CAFE 236’DA YUMRUKAYA’NIN MİSAFİRİ OLAN ARINÇ: MANİSA'YA HİZMETLERİ YAĞDIRDIK

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.05.2022 - 16:48, Güncelleme: 16.05.2022 - 16:48
 

CAFE 236’DA YUMRUKAYA’NIN MİSAFİRİ OLAN ARINÇ: MANİSA'YA HİZMETLERİ YAĞDIRDIK

Eski TBMM Başkanı ve AK Parti'nin kurucularından olan Bülent Arınç, Büyük Sümbüller Mahallesi’nde geleneksel olarak düzenlenen köy hayrına iştirak ettikten sonra, Erdinç Yumrukaya'nın iş insanları ile organize ettiği yemek programına katıldı. Yemek sonrası, ETV ekranlarında yayınlanan “Haber Özel” programında Yumrukaya'nın konuğu olan Arınç, Manisa gündemine dair açıklamalarda bulundu. “KENDİMİ MANİSA'YA BORÇLU HİSSEDİYORUM” ETV ekranlarına katılan Bülent Arınç, Manisa'ya duyduğu özlemi dile getirdi. Arınç, “Manisa'mızı seviyoruz. Ömrümün ve siyasi hayatımın yüzde 99’unun geçtiği bir yer. Kendimi, Manisa'ya borçlu hissediyorum. Şehrimi ve şehrimin insanlarını seviyorum. Her gün Manisa'nın ileri gitmesini arzu ediyorum. Artık aktif siyasi yaşamın içinde değilim ama tabii geçmişte belli noktalarda bulunmuş bir insan olarak Manisa'nın sorunlarına, istek ve taleplerine her zaman yetişmeye çalışıyorum.” ifadesinde bulundu. “BİZİM DÖNEMİMİZDE OLDU” Manisa'ya yapılan yatırımlardaki katkılarını da ifade eden Arınç; “AK Parti döneminde Manisa'ya hizmetleri yağdırdık. Yapılan her işte benim de tabii ki katkım var. Daha büyüğünü söylemek istemiyorum ama şehir hastanemiz ve hastanelerimizin tümü daha iyi hizmetler sunabilmek için elimizden geçti. İlçelerimizdeki devlet hastanelerinden; Manisa'daki sekiz yüz yataklı devlet hastanesi AK Parti döneminde oldu. Bölünmüş yollarımız düzenlendi. Tarım konusunda çok ileri desteklerimiz oldu. Örneğin Yuntdağı’nın tekrar hayat bulması bizim dönemimizde oldu. Bu yatırımları biz Manisalılık bilinciyle yapıyoruz.” dedi.

Eski TBMM Başkanı ve AK Parti'nin kurucularından olan Bülent Arınç, Büyük Sümbüller Mahallesi’nde geleneksel olarak düzenlenen köy hayrına iştirak ettikten sonra, Erdinç Yumrukaya'nın iş insanları ile organize ettiği yemek programına katıldı. Yemek sonrası, ETV ekranlarında yayınlanan “Haber Özel” programında Yumrukaya'nın konuğu olan Arınç, Manisa gündemine dair açıklamalarda bulundu.

KENDİMİ MANİSA'YA BORÇLU HİSSEDİYORUM”

ETV ekranlarına katılan Bülent Arınç, Manisa'ya duyduğu özlemi dile getirdi. Arınç, “Manisa'mızı seviyoruz. Ömrümün ve siyasi hayatımın yüzde 99’unun geçtiği bir yer. Kendimi, Manisa'ya borçlu hissediyorum. Şehrimi ve şehrimin insanlarını seviyorum. Her gün Manisa'nın ileri gitmesini arzu ediyorum. Artık aktif siyasi yaşamın içinde değilim ama tabii geçmişte belli noktalarda bulunmuş bir insan olarak Manisa'nın sorunlarına, istek ve taleplerine her zaman yetişmeye çalışıyorum.” ifadesinde bulundu.

BİZİM DÖNEMİMİZDE OLDU”

Manisa'ya yapılan yatırımlardaki katkılarını da ifade eden Arınç; “AK Parti döneminde Manisa'ya hizmetleri yağdırdık. Yapılan her işte benim de tabii ki katkım var. Daha büyüğünü söylemek istemiyorum ama şehir hastanemiz ve hastanelerimizin tümü daha iyi hizmetler sunabilmek için elimizden geçti. İlçelerimizdeki devlet hastanelerinden; Manisa'daki sekiz yüz yataklı devlet hastanesi AK Parti döneminde oldu. Bölünmüş yollarımız düzenlendi. Tarım konusunda çok ileri desteklerimiz oldu. Örneğin Yuntdağı’nın tekrar hayat bulması bizim dönemimizde oldu. Bu yatırımları biz Manisalılık bilinciyle yapıyoruz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.