ERGÜN VE TAYLAN'IN SICAK KUCAKLAŞMASI YUMRUKAYA'NIN OBJEKTİFİNE YANSIDI

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.05.2022 - 18:09, Güncelleme: 31.05.2022 - 18:09
 

ERGÜN VE TAYLAN'IN SICAK KUCAKLAŞMASI YUMRUKAYA'NIN OBJEKTİFİNE YANSIDI

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya ve Taylan Restaurantı sahibi Ali Taylan'ı makamında ağırladı. ESKİ GÜNLERİ YAD ETTİLER Cengiz Ergün uzun zamandır bir araya gelemediği Ali Taylan'la eski günleri yad ettiler. Ergün ve Taylan'ın sıcak kucaklaşması Yumrukaya'nın objektifine takıldı. Ziyarette gündeme ilişkin konular ile ilgili de görüş alışverişinde bulunuldu. Yumrukaya ve Taylan’a ziyaretleri için teşekkür eden Başkan Ergün, Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü'nün çalışmaları hakkında bilgi verdi. "DOSTLUĞUMUZ ÖRNEK OLMALI" Yumrukaya, "Bizler çok eski dostlarız. Uzun zamandır süregelen dostluklarımızdan dolayı beraber hasret giderdik. Manisalıların bu fotoğrafı görmekten çok memnun olacağını düşünüyorum. Şimdiki yeni nesile, senelerdir devam eden arkadaşlığımızın örnek olmasını dilerim. Sayın Cengiz Ergün'e şahsımı ve Ali Taylan'ı makamında ağırladığı için teşekkür ederim." ifadesinde bulundu.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya ve Taylan Restaurantı sahibi Ali Taylan'ı makamında ağırladı.

ESKİ GÜNLERİ YAD ETTİLER

Cengiz Ergün uzun zamandır bir araya gelemediği Ali Taylan'la eski günleri yad ettiler. Ergün ve Taylan'ın sıcak kucaklaşması Yumrukaya'nın objektifine takıldı. Ziyarette gündeme ilişkin konular ile ilgili de görüş alışverişinde bulunuldu. Yumrukaya ve Taylan’a ziyaretleri için teşekkür eden Başkan Ergün, Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü'nün çalışmaları hakkında bilgi verdi.

"DOSTLUĞUMUZ ÖRNEK OLMALI"

Yumrukaya, "Bizler çok eski dostlarız. Uzun zamandır süregelen dostluklarımızdan dolayı beraber hasret giderdik. Manisalıların bu fotoğrafı görmekten çok memnun olacağını düşünüyorum. Şimdiki yeni nesile, senelerdir devam eden arkadaşlığımızın örnek olmasını dilerim. Sayın Cengiz Ergün'e şahsımı ve Ali Taylan'ı makamında ağırladığı için teşekkür ederim." ifadesinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.