CHP’Lİ YENİ BAŞKAN VE YÖNETİMİ ÇELİK’E KONUK OLDU

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.01.2018 - 10:01, Güncelleme: 06.01.2018 - 10:01
 

CHP’Lİ YENİ BAŞKAN VE YÖNETİMİ ÇELİK’E KONUK OLDU

Geçtiğimiz haftalarda yapılan kongre ile CHP Şehzadeler İlçe Başkanlığı görevine seçilen Zerrin İşnel, yönetimiyle birlikte Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’e konuk oldular.
CHP Şehzadeler İlçe Teşkilatı olarak ilçede görev yapan yöneticileri ziyaret ettiklerini ifade eden CHP Şehzadeler İlçe Başkanı Zerrin İşnel; “Şehrin Belediye Başkanı bulunduğu yerde bir mülki amir konumundadır. Bizde yönetimimiz ile aldığımız karar doğrultusunda görev yaptığımız şehrimizde ki mülki amirlerimizi ziyaret ediyoruz. Belediye Başkanları aday oldukları dönemde parti rozetleri ile dolaşır, seçildikten sonra rozetlerini bir kenara bırakırlar ve bütün halkın belediye başkanı olurlar. Bu noktada sizde görevinizi bu şekilde sürdürüyorsunuz, bu hassasiyetiniz ve bize karşı güzel yaklaşımınız nedeni ile teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi. “ŞEHİRDEKİ HERKESİ TEMSİL EDİYORUZ” Şehzadeler Belediyesi olarak şehirde yaşayan tüm insanlara eşit bir şekilde hizmet ettiklerini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Bilindiği gibi Zerrin Başkanımız ve yönetimi yeni yapılan kongrede göreve seçildiler. Kendilerini tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Değerli İlçe Başkanımızın da ifade ettiği gibi biz tüm Şehzadeler halkının belediye başkanıyız ve herkese eşit şekilde hizmet götürmekle mükellefiz. Bugüne kadar ki çizgimizde de herkesi kucaklamaya çaba ve gayret sarf ettik. Bundan sonra da aynı çizgide yolumuza devam edeceğiz. Cumhuriyet Halk Partisi Şehzadeler İlçe Başkanımızın, İl Başkanımız ve milletvekillerinin öneri ve talepleri de bizler için son derece önemlidir. Çünkü bizler bu şehirde birlikte yaşıyor, birlikte hizmet etmeye çalışıyoruz. Bu ülke bizim, bu şehir bizim, birlikte hareket etmeliyiz. Dolayısı ile belediyecilikte hizmetin ön planda olması siyasetin ise geri palanda olması gerekiyor. Milletvekilliği makamına baktığımız zaman her partinin milletvekilleri var ve partisine hizmet ediyor. Ancak belediye başkanı şehirde sadece bir tane oluyor. O nedenle belediye başkanı herkese hizmet etme durumunda, herkesi temsil etme durumundadır. Ben bugünkü ziyaret nedeni ile son derece memnun olduğumu bir kez daha ifade etmek istiyorum. Değerli Başkanımız ve yönetiminin öneri ve talepleri olduğunda kapımız sonuna kadar açık olacaktır” dedi.  
Geçtiğimiz haftalarda yapılan kongre ile CHP Şehzadeler İlçe Başkanlığı görevine seçilen Zerrin İşnel, yönetimiyle birlikte Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’e konuk oldular.
CHP Şehzadeler İlçe Teşkilatı olarak ilçede görev yapan yöneticileri ziyaret ettiklerini ifade eden CHP Şehzadeler İlçe Başkanı Zerrin İşnel; “Şehrin Belediye Başkanı bulunduğu yerde bir mülki amir konumundadır. Bizde yönetimimiz ile aldığımız karar doğrultusunda görev yaptığımız şehrimizde ki mülki amirlerimizi ziyaret ediyoruz. Belediye Başkanları aday oldukları dönemde parti rozetleri ile dolaşır, seçildikten sonra rozetlerini bir kenara bırakırlar ve bütün halkın belediye başkanı olurlar. Bu noktada sizde görevinizi bu şekilde sürdürüyorsunuz, bu hassasiyetiniz ve bize karşı güzel yaklaşımınız nedeni ile teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

“ŞEHİRDEKİ HERKESİ TEMSİL EDİYORUZ”
Şehzadeler Belediyesi olarak şehirde yaşayan tüm insanlara eşit bir şekilde hizmet ettiklerini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Bilindiği gibi Zerrin Başkanımız ve yönetimi yeni yapılan kongrede göreve seçildiler. Kendilerini tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Değerli İlçe Başkanımızın da ifade ettiği gibi biz tüm Şehzadeler halkının belediye başkanıyız ve herkese eşit şekilde hizmet götürmekle mükellefiz. Bugüne kadar ki çizgimizde de herkesi kucaklamaya çaba ve gayret sarf ettik. Bundan sonra da aynı çizgide yolumuza devam edeceğiz. Cumhuriyet Halk Partisi Şehzadeler İlçe Başkanımızın, İl Başkanımız ve milletvekillerinin öneri ve talepleri de bizler için son derece önemlidir. Çünkü bizler bu şehirde birlikte yaşıyor, birlikte hizmet etmeye çalışıyoruz. Bu ülke bizim, bu şehir bizim, birlikte hareket etmeliyiz. Dolayısı ile belediyecilikte hizmetin ön planda olması siyasetin ise geri palanda olması gerekiyor. Milletvekilliği makamına baktığımız zaman her partinin milletvekilleri var ve partisine hizmet ediyor. Ancak belediye başkanı şehirde sadece bir tane oluyor. O nedenle belediye başkanı herkese hizmet etme durumunda, herkesi temsil etme durumundadır. Ben bugünkü ziyaret nedeni ile son derece memnun olduğumu bir kez daha ifade etmek istiyorum. Değerli Başkanımız ve yönetiminin öneri ve talepleri olduğunda kapımız sonuna kadar açık olacaktır” dedi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.