CAFE 236’DA YILBAŞI ORGANİZASYONLARI

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.12.2022 - 17:56, Güncelleme: 26.12.2022 - 17:56
 

CAFE 236’DA YILBAŞI ORGANİZASYONLARI

Cafe 236 Lounge, 2023’e yaklaşırken firmaların yılbaşı organizasyonlarına ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Cafe 236’nın bu hafta ki misafirleri Taşkıranlar firmasının insan kaynakları departmanı oldu. Başarılı bir yılı geride bıraktıkları için mutlu olduklarını belirten firma çalışanları, özel organizasyon için Cafe 236 Lounge Ailesi’ne teşekkür etmeyi de unutmadı. EN ÖZEL DOĞUM GÜNLERİ… Farklı konseptleri ile doğum günü organizasyonlarına da ev sahipliği yapan Cafe 236 Lounge’ta bu hafta keyifle pastalar üflendi. Ayla Güneş ilk yaşını bizimle kutladı Begüm’ü yeni yaşında arkadaşları yalnız bırakmadı Defne pembe konseptli partisinde çok eğlendi

Cafe 236 Lounge, 2023’e yaklaşırken firmaların yılbaşı organizasyonlarına ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Cafe 236’nın bu hafta ki misafirleri Taşkıranlar firmasının insan kaynakları departmanı oldu. Başarılı bir yılı geride bıraktıkları için mutlu olduklarını belirten firma çalışanları, özel organizasyon için Cafe 236 Lounge Ailesi’ne teşekkür etmeyi de unutmadı.

EN ÖZEL DOĞUM GÜNLERİ…

Farklı konseptleri ile doğum günü organizasyonlarına da ev sahipliği yapan Cafe 236 Lounge’ta bu hafta keyifle pastalar üflendi.

Ayla Güneş ilk yaşını bizimle kutladı

Begüm’ü yeni yaşında arkadaşları yalnız bırakmadı

Defne pembe konseptli partisinde çok eğlendi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.