CAFE 236 LOUNGE’DA ENFES MANTI GÜNÜ

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.01.2018 - 22:48, Güncelleme: 20.01.2018 - 22:48
 

CAFE 236 LOUNGE’DA ENFES MANTI GÜNÜ

Çağatay Uluçay İlköğretim Okulu 4/G Sınıfı okullarında düzenledikleri karne töreninin ardından özel organizasyonlara ev sahipliği yapan Cafe 236 Lounge’da buluştu.
Birinci dönemi başarılı bir şekilde geride bıraktıkları için velileri ve öğrencileri ile tatile merhaba etkinliği düzenlediklerini belirten 4/G sınıf öğretmeni Dilber Akdağ; “Karnelerimizi dağıttık, bütün öğrencilerim için çok başarılı bir dönem oldu. Velilerimizde bir o kadar ilgili. Tatile giriyoruz tam 15 gün ayrı kalacağız birbirimizi özleyeceğiz, bunun için de adını sık sık duyduğumuz Cafe 236 Lounge’da bir araya gelmek istedik. Buluşma saatimiz çocuklarımızın öğle yemeği saati olduğu içinde mantı günü düzenledik. Hem velilerimiz bir araya gelerek kaynaştı hem de çocuklarımız okul dışında gerçekleştirilen etkinlikle motive oldu. Türk kültürünün vazgeçilmez lezzeti olan mantı da oldukça lezzetliydi, emeği geçen herkesin ellerine sağlık. Biz Çağatay Uluçay İlköğretim Okulu 4/G Sınıfı olarak yeri ve konsepti ile çok beğendimiz Cafe 236 Lounge’da sık sık buluşacağız. Herkese tavsiye diyoruz.” dedi. ​
Çağatay Uluçay İlköğretim Okulu 4/G Sınıfı okullarında düzenledikleri karne töreninin ardından özel organizasyonlara ev sahipliği yapan Cafe 236 Lounge’da buluştu.
Birinci dönemi başarılı bir şekilde geride bıraktıkları için velileri ve öğrencileri ile tatile merhaba etkinliği düzenlediklerini belirten 4/G sınıf öğretmeni Dilber Akdağ; “Karnelerimizi dağıttık, bütün öğrencilerim için çok başarılı bir dönem oldu. Velilerimizde bir o kadar ilgili. Tatile giriyoruz tam 15 gün ayrı kalacağız birbirimizi özleyeceğiz, bunun için de adını sık sık duyduğumuz Cafe 236 Lounge’da bir araya gelmek istedik. Buluşma saatimiz çocuklarımızın öğle yemeği saati olduğu içinde mantı günü düzenledik. Hem velilerimiz bir araya gelerek kaynaştı hem de çocuklarımız okul dışında gerçekleştirilen etkinlikle motive oldu. Türk kültürünün vazgeçilmez lezzeti olan mantı da oldukça lezzetliydi, emeği geçen herkesin ellerine sağlık. Biz Çağatay Uluçay İlköğretim Okulu 4/G Sınıfı olarak yeri ve konsepti ile çok beğendimiz Cafe 236 Lounge’da sık sık buluşacağız. Herkese tavsiye diyoruz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.