EMNİYET TEŞKİLATI VE PROTOKOLÜ BULUŞTURAN İFTAR

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.04.2022 - 16:59, Güncelleme: 27.04.2022 - 16:59
 

EMNİYET TEŞKİLATI VE PROTOKOLÜ BULUŞTURAN İFTAR

Manisa’da dernek çatısı altında tecrübelerini derneğe gelen genç polis memurlarına aktaran emekli polisler aileleriyle birlikte onurlarına verilen iftar yemeğinde bir araya geldi.
Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Yılmaz’ın katkılarıyla Polis Evinde düzenlenen iftar yemeğine Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, Eniyet Müdürü Ömer Uslusoy, Manisa’nın Emniyetinin eski müdürlerinde Yavuz Elbirler, Ak Parti İl Başkanı Salih Hızlı,CHP İl Başkanı Semih Balaban,MHP İl Başkanı Murat Öner, Şehit ve Gazi Aileleri Dernekleri ile Türkiye Emekli polisler Manisa Derneğine üye olan 200 emekli polis eşleriyle katıldı. Davetlileri Polis Evinin girişinde Türkiye Emekli polisler Manisa Derneği Başkanı Ahmet Turan Turgut,Başkan Yardımcısı Mustafa Okutucu,Sekreter Gökhan Koçtürk,Sayman Mustafa Kemal Güngör ve yönetim kurulu üyesi Şükrü Kaplan karşıladı. YENİ PROJELER İÇİN DESTEK TALEBİ Türkiye Emekli polisler Manisa Derneğin saymanı Mustafa Kemal Güngör, burada yaptığı konuşmada, derneklerinin önemli bir ihtiyaca cevap verdiğini kaydederek, kentte daha da etkin olmak ve projeler üretmek için protokolden destek talebini dile getirdi. Güngör, “Emniyet hizmetleri mensupları ve emeklilerinin yapısal sorunlarını ve özlük haklarını dillendirecek ve yasal çerçevede savunacak sendika ve oda gibi güçlü sivil toplum kuruluşu yoktur. Derneğimiz bu boşluğu doldurmaya çalışan sivil toplum örgütüdür. Birçok hedeflerimiz var. Önceliğimiz dayanışma içerisinde mevcud bağlarımızı güçlendirip maddi ve manevi hizmetler sunabilmek! Bu konuda iki büyük hayal ve projemiz var; ilki iktisadi işletme ile derneğimize güçlü bir ekonomi yaratmak, bunun için belirlediğimiz bir yer var il emniyet müdürümüz sayın Ömer Uslusoy’a arz edeceğiz ve desteğini bekliyoruz. İkincisi ise mevcut yerimizin üst katlarına üyelerimizin, çocuklarımızın kullanabileceği misafirhane veya yurt yapmak, üyelerimizin emekli olduktan sonra yıllar geçtikçe hak kaybına uğradığı maaş gibi ekonomik sorunları ve diğer sorunları ile çözüm önerilerini yetkililerimize ve kamuoyuna iletmektir. Bu yolda valiliğimiz, bağrından çıktığımız emniyet müdürlüğümüz diğer devlet kurumları özellikle kentleşme sorunları ile ilgili belediyelerimiz ile ortak hazırlanan veya bizim hazırladığımız projelerle çözüm olmaya çalışacağız. Yukarıda sıraladığımız konularda başta sayım valim, belediye başkanlarım ve emniyet müdürümden kapısını çaldığımızda destek bekliyoruz” dedi. HIZLI VE BALABAN YAN YANA İFTAR AÇTI Yemekte, Ak Parti ve CHP'nin il başkanları aynı masada yan yana oturup dua etmesi, derneklerin birleştirici gücünü bir kez daha ortaya koydu.
Manisa’da dernek çatısı altında tecrübelerini derneğe gelen genç polis memurlarına aktaran emekli polisler aileleriyle birlikte onurlarına verilen iftar yemeğinde bir araya geldi.

Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Yılmaz’ın katkılarıyla Polis Evinde düzenlenen iftar yemeğine Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, Eniyet Müdürü Ömer Uslusoy, Manisa’nın Emniyetinin eski müdürlerinde Yavuz Elbirler, Ak Parti İl Başkanı Salih Hızlı,CHP İl Başkanı Semih Balaban,MHP İl Başkanı Murat Öner, Şehit ve Gazi Aileleri Dernekleri ile Türkiye Emekli polisler Manisa Derneğine üye olan 200 emekli polis eşleriyle katıldı. Davetlileri Polis Evinin girişinde Türkiye Emekli polisler Manisa Derneği Başkanı Ahmet Turan Turgut,Başkan Yardımcısı Mustafa Okutucu,Sekreter Gökhan Koçtürk,Sayman Mustafa Kemal Güngör ve yönetim kurulu üyesi Şükrü Kaplan karşıladı.

YENİ PROJELER İÇİN DESTEK TALEBİ

Türkiye Emekli polisler Manisa Derneğin saymanı Mustafa Kemal Güngör, burada yaptığı konuşmada, derneklerinin önemli bir ihtiyaca cevap verdiğini kaydederek, kentte daha da etkin olmak ve projeler üretmek için protokolden destek talebini dile getirdi. Güngör, “Emniyet hizmetleri mensupları ve emeklilerinin yapısal sorunlarını ve özlük haklarını dillendirecek ve yasal çerçevede savunacak sendika ve oda gibi güçlü sivil toplum kuruluşu yoktur. Derneğimiz bu boşluğu doldurmaya çalışan sivil toplum örgütüdür. Birçok hedeflerimiz var. Önceliğimiz dayanışma içerisinde mevcud bağlarımızı güçlendirip maddi ve manevi hizmetler sunabilmek! Bu konuda iki büyük hayal ve projemiz var; ilki iktisadi işletme ile derneğimize güçlü bir ekonomi yaratmak, bunun için belirlediğimiz bir yer var il emniyet müdürümüz sayın Ömer Uslusoy’a arz edeceğiz ve desteğini bekliyoruz. İkincisi ise mevcut yerimizin üst katlarına üyelerimizin, çocuklarımızın kullanabileceği misafirhane veya yurt yapmak, üyelerimizin emekli olduktan sonra yıllar geçtikçe hak kaybına uğradığı maaş gibi ekonomik sorunları ve diğer sorunları ile çözüm önerilerini yetkililerimize ve kamuoyuna iletmektir. Bu yolda valiliğimiz, bağrından çıktığımız emniyet müdürlüğümüz diğer devlet kurumları özellikle kentleşme sorunları ile ilgili belediyelerimiz ile ortak hazırlanan veya bizim hazırladığımız projelerle çözüm olmaya çalışacağız. Yukarıda sıraladığımız konularda başta sayım valim, belediye başkanlarım ve emniyet müdürümden kapısını çaldığımızda destek bekliyoruz” dedi.

HIZLI VE BALABAN YAN YANA İFTAR AÇTI

Yemekte, Ak Parti ve CHP'nin il başkanları aynı masada yan yana oturup dua etmesi, derneklerin birleştirici gücünü bir kez daha ortaya koydu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.