Erdinç Şirketler Grubu Babalar Günü Kahvaltısında Buluştu

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.06.2021 - 10:29, Güncelleme: 20.06.2021 - 10:29
 

Erdinç Şirketler Grubu Babalar Günü Kahvaltısında Buluştu

Erdinç Şirketler Grubu bünyesinde faaliyet gösteren Milangaz, Ofis Home, Ofis Home Üretim Atölyesi, Kelebek Mutfak, ETV-Denge Gazetesi; Cafe 236 Lounge’da düzenlenen babalar günü kahvaltısında bir araya geldi. Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya; babalar gününü kutlayan personeline bu özel kahvaltıyı organize ettiği için teşekkür etti ve şu sözlere yer verdi; “Artık maskelerimizi kontrollü bir şekilde çıkarabiliyoruz. Bu yıl babalar günü biraz daha rahat kutlanacak. Anneler gününde maalesef ki bu rahatlığımız yoktu ve şirketimiz bünyesinde annelerimizin günlerini temsili olarak kutlayabilmiştik. Bu organizasyonla ve kontrollü normalleşme ile yeni bir döneme merhaba demiş gibi hissediyorum. Bu sıkıntılı süreçte 1 kişi ile bile yollarımızı ayırmadık, güçlü ve bağlı bir aile olduğumuzu bir kez daha hissetmiş olduk. Bu organizasyonumuzda tüm firmalarımızla bir aradaydık. Bu özel günü çok tüm babalarımızın ve baba adaylarımızın çok huzurlu ve mutlu geçirmesini diliyorum.” dedi. ETV - Manisa'da Denge Gazetesi Ekibi Cafe 236 Lounge- 236 Park Ekibi Milangaz-Agora Su Ekibi Ofis Home Üretim Atölyesi Ekibi Ofis Home- Kelebek Mutfak Ekibi Köprübaşı ilçemizde çekimler gerçekleştiren ekipten, Yumrukaya'ya Köprübaşı çileği hediye edildi Yumrukaya'ya adının yazılı olduğu özel bir tasarım hediye edildi

Erdinç Şirketler Grubu bünyesinde faaliyet gösteren Milangaz, Ofis Home, Ofis Home Üretim Atölyesi, Kelebek Mutfak, ETV-Denge Gazetesi; Cafe 236 Lounge’da düzenlenen babalar günü kahvaltısında bir araya geldi. Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya; babalar gününü kutlayan personeline bu özel kahvaltıyı organize ettiği için teşekkür etti ve şu sözlere yer verdi; “Artık maskelerimizi kontrollü bir şekilde çıkarabiliyoruz. Bu yıl babalar günü biraz daha rahat kutlanacak. Anneler gününde maalesef ki bu rahatlığımız yoktu ve şirketimiz bünyesinde annelerimizin günlerini temsili olarak kutlayabilmiştik. Bu organizasyonla ve kontrollü normalleşme ile yeni bir döneme merhaba demiş gibi hissediyorum. Bu sıkıntılı süreçte 1 kişi ile bile yollarımızı ayırmadık, güçlü ve bağlı bir aile olduğumuzu bir kez daha hissetmiş olduk. Bu organizasyonumuzda tüm firmalarımızla bir aradaydık. Bu özel günü çok tüm babalarımızın ve baba adaylarımızın çok huzurlu ve mutlu geçirmesini diliyorum.” dedi.

ETV - Manisa'da Denge Gazetesi Ekibi

Cafe 236 Lounge- 236 Park Ekibi

Milangaz-Agora Su Ekibi

Ofis Home Üretim Atölyesi Ekibi

Ofis Home- Kelebek Mutfak Ekibi

Köprübaşı ilçemizde çekimler gerçekleştiren ekipten, Yumrukaya'ya Köprübaşı çileği hediye edildi

Yumrukaya'ya adının yazılı olduğu özel bir tasarım hediye edildi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.