DEVA PARTİSİ 13 MADDELİK EYLEM PLANINI AÇIKLADI

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.09.2022 - 16:22, Güncelleme: 19.09.2022 - 16:22
 

DEVA PARTİSİ 13 MADDELİK EYLEM PLANINI AÇIKLADI

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Manisa İl Başkanlığı tarafından Cafe 236’da organize edilen kahvaltı organizasyonuna basın mensupları da katıldı.
Cansın Tunçdirek liderliğinde yeni bir oluşuma giden DEVA Partisi Manisa İl Başkanlığı, il yönetimini ve parti politikalarını basın mensuplarına anlattı. “İNSANLARIMIZ YÜKÜN ALTINDA EZİLMEKTEDİR” DEVA Partisi Manisa İl Başkanı Cansın Tunçdirek, “Bugün burada buluşmamızdan daha öncelikli olarak Gazilerimizi minnetle anmak istiyorum. Bu yüce devlet için canını hiçe sayan, bu uğurda kendisini hiç düşünmeden ateşe atan Gazilerimize şahsım ve partim adına en derin şükranlarımı sunuyorum. Bildiğiniz üzere ülkemiz ağır bir ekonomik kriz ile boğuşmakta ve insanlarımız ciddi bir yükün altında ezilmektedir. Tüm bu sorunların altında ezilen milletimize DEVA elini uzatmak için yola koyulduk. Genel Başkanımız Ali Babacan'ın önderliğinde ülkemizi aydınlık yarınlara kavuşturmak için tüm gücümüzü ortaya koyarak çalışmalarımıza devam ediyoruz.” dedi. 13 ADET EYLEM PLANI Tunçdirek, “Burada şunu özellikle belirtmek isterim, DEVA partisi Manisa il Başkanlığı olarak Genel Başkanımızın önceki başarıları ve tertemiz geçmişi işimizi oldukça kolaylaştırmaktadır. Toplumumuza Genel Başkanımızı anlatmak zorunda kalmadan direk olarak iktidara geldiğimizde ya da mevcut iktidar tarafından uygulanmasını dilediğimiz çözüm planlarımızı anlatmaya başlayabiliyoruz. Bugüne kadar 13 adet eylem planımızı seçimleri kazanmayı beklemeden kamuoyu ile paylaştık.” dedi. İŞTE DEVA PARTİSİ’NİN PLANLARI –             Sığınmacı Sorunun Çözümü ve Düzensiz Göçün Önlenmesi Eylem Planı –             Ekonomi Eylem Planı –             Sağlıkta Atılım Eylem Planı –             Adil Yargı Eylem Planı –             Çevre ve İklim Değişikliği Eylem Planı –             KHK Mağduriyetleri Eylem Planı –             Yüksek Öğretim Eylem Planı –             Yarına Atılım Eylem Planı –             Demokrasiye Geçiş Eylem Planı –             Sosyal Politikalar Eylem Planı –             Afet Yönetim Eylem Planı –             Tarım Eylem Planı –             Devasal Çözümler “EYLEM PLANLARINI SİZLERLE PAYLAŞTIK” Tunçdirek, “Başlıkları altında toplanan eylem planlarımızın detaylarına https://devahazir.devapartisi.org.tr adresinden ulaşabilirsiniz. Bugün burada Genel Merkezimiz tarafından hazırlanan Eylem Planlarını sizlerle paylaştık. En kısa süre içerisinde Manisamıza özgü sorunlar ve onların çözümleri ile ilgili olarak da bir toplantımız olacak. Katılımınızdan ötürü hepinize ayrı ayrı teşekkür eder DEVA Partisi olarak çözümlerimizin Ülkemiz adına hayırlı olması dilerim.” dedi.
Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Manisa İl Başkanlığı tarafından Cafe 236’da organize edilen kahvaltı organizasyonuna basın mensupları da katıldı.

Cansın Tunçdirek liderliğinde yeni bir oluşuma giden DEVA Partisi Manisa İl Başkanlığı, il yönetimini ve parti politikalarını basın mensuplarına anlattı.

“İNSANLARIMIZ YÜKÜN ALTINDA EZİLMEKTEDİR”

DEVA Partisi Manisa İl Başkanı Cansın Tunçdirek, “Bugün burada buluşmamızdan daha öncelikli olarak Gazilerimizi minnetle anmak istiyorum. Bu yüce devlet için canını hiçe sayan, bu uğurda kendisini hiç düşünmeden ateşe atan Gazilerimize şahsım ve partim adına en derin şükranlarımı sunuyorum. Bildiğiniz üzere ülkemiz ağır bir ekonomik kriz ile boğuşmakta ve insanlarımız ciddi bir yükün altında ezilmektedir. Tüm bu sorunların altında ezilen milletimize DEVA elini uzatmak için yola koyulduk. Genel Başkanımız Ali Babacan'ın önderliğinde ülkemizi aydınlık yarınlara kavuşturmak için tüm gücümüzü ortaya koyarak çalışmalarımıza devam ediyoruz.” dedi.

13 ADET EYLEM PLANI

Tunçdirek, “Burada şunu özellikle belirtmek isterim, DEVA partisi Manisa il Başkanlığı olarak Genel Başkanımızın önceki başarıları ve tertemiz geçmişi işimizi oldukça kolaylaştırmaktadır. Toplumumuza Genel Başkanımızı anlatmak zorunda kalmadan direk olarak iktidara geldiğimizde ya da mevcut iktidar tarafından uygulanmasını dilediğimiz çözüm planlarımızı anlatmaya başlayabiliyoruz. Bugüne kadar 13 adet eylem planımızı seçimleri kazanmayı beklemeden kamuoyu ile paylaştık.” dedi.

İŞTE DEVA PARTİSİ’NİN PLANLARI

–             Sığınmacı Sorunun Çözümü ve Düzensiz Göçün Önlenmesi Eylem Planı

–             Ekonomi Eylem Planı

–             Sağlıkta Atılım Eylem Planı

–             Adil Yargı Eylem Planı

–             Çevre ve İklim Değişikliği Eylem Planı

–             KHK Mağduriyetleri Eylem Planı

–             Yüksek Öğretim Eylem Planı

–             Yarına Atılım Eylem Planı

–             Demokrasiye Geçiş Eylem Planı

–             Sosyal Politikalar Eylem Planı

–             Afet Yönetim Eylem Planı

–             Tarım Eylem Planı

–             Devasal Çözümler

“EYLEM PLANLARINI SİZLERLE PAYLAŞTIK”

Tunçdirek, “Başlıkları altında toplanan eylem planlarımızın detaylarına https://devahazir.devapartisi.org.tr adresinden ulaşabilirsiniz. Bugün burada Genel Merkezimiz tarafından hazırlanan Eylem Planlarını sizlerle paylaştık. En kısa süre içerisinde Manisamıza özgü sorunlar ve onların çözümleri ile ilgili olarak da bir toplantımız olacak. Katılımınızdan ötürü hepinize ayrı ayrı teşekkür eder DEVA Partisi olarak çözümlerimizin Ülkemiz adına hayırlı olması dilerim.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.