“ÇOK UZAK PARTİLER BİLE BİRLİKTE SEÇİME GİREBİLİRLER”

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.07.2022 - 00:13, Güncelleme: 28.07.2022 - 00:13
 

“ÇOK UZAK PARTİLER BİLE BİRLİKTE SEÇİME GİREBİLİRLER”

ETV ekranlarında yayınlanan Ramazan Duman ile Gündem programının bu haftaki konuğu HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu oldu. Yapıcıoğlu, gündeme dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
Memleket gezileri kapsamında Manisa'da bulunan HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, teşkilat üyeleri ile birlikte esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette Genel Başkana sorun ve taleplerini ileten esnaflar, hayat pahalılığı ve fiyat artışlarından yakındı. “FAİZ YÜKÜNDEN KURTULALIM” ETV ekranlarında açıklamarda bulunan Yapıcıoğlu, “Bizi biz yapan değerlerimiz vardır. O değerlerimizi yeniden topluma hakim kılmak amacıyla bir mücadele içindeyiz. Eğer ülkenin gidişatından memnun olsaydık biz başka yeni bir parti kurmazdık. Ürettiğimizden fazla tüketiyoruz, gelirimizden fazla harcıyoruz. Gelir dağılımımızda çok ciddi sıkıntılar var. Çok ciddi bir adaletsizlik var. HÜDA PAR olarak gelirden fazla harcama yapmayacağız. Bütçe denk olsun ki faiz yükünden kurtulalım.” dedi. YAPICIOĞLU'NDAN İTTİFAK AÇIKLAMASI İttifak ile ilgili çarpıcı sözler söyleyen Yapıcıoğlu, “Birbirlerine çok uzak partiler bile birlikte seçime girebilirler. Seçim sonrasında herkes kendi yolunda gider. Bu seçim sistemi, özellikle Cumhurbaşkanı hükümet sistemi ve baraj meselesi partileri ittifak yapmaya zorluyor. Bu nedenle HÜDA PAR olarak bizde ilkelerimize uygun bir ittifak teklifi gelirse bir ittifakın içerisinde yer alabiliriz.” ifadesinde bulundu. “EĞİTİM PLANLAMASI YAPILMASI LAZIM” Yapıcıoğlu sözlerine, “Gençlerle ilgili mutlaka eğitim planlaması yapılması lazım. Gençlere kredi değil burs verelim. Bizim önceliğimiz kadınlar, gençler, dar gelirli aileler olacak. Kaynaklarımızı bunlara aktarırsak kaynaklarımız yeterli olacaktır.” diyerek sözlerine son verdi.
ETV ekranlarında yayınlanan Ramazan Duman ile Gündem programının bu haftaki konuğu HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu oldu. Yapıcıoğlu, gündeme dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Memleket gezileri kapsamında Manisa'da bulunan HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, teşkilat üyeleri ile birlikte esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette Genel Başkana sorun ve taleplerini ileten esnaflar, hayat pahalılığı ve fiyat artışlarından yakındı.

“FAİZ YÜKÜNDEN KURTULALIM”

ETV ekranlarında açıklamarda bulunan Yapıcıoğlu, “Bizi biz yapan değerlerimiz vardır. O değerlerimizi yeniden topluma hakim kılmak amacıyla bir mücadele içindeyiz. Eğer ülkenin gidişatından memnun olsaydık biz başka yeni bir parti kurmazdık. Ürettiğimizden fazla tüketiyoruz, gelirimizden fazla harcıyoruz. Gelir dağılımımızda çok ciddi sıkıntılar var. Çok ciddi bir adaletsizlik var. HÜDA PAR olarak gelirden fazla harcama yapmayacağız. Bütçe denk olsun ki faiz yükünden kurtulalım.” dedi.

YAPICIOĞLU'NDAN İTTİFAK AÇIKLAMASI

İttifak ile ilgili çarpıcı sözler söyleyen Yapıcıoğlu, “Birbirlerine çok uzak partiler bile birlikte seçime girebilirler. Seçim sonrasında herkes kendi yolunda gider. Bu seçim sistemi, özellikle Cumhurbaşkanı hükümet sistemi ve baraj meselesi partileri ittifak yapmaya zorluyor. Bu nedenle HÜDA PAR olarak bizde ilkelerimize uygun bir ittifak teklifi gelirse bir ittifakın içerisinde yer alabiliriz.” ifadesinde bulundu.

“EĞİTİM PLANLAMASI YAPILMASI LAZIM”

Yapıcıoğlu sözlerine, “Gençlerle ilgili mutlaka eğitim planlaması yapılması lazım. Gençlere kredi değil burs verelim. Bizim önceliğimiz kadınlar, gençler, dar gelirli aileler olacak. Kaynaklarımızı bunlara aktarırsak kaynaklarımız yeterli olacaktır.” diyerek sözlerine son verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.