CHP İl Yönetiminden Yumrukaya'ya Teşekkür Ziyareti

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.10.2021 - 09:37, Güncelleme: 18.10.2021 - 09:37
 

CHP İl Yönetiminden Yumrukaya'ya Teşekkür Ziyareti

CHP Manisa İl Başkanı Semih Balaban, İl Başkan Yardımcısı Sabri İsel ve yakın dostları Veli Türe ile birlikte Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya'yı ziyaret etti. Yumrukaya'nın uzun yıllar boyunca Milliyet'te yazdığı yazıları keyifle okuduğunu belirten Balaban; "Sayın Yumrukaya'ya, Denge Gazetesi'ndeki son köşe yazısında partimizin il bazında yaptığı çalışmaları, vatandaşımıza çok tarafsız bir şekilde kaleme alarak anlattığı için teşekkür ediyorum." dedi. YUMRUKAYA; "CHP'Yİ SAHA DA ÇOK SIK GÖRÜYORUM" Sayın Balaban, İsel ve Türe'ye ziyaretleri için teşekkür eden Yumrukaya; "Yeniden yazmaya başlamaktan mutluyum. Hem sık sık saha da gördüğüm hem de vatandaşlardan duyduğum çalışmalarınızı ve ekibinizi tebrik ederim. Yazılarımda her partimiz için önemli gözlemler ve notlarım olacak. Her zaman dengeli bir şekilde partilerimizin çalışmalarını duyurmaya devam edeceğim." dedi.

CHP Manisa İl Başkanı Semih Balaban, İl Başkan Yardımcısı Sabri İsel ve yakın dostları Veli Türe ile birlikte Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya'yı ziyaret etti. Yumrukaya'nın uzun yıllar boyunca Milliyet'te yazdığı yazıları keyifle okuduğunu belirten Balaban; "Sayın Yumrukaya'ya, Denge Gazetesi'ndeki son köşe yazısında partimizin il bazında yaptığı çalışmaları, vatandaşımıza çok tarafsız bir şekilde kaleme alarak anlattığı için teşekkür ediyorum." dedi.


YUMRUKAYA; "CHP'Yİ SAHA DA ÇOK SIK GÖRÜYORUM"
Sayın Balaban, İsel ve Türe'ye ziyaretleri için teşekkür eden Yumrukaya; "Yeniden yazmaya başlamaktan mutluyum. Hem sık sık saha da gördüğüm hem de vatandaşlardan duyduğum çalışmalarınızı ve ekibinizi tebrik ederim. Yazılarımda her partimiz için önemli gözlemler ve notlarım olacak. Her zaman dengeli bir şekilde partilerimizin çalışmalarını duyurmaya devam edeceğim." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.