CHP KADIN KOLLARI BİRLİK BERABERLİK KAHVALTISI DÜZENLEDİ

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.01.2018 - 16:27, Güncelleme: 15.01.2018 - 16:27
 

CHP KADIN KOLLARI BİRLİK BERABERLİK KAHVALTISI DÜZENLEDİ

Parti binasında düzenlenen kahvaltı ve birlik beraberlik programına CHP Milletvekili, il başkanı, kadın kolları başkanları ile çok sayıda partili katıldı.
CHP Manisa Şehzadeler İlçe Kadın Kolları tarafından birlik ve beraberliği artırmak amacıyla program düzenlendi. Programa sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve partililer katıldı.   UYSAL; İKTİDAR OLABİLMEK İÇİN BİRLİKTE HAREKET ETMELİYİZ CHP Şehzadeler İlçe Kadın Kolları’nın düzenlediği birlik beraberlik kahvaltılı toplantısına CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, CHP İl Başkanı Semih Balaban, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Zühre Karabulut, CHP Şehzadeler İlçe Başkanı Zerrin İşnel, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve partililer katıldı. Geçtiğimiz günlerde yapılan kongreyle başkan seçildiğini ifade eden CHP Şehzadeler İlçe Kadın Kolları Başkanı Şadiye Uysal, birlik ve beraberlik adına bu kaynaşma programını düzenlediklerini söyledi. CHP’nin iktidar olabilmesi için birlikte hareket etmenin önemli olduğunu dile getiren Başkan Uysal, “ CHP çatısı altında birbirimize yardımcı olalım istedik. Evet-Hayır’da nasıl bütün kapıları aşındırdıysak 2019’da daha fazlasını yapacağız. Çünkü gelecek seçimler daha önemli. Kadınlar olarak bütün taşların altına elimizi koyacağız. Kapıları çalacağız, köylere gideceğiz. Amacımız elimizden gelen her şeyi yapmak. CHP’yi iktidara taşımak. Bütün kadınları partimizde görmek istiyoruz ” diye konuştu.   2019’DA KADIN ADAYLAR OLMALI 2019’da yapılacak olan yerel seçimlerde Manisa’da bütün ilçelerde kadın adayların olmasını temenni eden Uysal, “ Bütün kadınları her alanda destekliyorum. Sürekli çalışan kadınlar, mutfakta olan kadınlar. Bundan dolayı kadın adayların olmasını istiyorum” diye konuştu.      
Parti binasında düzenlenen kahvaltı ve birlik beraberlik programına CHP Milletvekili, il başkanı, kadın kolları başkanları ile çok sayıda partili katıldı.
CHP Manisa Şehzadeler İlçe Kadın Kolları tarafından birlik ve beraberliği artırmak amacıyla program düzenlendi. Programa sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve partililer katıldı.
 


UYSAL; İKTİDAR OLABİLMEK İÇİN BİRLİKTE HAREKET ETMELİYİZ
CHP Şehzadeler İlçe Kadın Kolları’nın düzenlediği birlik beraberlik kahvaltılı toplantısına CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, CHP İl Başkanı Semih Balaban, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Zühre Karabulut, CHP Şehzadeler İlçe Başkanı Zerrin İşnel, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve partililer katıldı. Geçtiğimiz günlerde yapılan kongreyle başkan seçildiğini ifade eden CHP Şehzadeler İlçe Kadın Kolları Başkanı Şadiye Uysal, birlik ve beraberlik adına bu kaynaşma programını düzenlediklerini söyledi. CHP’nin iktidar olabilmesi için birlikte hareket etmenin önemli olduğunu dile getiren Başkan Uysal, “ CHP çatısı altında birbirimize yardımcı olalım istedik. Evet-Hayır’da nasıl bütün kapıları aşındırdıysak 2019’da daha fazlasını yapacağız. Çünkü gelecek seçimler daha önemli. Kadınlar olarak bütün taşların altına elimizi koyacağız. Kapıları çalacağız, köylere gideceğiz. Amacımız elimizden gelen her şeyi yapmak. CHP’yi iktidara taşımak. Bütün kadınları partimizde görmek istiyoruz ” diye konuştu.


 
2019’DA KADIN ADAYLAR OLMALI
2019’da yapılacak olan yerel seçimlerde Manisa’da bütün ilçelerde kadın adayların olmasını temenni eden Uysal, “ Bütün kadınları her alanda destekliyorum. Sürekli çalışan kadınlar, mutfakta olan kadınlar. Bundan dolayı kadın adayların olmasını istiyorum” diye konuştu.
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.