ÇİMŞE-İŞ’DEN ÇOCUKLARA ALKIŞLANACAK PROGRAM

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.09.2022 - 15:39, Güncelleme: 09.09.2022 - 15:39
 

ÇİMŞE-İŞ’DEN ÇOCUKLARA ALKIŞLANACAK PROGRAM

Çimse-İş’in, ‘Ecdadın İzinde’ sloganıyla başlatılan ve çocukların milli bilinç ve tarih şuuru edinmelerinin yanı sıra gezip görme ve sosyalleşmeleri için düzenlenen Çimse-İş Çocuk Programları hız kesmeden devam ediyor.
Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yılında Çimse-İş Çocukları Başkent Ankara’ya 7–8 Eylül 2022 tarihlerinde bir ziyaret gerçekleştirdi. GENEL BAŞKAN NAZLIM ÇOCUKLARA SESLENDİ Çimse Ankara Otelde gerçekleştirilen ‘Hoş Geldiniz’ programında Genel Başkan Zekeriye Nazlım Çimse-İş çocuklarına hitap etti. Ecdadımızın nice zorluklarla bizlere bıraktığı bu cennet vatanın önemine vurgu yapan Nazlım çocuklarımıza gelecek için kendilerine güvendiklerini ifade etti. Çocuklara hediye takdiminde bulunan Nazlım’a çocuklar teşekkür etti. NAZLIM VE ÇOCUKLAR ÇELENK BIRAKTI Anıtkabir’de resmi tören ile karşılanan Çimse-İş Çocukları, Genel Başkan Zekeriye Nazlım ile birlikte Atatürk’ün mozolesine çelenk bıraktı. Ardından Anıtkabir özel defterini dolduran Nazlım, ulusumuzun kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e minnetlerini belirtirken Cumhuriyetimizin ilelebet payidar kalması için Çimse-İş Çocukları buradadır notunu düştü. USTA ŞAİR ERSOY’UN EVİNE ZİYARET Anıtkabir Atatürk ve Kurtuluş Savaşı müzesini ziyaret eden Çimse-İş Çocukları ardından Eski Meclisi ziyaret ederek tarihi atmosferi yerinde yaşadılar. Mehmet Akif Ersoy Müzesi’ni de ziyaret eden Çimse-İş Çocukları İstiklal Şairimizin evini görme şansı buldu. Program sonunda Çimse-İş Çocukları memleketlerine uğurlandı.
Çimse-İş’in, ‘Ecdadın İzinde’ sloganıyla başlatılan ve çocukların milli bilinç ve tarih şuuru edinmelerinin yanı sıra gezip görme ve sosyalleşmeleri için düzenlenen Çimse-İş Çocuk Programları hız kesmeden devam ediyor.

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yılında Çimse-İş Çocukları Başkent Ankara’ya 7–8 Eylül 2022 tarihlerinde bir ziyaret gerçekleştirdi.

GENEL BAŞKAN NAZLIM ÇOCUKLARA SESLENDİ

Çimse Ankara Otelde gerçekleştirilen ‘Hoş Geldiniz’ programında Genel Başkan Zekeriye Nazlım Çimse-İş çocuklarına hitap etti. Ecdadımızın nice zorluklarla bizlere bıraktığı bu cennet vatanın önemine vurgu yapan Nazlım çocuklarımıza gelecek için kendilerine güvendiklerini ifade etti. Çocuklara hediye takdiminde bulunan Nazlım’a çocuklar teşekkür etti.

NAZLIM VE ÇOCUKLAR ÇELENK BIRAKTI

Anıtkabir’de resmi tören ile karşılanan Çimse-İş Çocukları, Genel Başkan Zekeriye Nazlım ile birlikte Atatürk’ün mozolesine çelenk bıraktı. Ardından Anıtkabir özel defterini dolduran Nazlım, ulusumuzun kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e minnetlerini belirtirken Cumhuriyetimizin ilelebet payidar kalması için Çimse-İş Çocukları buradadır notunu düştü.

USTA ŞAİR ERSOY’UN EVİNE ZİYARET

Anıtkabir Atatürk ve Kurtuluş Savaşı müzesini ziyaret eden Çimse-İş Çocukları ardından Eski Meclisi ziyaret ederek tarihi atmosferi yerinde yaşadılar. Mehmet Akif Ersoy Müzesi’ni de ziyaret eden Çimse-İş Çocukları İstiklal Şairimizin evini görme şansı buldu. Program sonunda Çimse-İş Çocukları memleketlerine uğurlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.