CHP'li Başkanlardan Yumrukaya'ya ziyaret

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.01.2021 - 10:29, Güncelleme: 14.01.2021 - 10:29
 

CHP'li Başkanlardan Yumrukaya'ya ziyaret

Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya’nın bu haftaki misafirleri CHP Manisa İl Başkanı Semih Balaban, Başkan Yardımcısı İsmail Çalışkan ve CHP Şehzadeler İlçe Başkanı Hakan Gürtunca oldu.
Manisalı iş adamları ve eski siyasetçilere yönelik yaptıkları ziyaretler kapsamında, Erdinç Yumrukaya’nın kahvesini içtiklerini belirten CHP İl Başkanı Balaban; “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü geride bıraktık ve 21 yıldır Manisamızda yayım hayatına devam eden Denge Gazetesi’nin kurucusu Erdinç Yumrukaya’yı ihmal etmemiz mümkün değildi. Kahvesini içmek, onunla sohbet etmek bizim için çok kıymetli. Kendisine teşekkür ediyoruz.” dedi. YUMRUKAYA : “CHP AİLESİ’Nİ AĞIRLAMAKTAN MUTLULUK DUYDUM” “Ofis Home mağazamızdaki Covid-19 tedbirleri kapsamında bir araya geldiğimiz dostlarımızla kahve içmeyi ve sohbet etmeyi çok özlemişiz.” diyerek sözlerine başlayan Yumrukaya; “Bugün burada CHP ailesini ağırlamaktan mutluluk duydum. Semih Başkan, Hakan Başkan ve yönetimleri, Manisa’nın ve Manisalıların eksiklerini, ihtiyaçlarını ana muhalefet partisi olarak çok iyi belirliyor ve kimseyi kırmadan üzmeden çalışmalarını sürdürüyor. Bu çalışmaları halkımızdan duyuyordum, bir de kendilerinden öğrenmekten son derece memnuniyet duydum. Kendilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi. CHP İl Başkanı Balaban, Yumrukaya’ya CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun ‘Yürüyüş’ adlı kitabını hediye etti.
Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya’nın bu haftaki misafirleri CHP Manisa İl Başkanı Semih Balaban, Başkan Yardımcısı İsmail Çalışkan ve CHP Şehzadeler İlçe Başkanı Hakan Gürtunca oldu.

Manisalı iş adamları ve eski siyasetçilere yönelik yaptıkları ziyaretler kapsamında, Erdinç Yumrukaya’nın kahvesini içtiklerini belirten CHP İl Başkanı Balaban; “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü geride bıraktık ve 21 yıldır Manisamızda yayım hayatına devam eden Denge Gazetesi’nin kurucusu Erdinç Yumrukaya’yı ihmal etmemiz mümkün değildi. Kahvesini içmek, onunla sohbet etmek bizim için çok kıymetli. Kendisine teşekkür ediyoruz.” dedi.

YUMRUKAYA : “CHP AİLESİ’Nİ AĞIRLAMAKTAN MUTLULUK DUYDUM”

“Ofis Home mağazamızdaki Covid-19 tedbirleri kapsamında bir araya geldiğimiz dostlarımızla kahve içmeyi ve sohbet etmeyi çok özlemişiz.” diyerek sözlerine başlayan Yumrukaya; “Bugün burada CHP ailesini ağırlamaktan mutluluk duydum. Semih Başkan, Hakan Başkan ve yönetimleri, Manisa’nın ve Manisalıların eksiklerini, ihtiyaçlarını ana muhalefet partisi olarak çok iyi belirliyor ve kimseyi kırmadan üzmeden çalışmalarını sürdürüyor. Bu çalışmaları halkımızdan duyuyordum, bir de kendilerinden öğrenmekten son derece memnuniyet duydum. Kendilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

CHP İl Başkanı Balaban, Yumrukaya’ya CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun ‘Yürüyüş’ adlı kitabını hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.