CEM YALVAÇ, YUMRUKAYA’YI ZİYARET ETTİ

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.05.2022 - 18:00, Güncelleme: 19.05.2022 - 18:00
 

CEM YALVAÇ, YUMRUKAYA’YI ZİYARET ETTİ

Salihli Ziraat Odası Başkanı Cem Yalvaç, Manisa’ya düzenlediği bir dizi ziyaretler kapsamında Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya ve ETV-Denge Gazetesi Genel Müdürü Velihan Yumrukaya’yı Ofis Home Mağazası’nda ziyaret etti. Manisa’nın çok bereketli topraklara sahip olduğunu ve Salihli’nin de hem yurt içi hem de yurt dışı piyasasında lezzetli ürünleri ile markalaşma yolunda olduğunu belirten Yalvaç, Yumrukaya Ailesi’ne misafirperverlikleri için teşekkür etti. YUMRUKAYA; “YALVAÇ İLE TANIŞMAKTAN MUTLULUK DUYDUM” Salihli’ye gittiğinde oradaki üretici tanıdıklarından hep Yalvaç’ın ismini duyduğunu ve kendisi ile tanışmaktan mutluluk duyduğunu belirten Yumrukaya; “Anladım ki Yalvaç’ın tüm sevdası Salihlili üreticimiz. Daha fazla verim nasıl alınabilir, toprak nasıl korunabilir, üretici emeklerinin karşılığını nasıl alabilir? hep bunları planlıyor ve çalışıyor. Kendisine başarılar diliyorum. ETV ekranlarında Yalvaç’ın çalışmalarını izleyicilerimiz ile buluşturacağız.” dedi.

Salihli Ziraat Odası Başkanı Cem Yalvaç, Manisa’ya düzenlediği bir dizi ziyaretler kapsamında Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya ve ETV-Denge Gazetesi Genel Müdürü Velihan Yumrukaya’yı Ofis Home Mağazası’nda ziyaret etti. Manisa’nın çok bereketli topraklara sahip olduğunu ve Salihli’nin de hem yurt içi hem de yurt dışı piyasasında lezzetli ürünleri ile markalaşma yolunda olduğunu belirten Yalvaç, Yumrukaya Ailesi’ne misafirperverlikleri için teşekkür etti.

YUMRUKAYA; “YALVAÇ İLE TANIŞMAKTAN MUTLULUK DUYDUM”

Salihli’ye gittiğinde oradaki üretici tanıdıklarından hep Yalvaç’ın ismini duyduğunu ve kendisi ile tanışmaktan mutluluk duyduğunu belirten Yumrukaya; “Anladım ki Yalvaç’ın tüm sevdası Salihlili üreticimiz. Daha fazla verim nasıl alınabilir, toprak nasıl korunabilir, üretici emeklerinin karşılığını nasıl alabilir? hep bunları planlıyor ve çalışıyor. Kendisine başarılar diliyorum. ETV ekranlarında Yalvaç’ın çalışmalarını izleyicilerimiz ile buluşturacağız.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.