CAFE 236’DA BAYRAM COŞKUSU

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.10.2022 - 17:51, Güncelleme: 31.10.2022 - 17:51
 

CAFE 236’DA BAYRAM COŞKUSU

Manisalıların favori mekânı Cafe 236, geçtiğimiz hafta sonu da yine çok hareketliydi. Her hafta sonu ailelerin ve gençlerin buluşma merkezi olan Cafe 236’da bir de Cumhuriyet Bayramı coşkusu yaşandı. Havaların güzel olmasını fırsat bilen aileler soluğu Cafe 236’da düzenlenen etkinliklerde aldı. Hedef Koleji’nin keyifli kahvaltısı Enka Plastik Ailesi bizimleydi Sertaç ilk yaş günü pastasını üfledi Defne harika bir konseptle 5. yaşını kutladı Zeynep bu yaş gününde çok eğlendi 29 Ekim etkinliğinde çocuklar palyaço ile keyifli dakikalar geçirdi

Manisalıların favori mekânı Cafe 236, geçtiğimiz hafta sonu da yine çok hareketliydi. Her hafta sonu ailelerin ve gençlerin buluşma merkezi olan Cafe 236’da bir de Cumhuriyet Bayramı coşkusu yaşandı. Havaların güzel olmasını fırsat bilen aileler soluğu Cafe 236’da düzenlenen etkinliklerde aldı.

Hedef Koleji’nin keyifli kahvaltısı

Enka Plastik Ailesi bizimleydi

Sertaç ilk yaş günü pastasını üfledi

Defne harika bir konseptle 5. yaşını kutladı

Zeynep bu yaş gününde çok eğlendi

29 Ekim etkinliğinde çocuklar palyaço ile keyifli dakikalar geçirdi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.