CHP’Lİ BAŞEVİRGEN ‘ÖLÜM YOLU’NU TBMM’DE ANLATTI

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.10.2022 - 14:24, Güncelleme: 20.10.2022 - 14:24
 

CHP’Lİ BAŞEVİRGEN ‘ÖLÜM YOLU’NU TBMM’DE ANLATTI

CHP Manisa Milletvekili Bekir Başevirgen, Türkiye'nin en yoğun kullanılan karayolu olan Ankara İzmir karayolunun Turgutlu ilçesi girişinde meydana gelen kazalara ilişkin meclis genel kurulunda söz aldı.
CHP Manisa Milletvekili Bekir Başevirgen, E-96 karayolunun Turgutlu ilçesinin merkezinden geçtiğini söyledi. “VATANDAŞLARIMIZ CANLARINDAN OLUYOR” Karşıdan karşıya geçmek isteyen yurttaşların hayatını kaybettiğini söyleyen Başevirgen, "Çepnidere, Eski Otogar, Ergenekon, Derbent, kavşakları gibi trafiği yoğun olan yerler de bu yol üzerinde bulunuyor. Yol üzerinde yayaların kullanabileceği bir üst geçit ve yolun ortasında da bariyer bulunmadığı için karşıdan karşıya geçmeye çalışan vatandaşlarımız ne yazık ki canlarından oluyor." açıklamasında bulundu. ÜÇ VATANDAŞ HAYATINI KAYBETTİ Maddi hasarlı çok sayıda kazanın yanı sıra son bir buçuk yılda ikisi çocuk olmak üzere üç vatandaşımızın yaşamını yitirdiğini söyleyen Başevirgen, "Bir türlü çözülemeyen bu sorun, Manisa Büyükşehir Belediyesini, Ulaştırma Bakanlığını ve Karayolları Genel Müdürlüğünü ilgilendiriyor. Bu konuyla ilgili Turgutlu Belediyemiz de çözüm ortağı olarak göreve hazır olduğunu her fırsatta dile getirdi. İlgili kurumları ve yerel yönetimleri bir an önce hayati tedbirleri almaya ve gerekli düzenlemeleri yapmaya davet ediyoruz." diye konuştu.
CHP Manisa Milletvekili Bekir Başevirgen, Türkiye'nin en yoğun kullanılan karayolu olan Ankara İzmir karayolunun Turgutlu ilçesi girişinde meydana gelen kazalara ilişkin meclis genel kurulunda söz aldı.

CHP Manisa Milletvekili Bekir Başevirgen, E-96 karayolunun Turgutlu ilçesinin merkezinden geçtiğini söyledi.

“VATANDAŞLARIMIZ CANLARINDAN OLUYOR”

Karşıdan karşıya geçmek isteyen yurttaşların hayatını kaybettiğini söyleyen Başevirgen, "Çepnidere, Eski Otogar, Ergenekon, Derbent, kavşakları gibi trafiği yoğun olan yerler de bu yol üzerinde bulunuyor. Yol üzerinde yayaların kullanabileceği bir üst geçit ve yolun ortasında da bariyer bulunmadığı için karşıdan karşıya geçmeye çalışan vatandaşlarımız ne yazık ki canlarından oluyor." açıklamasında bulundu.

ÜÇ VATANDAŞ HAYATINI KAYBETTİ

Maddi hasarlı çok sayıda kazanın yanı sıra son bir buçuk yılda ikisi çocuk olmak üzere üç vatandaşımızın yaşamını yitirdiğini söyleyen Başevirgen, "Bir türlü çözülemeyen bu sorun, Manisa Büyükşehir Belediyesini, Ulaştırma Bakanlığını ve Karayolları Genel Müdürlüğünü ilgilendiriyor. Bu konuyla ilgili Turgutlu Belediyemiz de çözüm ortağı olarak göreve hazır olduğunu her fırsatta dile getirdi. İlgili kurumları ve yerel yönetimleri bir an önce hayati tedbirleri almaya ve gerekli düzenlemeleri yapmaya davet ediyoruz." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.