DANSIN ŞEHZADELERİ DÜNYA ŞAMPİYONASI’NDA ŞOV YAPTI

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.11.2022 - 15:04, Güncelleme: 03.11.2022 - 15:04
 

DANSIN ŞEHZADELERİ DÜNYA ŞAMPİYONASI’NDA ŞOV YAPTI

IDO Sportif Latin Dansları Dünya Şampiyonası'na katılan Manisa Can Polat Karayel Dans Akademi sporcuları elde ettikleri derecelerle Türkiye'ye madalyalarla döndü. Milli Takım Antrenörü Can Polat Karayel, “Ülkemiz için elimizden gelenin en iyisini yapacağımıza emin olabilirsiniz." dedi.
Dünyanın en prestijli yarışmalarından biri olan İnternational Dance Organization’un düzenlediği IDO Sportif Latin Dansları Dünya Şampiyonası'na katılan Manisa Can Polat Karayel Dans Akademi sporcuları elde ettikleri derecelerle Türkiye'ye madalyalarla döndü. TAKIMIN FİNAL DERECELERİ ŞÖYLE: IDO SPORTİF LATİN DANSLARI ŞAMPİYONASI SALSA SOLO ÇOCUKLAR 1.LİĞİ, BACHATA SOLO ÇOCUKLAR 1.LİĞİ, KARAYİP SHOW ÇOCUKLAR 2.LİĞİ, SALSA COUPLE ÇOCUKLAR 3.LÜĞÜ, SALSA DUO ÇOCUKLAR 3.LÜĞÜ, KARAYİP SHOW YETİŞKİNLER 5.LİĞİ, KARAYİP SHOW ÇOCUKLAR DÜNYA 6.LIĞI, SALSA SOLO YETİŞKİNLER DÜNYA 7.LİĞİ, BACHATA COUPLE YETİŞKİNLER DÜNYA 8.LİĞİ. Alınan derecelerin yanında pek çok kategoride yarı final performanslarıyla da Türkiye'yi gururlandıran sporcuların başarısını değerlendiren Manisa'nın yaşayan dans efsanesi Milli Takım Antrenörü Can Polat Karayel duygularını paylaştı. “EN GÜZEL ADIMI ATMIŞ BULUNUYORUZ” Takım antrenörü Karayel, "Yıllar önce Manisa’yı Dansın şehri yapmak için çıktığımız bu yolda belki de en zor ama en güzel adımı atmış bulunuyoruz. Yıllardır verdiğimiz emeklerin, döktüğümüz terlerin karşılığını bu büyük yarışmada ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek aldık. Sporcularımız birçok kategoride dünya şampiyonluğu, kürsü dereceleri, kupa ve madalyalar alarak hem bizi hem de tüm Türkiye’yi gururlandırmayı başardı. Başta ekibim olmak üzere tüm Can Polat Karayel Dans Akademi ailesini tebrik eder, bu harika sonuçlar için kutlarım. Amacımız her sene daha ileriye gitmek olduğu için çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Ülkemiz için elimizden gelenin en iyisini yapacağımıza emin olabilirsiniz."
IDO Sportif Latin Dansları Dünya Şampiyonası'na katılan Manisa Can Polat Karayel Dans Akademi sporcuları elde ettikleri derecelerle Türkiye'ye madalyalarla döndü. Milli Takım Antrenörü Can Polat Karayel, “Ülkemiz için elimizden gelenin en iyisini yapacağımıza emin olabilirsiniz." dedi.

Dünyanın en prestijli yarışmalarından biri olan İnternational Dance Organization’un düzenlediği IDO Sportif Latin Dansları Dünya Şampiyonası'na katılan Manisa Can Polat Karayel Dans Akademi sporcuları elde ettikleri derecelerle Türkiye'ye madalyalarla döndü.

TAKIMIN FİNAL DERECELERİ ŞÖYLE:

IDO SPORTİF LATİN DANSLARI ŞAMPİYONASI SALSA SOLO ÇOCUKLAR 1.LİĞİ,

BACHATA SOLO ÇOCUKLAR 1.LİĞİ,

KARAYİP SHOW ÇOCUKLAR 2.LİĞİ,

SALSA COUPLE ÇOCUKLAR 3.LÜĞÜ,

SALSA DUO ÇOCUKLAR 3.LÜĞÜ,

KARAYİP SHOW YETİŞKİNLER 5.LİĞİ,

KARAYİP SHOW ÇOCUKLAR DÜNYA 6.LIĞI,

SALSA SOLO YETİŞKİNLER DÜNYA 7.LİĞİ,

BACHATA COUPLE YETİŞKİNLER DÜNYA 8.LİĞİ.

Alınan derecelerin yanında pek çok kategoride yarı final performanslarıyla da Türkiye'yi gururlandıran sporcuların başarısını değerlendiren Manisa'nın yaşayan dans efsanesi Milli Takım Antrenörü Can Polat Karayel duygularını paylaştı.

“EN GÜZEL ADIMI ATMIŞ BULUNUYORUZ”

Takım antrenörü Karayel, "Yıllar önce Manisa’yı Dansın şehri yapmak için çıktığımız bu yolda belki de en zor ama en güzel adımı atmış bulunuyoruz. Yıllardır verdiğimiz emeklerin, döktüğümüz terlerin karşılığını bu büyük yarışmada ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek aldık. Sporcularımız birçok kategoride dünya şampiyonluğu, kürsü dereceleri, kupa ve madalyalar alarak hem bizi hem de tüm Türkiye’yi gururlandırmayı başardı. Başta ekibim olmak üzere tüm Can Polat Karayel Dans Akademi ailesini tebrik eder, bu harika sonuçlar için kutlarım. Amacımız her sene daha ileriye gitmek olduğu için çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Ülkemiz için elimizden gelenin en iyisini yapacağımıza emin olabilirsiniz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.