Çocukların Hayal Ettiği Oyuncakları Tasarlayıp Sanal Sergide Sergilediler

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.05.2021 - 13:34, Güncelleme: 31.05.2021 - 13:34
 

Çocukların Hayal Ettiği Oyuncakları Tasarlayıp Sanal Sergide Sergilediler

Uşak Üniversitesi öğrencileri tarafından düzenlen ‘Hayalimdeki Oyuncak’ kampanyası ile çocukların hayallerindeki oyuncaklar, öğrenciler tarafından üretildi. Uşak’ta okuyan Manisalı Ayşen Uzun da kampanya kapsamında Manisa’da 6 çocuğun hayal ettiği oyuncağı tasarladı.
Uşak Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümü öğrencileri tarafından düzenlen ‘Hayalimdeki Oyuncak’ kampanyası ile çocukların hayallerindeki oyuncakları gerçek oldu. Grup ödevi kapsamında yaşadıkları illerde yürüttüğü çalışmalar ile onlarca çocuğun hayal ettiği oyuncağı tasarlayan öğrenciler, ardından bunları sanal bir sergi aracılığıyla sergiledi. Bu kapsamda Uşak’ta okuyan Manisalı Ayşen Uzun da Manisa’da 6 çocuğun hayal ettiği oyuncağı tasarladı. Grup ödevi kapsamında diğer öğrenciler Mahmut Özen ve Can Bilgin ise İzmir ve İstanbul da gerçekleştirdi kampanyalarını. “HAYALLERİNDEN VAZGEÇMEMELERİ GEREKTİĞİNİ GÖSTERMEK İSTEDİK” Halkla İlişkiler ve Reklamcılık öğrencisi Ayşen Uzun, hayata geçirdikleri kampanyaya ilişkin şöyle konuştu: “Ülkece zor geçtiğimiz bu dönemlerde çocukların hayal etmekten hiçbir zaman vazgeçmemeleri gerektiğini hayal ettikleri her şeyi gerçekleştirme yeteneklerine sahip olduklarını göstermek ve öğretmek istedik. Böylece onları mutlu ve motive de ettik. Öncelikle kısa röportaj yapılarak hayallerindeki oyuncakları öğrendik. Daha sonra gerçekleştirmek için harekete geçtik. Hep birlikte oyuncakları tasarladık. Video ve fotoğraf çekimi yaptık. Sosyal medya da paylaştık. Ardından aileler için mini sanal sergi kurduk ve ailelere izlettik. Yaptığımız kampanyada amacımıza ulaştığımız için çok mutluyuz. Onlar bizim geleceğimiz. Onlar bugünün çocukları yarınınsa güneşleri.”
Uşak Üniversitesi öğrencileri tarafından düzenlen ‘Hayalimdeki Oyuncak’ kampanyası ile çocukların hayallerindeki oyuncaklar, öğrenciler tarafından üretildi. Uşak’ta okuyan Manisalı Ayşen Uzun da kampanya kapsamında Manisa’da 6 çocuğun hayal ettiği oyuncağı tasarladı.

Uşak Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümü öğrencileri tarafından düzenlen ‘Hayalimdeki Oyuncak’ kampanyası ile çocukların hayallerindeki oyuncakları gerçek oldu. Grup ödevi kapsamında yaşadıkları illerde yürüttüğü çalışmalar ile onlarca çocuğun hayal ettiği oyuncağı tasarlayan öğrenciler, ardından bunları sanal bir sergi aracılığıyla sergiledi. Bu kapsamda Uşak’ta okuyan Manisalı Ayşen Uzun da Manisa’da 6 çocuğun hayal ettiği oyuncağı tasarladı. Grup ödevi kapsamında diğer öğrenciler Mahmut Özen ve Can Bilgin ise İzmir ve İstanbul da gerçekleştirdi kampanyalarını.

“HAYALLERİNDEN VAZGEÇMEMELERİ GEREKTİĞİNİ GÖSTERMEK İSTEDİK”

Halkla İlişkiler ve Reklamcılık öğrencisi Ayşen Uzun, hayata geçirdikleri kampanyaya ilişkin şöyle konuştu: “Ülkece zor geçtiğimiz bu dönemlerde çocukların hayal etmekten hiçbir zaman vazgeçmemeleri gerektiğini hayal ettikleri her şeyi gerçekleştirme yeteneklerine sahip olduklarını göstermek ve öğretmek istedik. Böylece onları mutlu ve motive de ettik. Öncelikle kısa röportaj yapılarak hayallerindeki oyuncakları öğrendik. Daha sonra gerçekleştirmek için harekete geçtik. Hep birlikte oyuncakları tasarladık. Video ve fotoğraf çekimi yaptık. Sosyal medya da paylaştık. Ardından aileler için mini sanal sergi kurduk ve ailelere izlettik. Yaptığımız kampanyada amacımıza ulaştığımız için çok mutluyuz. Onlar bizim geleceğimiz. Onlar bugünün çocukları yarınınsa güneşleri.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.