DEVA Partisi´nden ziyaretler

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.12.2020 - 15:37, Güncelleme: 18.12.2020 - 15:37
 

DEVA Partisi´nden ziyaretler

Deva Partisi Akhisar İlçe Başkanı Erhan Tepe ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kongre sonrası ilk ziyaretlerini İyi Parti Akhisar İlçe Teşkilatı ve Muhtarlar Derneği´ne gerçekleştirdi.
İlçe Başkanı Tepe ve Yönetim Kurulu Üyelerinin ilk ziyaret noktası 17 Aralık saat 13.00´te Akhisar Muhtarlar Derneği Başkanlığı oldu. İhsan Gümüş´ün makamında ağırladığı ve sohbet havasında geçen görüşmede muhtarların değeri üzerine duruldu. Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında ziyarete sadece Akhisar Paşa Mahallesi Muhtarı Nazif Danabaş eşlik etti. Vatandaşın sorunlarını en yakından takip edip onları en iyi anlayanların muhtarlar olduğunu belirten Erhan Tepe, görüşmelerin sıklıkla devam etmesini istediğini bu sayede Akhisar halkına hizmet verme anlamında daha başarılı olabileceklerini belirtti. İhsan Gümüş davet üzerine memnuniyetini dile getirerek Deva Partisi Akhisar İlçe Başkanına, Muhtarlar Derneği tarafından yaptırılan takvimlerden takdim etti. İlçe Başkanı Tepe ve Yönetim Kurulu´nun ikinci ziyaret noktası ise 17 Aralık Perşembe günü saat 14.30´da İyi Parti Akhisar İlçe Teşkilatıydı. Görüşme İlçe Başkanı Mustafa Kındıroğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerinin katılımıyla sosyal mesafe kuralına uyulabilmesi amacıyla toplantı salonunda gerçekleştirildi. Ülke ekonomisinden, Akhisar gündeminden, siyasi konulardan bahsedilen görüşme sonrasında ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri anı fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi. Deva Partisi İlçe Başkanı Erhan Tepe´ye ziyaretler sırasında; Deva Partisi Akhisar Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Avukat Serkan Albayrak ve Deva Partisi Akhisar Sağlık, Sosyal, Eğitim ve Dış İşler Başkanı Murat Aydan eşlik etti.
Deva Partisi Akhisar İlçe Başkanı Erhan Tepe ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kongre sonrası ilk ziyaretlerini İyi Parti Akhisar İlçe Teşkilatı ve Muhtarlar Derneği´ne gerçekleştirdi.

İlçe Başkanı Tepe ve Yönetim Kurulu Üyelerinin ilk ziyaret noktası 17 Aralık saat 13.00´te Akhisar Muhtarlar Derneği Başkanlığı oldu. İhsan Gümüş´ün makamında ağırladığı ve sohbet havasında geçen görüşmede muhtarların değeri üzerine duruldu. Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında ziyarete sadece Akhisar Paşa Mahallesi Muhtarı Nazif Danabaş eşlik etti. Vatandaşın sorunlarını en yakından takip edip onları en iyi anlayanların muhtarlar olduğunu belirten Erhan Tepe, görüşmelerin sıklıkla devam etmesini istediğini bu sayede Akhisar halkına hizmet verme anlamında daha başarılı olabileceklerini belirtti. İhsan Gümüş davet üzerine memnuniyetini dile getirerek Deva Partisi Akhisar İlçe Başkanına, Muhtarlar Derneği tarafından yaptırılan takvimlerden takdim etti.
İlçe Başkanı Tepe ve Yönetim Kurulu´nun ikinci ziyaret noktası ise 17 Aralık Perşembe günü saat 14.30´da İyi Parti Akhisar İlçe Teşkilatıydı. Görüşme İlçe Başkanı Mustafa Kındıroğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerinin katılımıyla sosyal mesafe kuralına uyulabilmesi amacıyla toplantı salonunda gerçekleştirildi. Ülke ekonomisinden, Akhisar gündeminden, siyasi konulardan bahsedilen görüşme sonrasında ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri anı fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.
Deva Partisi İlçe Başkanı Erhan Tepe´ye ziyaretler sırasında; Deva Partisi Akhisar Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Avukat Serkan Albayrak ve Deva Partisi Akhisar Sağlık, Sosyal, Eğitim ve Dış İşler Başkanı Murat Aydan eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.