ERYILMAZ’DAN ENFLASYON TEPKİSİ: EZİYET ETMEYİN

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.10.2022 - 15:05, Güncelleme: 03.10.2022 - 15:05
 

ERYILMAZ’DAN ENFLASYON TEPKİSİ: EZİYET ETMEYİN

İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, TÜİK’in açıkladığı Eylül ayı enflasyonuna ilişkin açıklama yaptı. Başkan Eryılmaz, “2021 yılı Eylül ayında yıllık bazda enflasyon yüzde 19,58’di. Türkiye’yi bir yılda uçurumdan aşağı yuvarladınız. İYİ Parti’nin liyakatli kadroları, Türk ekonomisini 1 yılda düzlüğe çıkarabilecek güçte” dedi.
TÜİK, Eylül ayı enflasyon rakamlarını açıkladı. TÜİK rakamlarına göre enflasyon yıllık bazda yüzde 83,45 olarak belirlendi. ENAG’a göre enflasyon yüzde 186,27, İstanbul Ticaret Odası’na göre yüzde 107,42 olarak açıklandı. “TÜİK’E HİÇBİR GÜVEN KALMAMIŞTIR” İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, açıklanan enflasyon rakamlarını değerlendirdi. Başkan Eryılmaz, “Liyakat anlamında içi boşaltılan TÜİK’e artık ne yazık ki hiçbir güven kalmamıştır. Çarşıya, pazara çıktığımızda, markete gittiğimizde enflasyonun ne boyutta olduğunu görüyoruz. Bağımsız ekonomistlerin oluşturduğu ENAG, enflasyon rakamını yüzde 186 olarak açıkladı. Hangi rakamın doğru olduğunu vatandaşımız çok iyi biliyor. Türkiye’nin en saygın kurumlarını kendi partilerinin propaganda aracı haline getiren iktidar, Türk milletine en büyük kötülüğü açıkladığı makyajlı enflasyon rakamlarıyla yapıyor” dedi. “BİR AN ÖNCE ERKEN SEÇİME GİDİN” Başkan Eryılmaz, “2021 yılı Eylül ayında yıllık bazda enflasyon yüzde 19,58’di. Şu anda makyajlı rakamlara göre enflasyon yüzde 83,45. Türkiye’yi bir yılda uçurumdan aşağı yuvarladınız. Bu millete daha fazla eziyet etmeyin. Vatandaş pazardan taneyle meyve sebze alıyor, halk icra batağına sürükleniyor. Bir an önce erken seçime gidin. İYİ Parti’nin liyakatli kadroları, Türk ekonomisini 1 yılda düzlüğe çıkarabilecek güçte. Bir an önce sandığı vatandaşımızın önüne getirin” ifadesinde bulundu.
İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, TÜİK’in açıkladığı Eylül ayı enflasyonuna ilişkin açıklama yaptı. Başkan Eryılmaz, “2021 yılı Eylül ayında yıllık bazda enflasyon yüzde 19,58’di. Türkiye’yi bir yılda uçurumdan aşağı yuvarladınız. İYİ Parti’nin liyakatli kadroları, Türk ekonomisini 1 yılda düzlüğe çıkarabilecek güçte” dedi.

TÜİK, Eylül ayı enflasyon rakamlarını açıkladı. TÜİK rakamlarına göre enflasyon yıllık bazda yüzde 83,45 olarak belirlendi. ENAG’a göre enflasyon yüzde 186,27, İstanbul Ticaret Odası’na göre yüzde 107,42 olarak açıklandı.

“TÜİK’E HİÇBİR GÜVEN KALMAMIŞTIR”

İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, açıklanan enflasyon rakamlarını değerlendirdi. Başkan Eryılmaz, “Liyakat anlamında içi boşaltılan TÜİK’e artık ne yazık ki hiçbir güven kalmamıştır. Çarşıya, pazara çıktığımızda, markete gittiğimizde enflasyonun ne boyutta olduğunu görüyoruz. Bağımsız ekonomistlerin oluşturduğu ENAG, enflasyon rakamını yüzde 186 olarak açıkladı. Hangi rakamın doğru olduğunu vatandaşımız çok iyi biliyor. Türkiye’nin en saygın kurumlarını kendi partilerinin propaganda aracı haline getiren iktidar, Türk milletine en büyük kötülüğü açıkladığı makyajlı enflasyon rakamlarıyla yapıyor” dedi.

“BİR AN ÖNCE ERKEN SEÇİME GİDİN”

Başkan Eryılmaz, “2021 yılı Eylül ayında yıllık bazda enflasyon yüzde 19,58’di. Şu anda makyajlı rakamlara göre enflasyon yüzde 83,45. Türkiye’yi bir yılda uçurumdan aşağı yuvarladınız. Bu millete daha fazla eziyet etmeyin. Vatandaş pazardan taneyle meyve sebze alıyor, halk icra batağına sürükleniyor. Bir an önce erken seçime gidin. İYİ Parti’nin liyakatli kadroları, Türk ekonomisini 1 yılda düzlüğe çıkarabilecek güçte. Bir an önce sandığı vatandaşımızın önüne getirin” ifadesinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.