DEVA PARTİSİ 10 KASIM’DA ÇELENK SUNDU

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.11.2022 - 12:16, Güncelleme: 10.11.2022 - 12:16
 

DEVA PARTİSİ 10 KASIM’DA ÇELENK SUNDU

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 84’üncü yılında Manisa’da düzenlenen törenlerle anıldı. DEVA Partisi Manisa İl Başkanlığı, Atatürk’ün vefatı nedeniyle çelenk sunumu gerçekleştirdi.
DEVA Partisi Manisa İl Başkanlığı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatı nedeniyle 10 Kasım törenine katıldılar. DEVA Partisi üyeleri gerçekleşen 10 Kasım törenine yoğun ilgi gösterdi. “MİNNETLE VE ÖZLEMLE ANIYORUZ” DEVA Partisi Manisa İl Başkanı Cansın Tunçdirek, “Özgürlük, değişim ve çağdaşlaşma projesi olan Laik Cumhuriyet'in kuşatıldığı bir süreçte, düşünceleri, yaşamı ve eserleriyle 84 yıl önce bugün ölümsüzlüğe yolcu ettiğimiz önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü bir kez daha saygıyla, minnetle ve özlemle anıyoruz.” ifadesinde bulundu. “BÜTÜN BENLİĞİMİZLE ATATÜRK'E YÖNELECEĞİZ” Başkan Tunçdirek, “Atatürk, bir ülkenin onurunu haysiyetini koruyarak, nasıl çağdaş ve örnek bir cumhuriyet haline getirildiğini, hem tarih yazarak hem tarihe not düşerek göstermiş; hem de mazlum milletlere örnek olsun diye tarihe tescil ettirmiş bir liderdir. 10 Kasımlar da Atatürk'ün düşüncelerinin, ilke ve devrimlerinin ölümsüzlüğünü görmenin coşkusunu yaşayıp, bir kez daha bütün benliğimizle Atatürk'e yöneleceğiz. O nedenle, 10 Kasımların "matem günü" değil, "mücadele günü" olduğunu unutmayacağız, unutturmayacağız.” diyerek sözlerine son verdi.
Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 84’üncü yılında Manisa’da düzenlenen törenlerle anıldı. DEVA Partisi Manisa İl Başkanlığı, Atatürk’ün vefatı nedeniyle çelenk sunumu gerçekleştirdi.

DEVA Partisi Manisa İl Başkanlığı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatı nedeniyle 10 Kasım törenine katıldılar. DEVA Partisi üyeleri gerçekleşen 10 Kasım törenine yoğun ilgi gösterdi.

“MİNNETLE VE ÖZLEMLE ANIYORUZ”

DEVA Partisi Manisa İl Başkanı Cansın Tunçdirek, “Özgürlük, değişim ve çağdaşlaşma projesi olan Laik Cumhuriyet'in kuşatıldığı bir süreçte, düşünceleri, yaşamı ve eserleriyle 84 yıl önce bugün ölümsüzlüğe yolcu ettiğimiz önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü bir kez daha saygıyla, minnetle ve özlemle anıyoruz.” ifadesinde bulundu.

“BÜTÜN BENLİĞİMİZLE ATATÜRK'E YÖNELECEĞİZ”

Başkan Tunçdirek, “Atatürk, bir ülkenin onurunu haysiyetini koruyarak, nasıl çağdaş ve örnek bir cumhuriyet haline getirildiğini, hem tarih yazarak hem tarihe not düşerek göstermiş; hem de mazlum milletlere örnek olsun diye tarihe tescil ettirmiş bir liderdir. 10 Kasımlar da Atatürk'ün düşüncelerinin, ilke ve devrimlerinin ölümsüzlüğünü görmenin coşkusunu yaşayıp, bir kez daha bütün benliğimizle Atatürk'e yöneleceğiz. O nedenle, 10 Kasımların "matem günü" değil, "mücadele günü" olduğunu unutmayacağız, unutturmayacağız.” diyerek sözlerine son verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.