DEVA PARTİSİ MANİSA’DA GÜCÜNE GÜÇ KATIYOR

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.10.2022 - 16:09, Güncelleme: 07.10.2022 - 16:09
 

DEVA PARTİSİ MANİSA’DA GÜCÜNE GÜÇ KATIYOR

Deva Partisi’ne katılımlar her geçen gün artıyor. Eski Demokrat Parti Yunusemre İlçe Başkanı Emrah Ünlü, Deva Partisi’ne katıldı. Deva Partisi Manisa İl Başkanı Cansın Tunçdirek, Ünlü’ye partiye katıldığı için teşekkür etti.
Deva Partisi Manisa İl Başkanlığı çalışmalarına devam ediyor. Sayılarını her geçen gün arttıran Deva Partisi Manisa İl Başkanı Cansın Tunçdirek, katılımların devam edeceğini ifade etti. “PARTİMİZE YENİ İNSANLAR KATILIYOR” Deva Partisi’nin büyümeye devam ettiğini kaydeden Tunçdirek, “Deva Partisi Genel Başkanımız Ali Babacan öncülüğünde büyümeye devam ediyoruz. Partimize yeni insanlar katılıyor. Bu da bize güç veriyor. Bundan sonra partimize katılımlar olacaktır. Deva Partisini hem Manisa’mızda hem de Türkiye genelinde en iyi şekilde temsil etmek için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.  “HALKIN SESİ OLMAK İÇİN BURADAYIZ” Deva Partisi’ne katılan Emrah Ünlü ise, “Manisa halkının sesi olabilmek adına haklı mücadelemizde bizlerin sesini duyurmamıza fırsat veren Manisa DEVA partisi İl Başkanı Cansın Tunçdirek’e teşekkür ederim. Manisa DEVA Partisinin diğer partilerden farklı bir Parti olması ve Manisa DEVA Teşkilatında görev alan arkadaşlarla Manisa’nın kalkınması memleketimizin daha güzel yaşanılabilir bir il olması için canla başla İl Başkanımız, Yöneticiler ve İlçe Başkanlarımızla elimizden ne geliyorsa yapacağımızı burada belirtiyorum. Biz Deva Partisi olarak farklı bir kimlikle, farklı bir yol haritasıyla yola çıktık. Manisa’da farklı projelerle bismillah diyerek yola çıkmanın onuruyla Manisa’nın ve halkın sesi olmak için buradayız. Değerli Manisa halkının sorunlarını, dertlerini memleketin kalkınmasını el birliğiyle memleketimizi daha ileriye taşımak için bizde Manisa’da varız demek için bu yoldayız” dedi.
Deva Partisi’ne katılımlar her geçen gün artıyor. Eski Demokrat Parti Yunusemre İlçe Başkanı Emrah Ünlü, Deva Partisi’ne katıldı. Deva Partisi Manisa İl Başkanı Cansın Tunçdirek, Ünlü’ye partiye katıldığı için teşekkür etti.

Deva Partisi Manisa İl Başkanlığı çalışmalarına devam ediyor. Sayılarını her geçen gün arttıran Deva Partisi Manisa İl Başkanı Cansın Tunçdirek, katılımların devam edeceğini ifade etti.

“PARTİMİZE YENİ İNSANLAR KATILIYOR”

Deva Partisi’nin büyümeye devam ettiğini kaydeden Tunçdirek, “Deva Partisi Genel Başkanımız Ali Babacan öncülüğünde büyümeye devam ediyoruz. Partimize yeni insanlar katılıyor. Bu da bize güç veriyor. Bundan sonra partimize katılımlar olacaktır. Deva Partisini hem Manisa’mızda hem de Türkiye genelinde en iyi şekilde temsil etmek için çalışmaya devam edeceğiz” dedi. 

“HALKIN SESİ OLMAK İÇİN BURADAYIZ”

Deva Partisi’ne katılan Emrah Ünlü ise, “Manisa halkının sesi olabilmek adına haklı mücadelemizde bizlerin sesini duyurmamıza fırsat veren Manisa DEVA partisi İl Başkanı Cansın Tunçdirek’e teşekkür ederim. Manisa DEVA Partisinin diğer partilerden farklı bir Parti olması ve Manisa DEVA Teşkilatında görev alan arkadaşlarla Manisa’nın kalkınması memleketimizin daha güzel yaşanılabilir bir il olması için canla başla İl Başkanımız, Yöneticiler ve İlçe Başkanlarımızla elimizden ne geliyorsa yapacağımızı burada belirtiyorum. Biz Deva Partisi olarak farklı bir kimlikle, farklı bir yol haritasıyla yola çıktık. Manisa’da farklı projelerle bismillah diyerek yola çıkmanın onuruyla Manisa’nın ve halkın sesi olmak için buradayız. Değerli Manisa halkının sorunlarını, dertlerini memleketin kalkınmasını el birliğiyle memleketimizi daha ileriye taşımak için bizde Manisa’da varız demek için bu yoldayız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.