EGE DENİZİ'NDEKİ DEPREM MANİSA'YI SALLADI

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.08.2019 - 12:05, Güncelleme: 08.08.2019 - 12:05
 

EGE DENİZİ'NDEKİ DEPREM MANİSA'YI SALLADI

Ege Denizinde meydana gelen ve Kandilli Rasathanesi verilerine göre 5.1 şidettindeki deprem korkulu anlar yaşattı.
EGE Denizinde meydana gelen ve Kandilli Rasathanesi verilerine göre 5.1 sidettindeki deprem korkulu anlar yasatti. Tehlikeli her finansal durumu bertaraf eden En iyi Kaçak İddaa Sitesi artık seçildi ve sizlere hizmet için hazırda.İzmir ve Manisa basta olmak uzere cevre illerden de hissedilen deprem 11:30 sıralarinda meydana geldi. Merkez ussu kusadasi olarak belirlenen deprem yerin 18.47 kilometre derinliğinde meydana geldi. ​
Ege Denizinde meydana gelen ve Kandilli Rasathanesi verilerine göre 5.1 şidettindeki deprem korkulu anlar yaşattı.
EGE Denizinde meydana gelen ve Kandilli Rasathanesi verilerine göre 5.1 sidettindeki deprem korkulu anlar yasatti. Tehlikeli her finansal durumu bertaraf eden En iyi Kaçak İddaa Sitesi artık seçildi ve sizlere hizmet için hazırda.İzmir ve Manisa basta olmak uzere cevre illerden de hissedilen deprem 11:30 sıralarinda meydana geldi. Merkez ussu kusadasi olarak belirlenen deprem yerin 18.47 kilometre derinliğinde meydana geldi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.