DEPREMDEN ETKİLENEN ÇOCUKLARA ÖZEL ÇOCUK ATÖLYESİ

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.02.2023 - 15:56, Güncelleme: 17.02.2023 - 15:56
 

DEPREMDEN ETKİLENEN ÇOCUKLARA ÖZEL ÇOCUK ATÖLYESİ

Kahramanmaraş merkezli 2 büyük deprem felaketinin ardından Akhisar Belediyesi tarafından, ilçeye taşınan veya deprem sebebiyle etkilenen tüm çocuklar için çocuk psikologlarının ve öğretmenlerin katılımı ile Çocuk Atölyesi düzenleniyor. Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, “Tüm çocuklarımızı etkinliğimize bekliyoruz” açıklamasında bulundu.
Boyama etkinliği, çocuk oyunları ve müzikli eğlencelerin yer alacağı Çocuk Atölyesi, depremzede çocukların yaşadığı travmayı oyunlarla aşmaya ve sosyal alan ihtiyacını karşılamayı hedefliyor. Akhisar Belediyesi kreş öğretmenleri ile psikologlarının yanı sıra gönüllü psikologlar da etkinliğe katılacak. Etkinlik 18 Şubat 2023 Cumartesi günü saat 13.00’de Akhisar Belediyesi Gölet Büyük Salon’da ücretsiz olarak düzenlenecek. “ONLARIN GÜLÜŞÜ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ” Etkinlik hakkında bilgi veren Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, “Onların gülüşü bizim için çok değerli. Yaşadığımız deprem felaketinin ardından şehrimize taşınan ve deprem haberlerinden etkilenen tüm çocuklarımız için, belediyemizin öğretmen ve psikologlarının katılımıyla çocuk atölyesi düzenliyoruz.” açıklamasında bulundu. “TÜM ÇOCUKLARIMIZI ETKİNLİĞİMİZE BEKLİYORUZ” Başkan Dutlulu, “Eğleneceğiz, güleceğiz, kaynaşacağız. Buna özellikle çocuklarımızın çok ihtiyacı olduğunu düşünüyoruz. Sadece afet bölgesinden gelen çocuklarımızın değil, haber kanallarından veya internet üzerinden gördükleri üzücü olaylardan etkilenen çocuklarımız için, belediyemizin ve gönüllü psikologların da katılımı ile böyle bir etkinlik planlamayı düşündük. Geleceğimizi oluşturacak gençlerimizin mental sağlıkları da çok önemli. Bu açıdan bu etkinliğimizin faydalı olacağına inanıyoruz. Tüm çocuklarımızı etkinliğimize bekliyoruz” dedi. 
Kahramanmaraş merkezli 2 büyük deprem felaketinin ardından Akhisar Belediyesi tarafından, ilçeye taşınan veya deprem sebebiyle etkilenen tüm çocuklar için çocuk psikologlarının ve öğretmenlerin katılımı ile Çocuk Atölyesi düzenleniyor. Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, “Tüm çocuklarımızı etkinliğimize bekliyoruz” açıklamasında bulundu.

Boyama etkinliği, çocuk oyunları ve müzikli eğlencelerin yer alacağı Çocuk Atölyesi, depremzede çocukların yaşadığı travmayı oyunlarla aşmaya ve sosyal alan ihtiyacını karşılamayı hedefliyor. Akhisar Belediyesi kreş öğretmenleri ile psikologlarının yanı sıra gönüllü psikologlar da etkinliğe katılacak. Etkinlik 18 Şubat 2023 Cumartesi günü saat 13.00’de Akhisar Belediyesi Gölet Büyük Salon’da ücretsiz olarak düzenlenecek.
“ONLARIN GÜLÜŞÜ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ”
Etkinlik hakkında bilgi veren Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, “Onların gülüşü bizim için çok değerli. Yaşadığımız deprem felaketinin ardından şehrimize taşınan ve deprem haberlerinden etkilenen tüm çocuklarımız için, belediyemizin öğretmen ve psikologlarının katılımıyla çocuk atölyesi düzenliyoruz.” açıklamasında bulundu.
“TÜM ÇOCUKLARIMIZI ETKİNLİĞİMİZE BEKLİYORUZ”
Başkan Dutlulu, “Eğleneceğiz, güleceğiz, kaynaşacağız. Buna özellikle çocuklarımızın çok ihtiyacı olduğunu düşünüyoruz. Sadece afet bölgesinden gelen çocuklarımızın değil, haber kanallarından veya internet üzerinden gördükleri üzücü olaylardan etkilenen çocuklarımız için, belediyemizin ve gönüllü psikologların da katılımı ile böyle bir etkinlik planlamayı düşündük. Geleceğimizi oluşturacak gençlerimizin mental sağlıkları da çok önemli. Bu açıdan bu etkinliğimizin faydalı olacağına inanıyoruz. Tüm çocuklarımızı etkinliğimize bekliyoruz” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.