Eğitim Bir Sen’den deprem bölgesine kaşkol ve panço yardımı

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.02.2023 - 14:21, Güncelleme: 09.02.2023 - 14:21
 

Eğitim Bir Sen’den deprem bölgesine kaşkol ve panço yardımı

Eğitim Bir Sen Manisa Şubesi, her yıl kuruluş yıldönümünde üyeleri için hazırladığı hediyeleri bu sene depremden etkilenen bölgedeki vatandaşlara kaşkol ve panço olarak gönderdi. Kaşkol ve pançoların yanında hazırlanan battaniyeler de deprem bölgesine gönderildi.
  Kahramanmaraş merkezli 2 depremle büyük bir yıkım yaşayan 10 il için tüm ülke kenetlenirken Türkiye’nin her yerinden yapılan yardımlar aralıksız devam ediyor. Eğitim Bir Sen Manisa Şubesi de her yıl kuruluş yıldönümünde üyeleri için hazırladığı hediyeleri yaşanan depremde zarar gören vatandaşlara gönderme kararı aldı. Erkek üyeler için kaşkol, kadın üyeler için panço olmak üzere 7 bin adet hazırlanan hediyeler alınan kararla deprem bölgesine gönderildi.   Memur Sen Manisa İl Temsilcisi ve Eğitim Bir Sen Manisa Şube Başkanı Mesut Öner, yaptığı açıklamada, “Her yıl sendikamızın kuruluş yıldönümünde erkek üyeler için kaşkol, kadın üyelerimiz için pançoları temin ettik. Bunları şubat ayı sonuna kadar üyelerimize ulaştırmayı hedeflemiştik. Ancak deprem bölgesinde birçok kardeşimiz ihtiyaç halinde. İhtiyaç sahiplerine bu hediyeleri üyelerimiz adına ulaştırabilmek adına inşallah hazırlayacağımız tırımızla beraber, battaniyelerimizle birlikte deprem bölgesindeki vatandaşlarımıza ulaştırma kararı aldık. Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın.” dedi.  
Eğitim Bir Sen Manisa Şubesi, her yıl kuruluş yıldönümünde üyeleri için hazırladığı hediyeleri bu sene depremden etkilenen bölgedeki vatandaşlara kaşkol ve panço olarak gönderdi. Kaşkol ve pançoların yanında hazırlanan battaniyeler de deprem bölgesine gönderildi.

  Kahramanmaraş merkezli 2 depremle büyük bir yıkım yaşayan 10 il için tüm ülke kenetlenirken Türkiye’nin her yerinden yapılan yardımlar aralıksız devam ediyor. Eğitim Bir Sen Manisa Şubesi de her yıl kuruluş yıldönümünde üyeleri için hazırladığı hediyeleri yaşanan depremde zarar gören vatandaşlara gönderme kararı aldı. Erkek üyeler için kaşkol, kadın üyeler için panço olmak üzere 7 bin adet hazırlanan hediyeler alınan kararla deprem bölgesine gönderildi.

  Memur Sen Manisa İl Temsilcisi ve Eğitim Bir Sen Manisa Şube Başkanı Mesut Öner, yaptığı açıklamada, “Her yıl sendikamızın kuruluş yıldönümünde erkek üyeler için kaşkol, kadın üyelerimiz için pançoları temin ettik. Bunları şubat ayı sonuna kadar üyelerimize ulaştırmayı hedeflemiştik. Ancak deprem bölgesinde birçok kardeşimiz ihtiyaç halinde. İhtiyaç sahiplerine bu hediyeleri üyelerimiz adına ulaştırabilmek adına inşallah hazırlayacağımız tırımızla beraber, battaniyelerimizle birlikte deprem bölgesindeki vatandaşlarımıza ulaştırma kararı aldık. Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın.” dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.