CHP, BAŞKAN AÇIKEL’İ ZİYARET ETTİ

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.12.2022 - 14:51, Güncelleme: 20.12.2022 - 14:51
 

CHP, BAŞKAN AÇIKEL’İ ZİYARET ETTİ

CHP Yunusemre İlçe Başkanı Yalçın Arcak, CHP Manisa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve Ulaşım Komisyonu Üyesi Bülent Mersinli, Manisa 155'Nolu Özel Halk Otobüsleri Ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Fevzi Açıkel’i ziyaret etti, başkanlığını tebrik etti, görevinde başarılar diledi.
Manisa 155'Nolu Özel Halk Otobüsleri Ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Fevzi Açıkel, CHP Yunusemre İlçe Başkanı Yalçın Arcak ve CHP Manisa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Bülent Mersinli’ye gerçekleştirdikleri ziyaret için teşekkür etti. “ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ” Başkan Açıkel, “Bizde sorunlar çok. Sorunları çözmek için sürekli sahada çalışıyoruz. Eskiden tepki alan halk otobüsleri artık vatandaşlardan teşekkür almaya başladı. Bu da bizim sürekli sahada olmamızdan kaynaklanıyor. Elimizden geleni yapıyoruz. Sektör olarak en büyük sıkıntımız şoför bulamamak. Şoför olmadığı için araçlarımız çalışmıyor” dedi. “ŞOFÖR ESNAFIMIZA PSİKOLOJİK DESTEK VERİLMELİ” CHP Yunusemre İlçe Başkanı Yalçın Arcak,  Fevzi Açıkel’e yeni görevinde başarılar diledi. Toplu taşıma esnafını sorunlarını dinleyen Arcak, “İnsanlarla uğraşmak gerçekten kolay değil. Şoför esnaflarımız her gün binlerce insanı taşıyor, insanlarla karşı karşıya geliyor. Şoför esnafımıza psikolojik destek verilmelidir. 65 yaş üstü ücretsiz yolcu taşıma başlı başına büyük bir sorun” diye konuştu.
CHP Yunusemre İlçe Başkanı Yalçın Arcak, CHP Manisa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve Ulaşım Komisyonu Üyesi Bülent Mersinli, Manisa 155'Nolu Özel Halk Otobüsleri Ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Fevzi Açıkel’i ziyaret etti, başkanlığını tebrik etti, görevinde başarılar diledi.

Manisa 155'Nolu Özel Halk Otobüsleri Ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Fevzi Açıkel, CHP Yunusemre İlçe Başkanı Yalçın Arcak ve CHP Manisa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Bülent Mersinli’ye gerçekleştirdikleri ziyaret için teşekkür etti.

“ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ”

Başkan Açıkel, “Bizde sorunlar çok. Sorunları çözmek için sürekli sahada çalışıyoruz. Eskiden tepki alan halk otobüsleri artık vatandaşlardan teşekkür almaya başladı. Bu da bizim sürekli sahada olmamızdan kaynaklanıyor. Elimizden geleni yapıyoruz. Sektör olarak en büyük sıkıntımız şoför bulamamak. Şoför olmadığı için araçlarımız çalışmıyor” dedi.

“ŞOFÖR ESNAFIMIZA PSİKOLOJİK DESTEK VERİLMELİ”

CHP Yunusemre İlçe Başkanı Yalçın Arcak,  Fevzi Açıkel’e yeni görevinde başarılar diledi. Toplu taşıma esnafını sorunlarını dinleyen Arcak, “İnsanlarla uğraşmak gerçekten kolay değil. Şoför esnaflarımız her gün binlerce insanı taşıyor, insanlarla karşı karşıya geliyor. Şoför esnafımıza psikolojik destek verilmelidir. 65 yaş üstü ücretsiz yolcu taşıma başlı başına büyük bir sorun” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.