DEMOKRAT PARTİ'DEN HEMŞİRELERE ÇİÇEK

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.05.2022 - 21:10, Güncelleme: 12.05.2022 - 21:10
 

DEMOKRAT PARTİ'DEN HEMŞİRELERE ÇİÇEK

Demokrat Parti Yunusemre ve Şehzadeler İlçe Teşkilatları, gençlik kolları , kadın kolları ile 12 Mayıs Hemşireler Günü dolayısıyla hastanede hemşirelere çiçek dağıttı.  Demokrat Parti, 12 Mayıs Hemşireler Günü'nde hemşireleri yalnız bırakmadı. Demokrat Parti Manisa teşkilatı tarafından yapılan açıklamada: "Maddi ve manevi zorluklarla beraber her türlü olumsuz koşulda ülkemizin her yerinde, insan hayatının kutsallığından ödün vermeden her türlü özveri ve gayreti göstererek mesleğini icra etmeye çalışan tüm hemşirelerimizin 12 Mayıs hemşireler günü kutladik." ifadelerine yer verildi.

Demokrat Parti Yunusemre ve Şehzadeler İlçe Teşkilatları, gençlik kolları , kadın kolları ile 12 Mayıs Hemşireler Günü dolayısıyla hastanede hemşirelere çiçek dağıttı. 

Demokrat Parti, 12 Mayıs Hemşireler Günü'nde hemşireleri yalnız bırakmadı. Demokrat Parti Manisa teşkilatı tarafından yapılan açıklamada: "Maddi ve manevi zorluklarla beraber her türlü olumsuz koşulda ülkemizin her yerinde, insan hayatının kutsallığından ödün vermeden her türlü özveri ve gayreti göstererek mesleğini icra etmeye çalışan tüm hemşirelerimizin 12 Mayıs hemşireler günü kutladik." ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.