördes ilçesine bağlı Güneşli Mahallesinde yürüttüğü 27 milyon TL’lik yatırımında 170 bin metrekarelik üstyapı işine de başladı. Mahalle sakinlerinden Osman Şahin Durmuş, “Cengiz Başkanımızın hizmetlerini sosyal medya hesaplarından görüyoruz. Başarılı Başkan, Türkiye’de marka Başkan.” dedi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi ile köyden ve belde durumundan mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinde çalışmalarına devam ediyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen altyapı çalışmaları kapsamında Gördes ilçesine bağlı Güneşli Mahallesinde 25 kilometre içme suyu ana hat döşeme çalışmaları tamamlandı. 400 tonluk içme suyu deposu inşaatında sona gelinirken, 23 kilometre kanalizasyon hattı döşeme çalışmaları ise tüm hızıyla sürüyor.

170 BİN METREKARELİK ÜSTYAPI ÇALIŞMASI

27 milyon TL yatırım bedeli ile yürütülen projede 170 bin metrekarelik üstyapı çalışmasına da başlandı. Güneşli’nin de artık merkez mahallelerden farkı kalmayacak.

“MUTLUYUZ, SEVİNÇLİYİZ”

Mahalle sakinlerinden Osman Şahin Durmuş, “Cengiz Başkanımız sağ olsun. Büyükşehir Belediye Başkanı olduktan sonra ikinci seçim öncesi Güneşlimize geldi. Yerel seçimlerden önce Güneşli Cumhuriyet Meydanı’nda konuşma yaptı. Güneşli’nin altyapısını yenileyeceğim dedi. Şu an altyapı değişimi devam ediyor. İçme suyu deposunda çalışmalar sona yaklaştı. Güneşli’nin tamamı parke taşıyla donatılacak. Mezarlık yolumuzu da 4 yıl önce Cengiz Başkanımızdan rica etmiştik. Bu çalışma da yapılmıştı. Mutluyuz, sevinçliyiz. Cengiz Başkanımızın hizmetlerini sosyal medya hesaplarından görüyoruz. Başarılı Başkan, Türkiye’de marka Başkan. Güneşli’de Cumhuriyet Tarihinin en büyük yatırımını yapan kişidir Cengiz Başkan. Çok teşekkür ediyoruz, Allah razı olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.