CHP KAĞIT TOPLAYICILARINI İFTARDA AĞIRLADI

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.04.2022 - 16:54, Güncelleme: 19.04.2022 - 16:54
 

CHP KAĞIT TOPLAYICILARINI İFTARDA AĞIRLADI

Toplumun birçok kesimiyle bir araya gelen CHP Manisa İl Başkanı Semih Balaban, CHP Şehzadeler İlçe Başkanı Hakan Gürtunca, CHP Yunusemre İlçe Başkanı Av. Yalçın Arcak ile birlikte kentteki kağıt toplayıcılarıyla iftar yaptı.
Şehzadeler ilçesine bağlı Şehitler mahallesindeki bir kıraathanede kağıt toplayıcılarıyla iftarda buluşan CHP’liler yaşanan sıkıntıları yerinde dinledi. Kentin çeşitli noktalarında torlarıyla kağıt toplayan vatandaşlar hem belediye tarafından kendilerine uygulanan baskıdan, hem de son yıllarda kendi sektörlerinde sayıları artan mülteci vatandaşlardan şikayet ederek, iktidarı eleştirdi. MÜLTECİLER BU MESLEĞİ ELE GEÇİRDİ İftar yemeğinde yaşadığı sıkıntıları dile getiren ve kağıt toplayarak ailesini geçindiren Fahri Şare, son iki senedir belediyeler tarafından kendilerine büyük baskı uyguladığını ifade etti. Son bir aydır plastik ve kağıt topladığı arabasına 3 defa el konulduğunu dile getiren Fahri Şare bir de kendi sektörlerinde artan mültecilerle sorun yaşadıklarını söyledi. “BANA SAHİP ÇIKAMIYORSUN YABANCILARA NASIL SAHİP ÇIKACAKSIN” İftarda söz alan bir kağıt toplayıcı ise yabancılara verilen Türk Vatandaşlığı hakkı üzerinden iktidarı eleştirerek şöyle konuştu: “Bu vatanı dedelerimiz savaş ile aldı. Şuanda ne diyorlar 400 bin dolar verin vatandaşlığı hak edin diyorlar. Böyle bir dünya var mı? O zaman herkes gitsin Avrupa’ya o zaman vatandaş olsun. Ben bu ülkenin öz vatandaşıyım. Bana sahip çıkmıyorsun, vatandaşlık verdiğin yabancılara nasıl sahip çıkacaksın.”  “ONURUYLA VE ALIN TERİYLE ÇALIŞAN HERKESİN YANINDAYIZ” Yaşana sıkıntıları tek tek not alan CHP Manisa İl Başkanı Semih Balaban açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “İktidarda yaşanan akıl tutulmasının, yerelde de nasıl yaşandığını görüyoruz. CHP olarak her zaman ezilenlerin ve mağdurların yanında olmayı kendimize ilke edindik. Kağıt toplayıcısı arkadaşlarımızda bu ülkede onurlarıyla, alın teriyle yaşayan, atıkları ülkeye, ekonomiye kazandıran insanlardır. Onuruyla ve alın teriyle çalışan herkesin yanında olmaya devam edeceğiz.”
Toplumun birçok kesimiyle bir araya gelen CHP Manisa İl Başkanı Semih Balaban, CHP Şehzadeler İlçe Başkanı Hakan Gürtunca, CHP Yunusemre İlçe Başkanı Av. Yalçın Arcak ile birlikte kentteki kağıt toplayıcılarıyla iftar yaptı.

Şehzadeler ilçesine bağlı Şehitler mahallesindeki bir kıraathanede kağıt toplayıcılarıyla iftarda buluşan CHP’liler yaşanan sıkıntıları yerinde dinledi. Kentin çeşitli noktalarında torlarıyla kağıt toplayan vatandaşlar hem belediye tarafından kendilerine uygulanan baskıdan, hem de son yıllarda kendi sektörlerinde sayıları artan mülteci vatandaşlardan şikayet ederek, iktidarı eleştirdi.

MÜLTECİLER BU MESLEĞİ ELE GEÇİRDİ

İftar yemeğinde yaşadığı sıkıntıları dile getiren ve kağıt toplayarak ailesini geçindiren Fahri Şare, son iki senedir belediyeler tarafından kendilerine büyük baskı uyguladığını ifade etti. Son bir aydır plastik ve kağıt topladığı arabasına 3 defa el konulduğunu dile getiren Fahri Şare bir de kendi sektörlerinde artan mültecilerle sorun yaşadıklarını söyledi.

“BANA SAHİP ÇIKAMIYORSUN YABANCILARA NASIL SAHİP ÇIKACAKSIN”

İftarda söz alan bir kağıt toplayıcı ise yabancılara verilen Türk Vatandaşlığı hakkı üzerinden iktidarı eleştirerek şöyle konuştu: “Bu vatanı dedelerimiz savaş ile aldı. Şuanda ne diyorlar 400 bin dolar verin vatandaşlığı hak edin diyorlar. Böyle bir dünya var mı? O zaman herkes gitsin Avrupa’ya o zaman vatandaş olsun. Ben bu ülkenin öz vatandaşıyım. Bana sahip çıkmıyorsun, vatandaşlık verdiğin yabancılara nasıl sahip çıkacaksın.”

 “ONURUYLA VE ALIN TERİYLE ÇALIŞAN HERKESİN YANINDAYIZ”

Yaşana sıkıntıları tek tek not alan CHP Manisa İl Başkanı Semih Balaban açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “İktidarda yaşanan akıl tutulmasının, yerelde de nasıl yaşandığını görüyoruz. CHP olarak her zaman ezilenlerin ve mağdurların yanında olmayı kendimize ilke edindik. Kağıt toplayıcısı arkadaşlarımızda bu ülkede onurlarıyla, alın teriyle yaşayan, atıkları ülkeye, ekonomiye kazandıran insanlardır. Onuruyla ve alın teriyle çalışan herkesin yanında olmaya devam edeceğiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
45Manisalı
(20.04.2022 13:06 - #3914)
CHP bu kafayla devam ederse Manisa'da hiç bir zaman oy artıramaz, kamuoyuna bakmadan politika belirlenemez, büyük çoğunluğun bu toplayıcılar dan muzdarip olduğu bir şehirde bu politikanın yapılması çok enteresan!
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.