ERYILMAZ’DAN ÖNER’E CANLI YAYIN DAVETİ

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.09.2022 - 16:24, Güncelleme: 22.09.2022 - 16:24
 

ERYILMAZ’DAN ÖNER’E CANLI YAYIN DAVETİ

MHP Manisa İl Başkanı Murat Öner’in İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz’ı hedef alan sözlerine Eryılmaz’dan yanıt gecikmedi. Eryılmaz, “Öner’in bu tür seviyesiz açıklamalarına ne yazık ki çok alışığız.” dedi.
İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, MHP’li Öner’i istediği bir kanalda karşılıklı canlı yayına davet etti ve iddialarını kanıtlaması için savcılığa suç duyurusunda bulunmasını istedi. “NE YAZIK Kİ ALIŞIĞIZ” Eryılmaz, “MHP Manisa İl Başkanı sayın Murat Öner, bir kez daha uzun süredir mensubu olduğum İYİ Parti ve Türk milletinin geleceği adına oluşturulmuş altılı masa için mesnetsiz, hiçbir gerçeklik payı taşımayan, nezaket sınırlarını aşan sözler söylemiş, iftiralar atmıştır. Öte yandan şahsım ve ailem ile ilgili de asılsız iddialarda bulunmuş, şahsımın usulsüz işlemler yaptığını öne sürmüştür. Biz, MHP İl Başkanı sayın Murat Öner’in bu tür seviyesiz açıklamalarına ne yazık ki çok alışığız.” ifadesinde bulundu “KARŞILIKLI PROGRAMA DAVET EDİYORUM” Eryılmaz, “Bu zamana kadar yaptığı tüm açıklamalara uzun uzun cevap verdik ama görüyoruz ki kendileri bu cevapları algılama konusunda sorunlar yaşıyor. O nedenle bu açıklamamı kısa ve net yapacağım. MHP Manisa İl Başkanı sayın Murat Öner’i, gazetecilerin moderatörlüğünde ETV, manisahaberleri.com ya da istediğin bir kanalda CANLI YAYINDA KARŞILIKLI PROGRAMA davet ediyorum.” dedi. “ÇAMUR AT İZİ KALSIN” Eryılmaz, “Ayrıca, hakkımda ortaya attığı ve atacağı asılsız iddialara ilişkin ŞEREFLİ BİR VATANDAŞIN YAPACAĞI GİBİ CUMHURİYET SAVCILIĞI’NA GİDEREK SUÇ DUYURUSUNDA BULUNMASINI talep ediyor, bu süreçte KENDİSİNE EŞLİK EDECEĞİMİ de ilan ediyorum. Eğer ki bunlardan hiçbirini yapamazsanız, kamuoyu sizin sözünün arkasında durmayan, yalancı, ikiyüzlü ve basiretsiz, “çamur at izi kalsın” siyasetçileri olduğunuzu bir kez daha anlayacaktır
MHP Manisa İl Başkanı Murat Öner’in İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz’ı hedef alan sözlerine Eryılmaz’dan yanıt gecikmedi. Eryılmaz, “Öner’in bu tür seviyesiz açıklamalarına ne yazık ki çok alışığız.” dedi.

İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, MHP’li Öner’i istediği bir kanalda karşılıklı canlı yayına davet etti ve iddialarını kanıtlaması için savcılığa suç duyurusunda bulunmasını istedi.

“NE YAZIK Kİ ALIŞIĞIZ”

Eryılmaz, “MHP Manisa İl Başkanı sayın Murat Öner, bir kez daha uzun süredir mensubu olduğum İYİ Parti ve Türk milletinin geleceği adına oluşturulmuş altılı masa için mesnetsiz, hiçbir gerçeklik payı taşımayan, nezaket sınırlarını aşan sözler söylemiş, iftiralar atmıştır. Öte yandan şahsım ve ailem ile ilgili de asılsız iddialarda bulunmuş, şahsımın usulsüz işlemler yaptığını öne sürmüştür. Biz, MHP İl Başkanı sayın Murat Öner’in bu tür seviyesiz açıklamalarına ne yazık ki çok alışığız.” ifadesinde bulundu

“KARŞILIKLI PROGRAMA DAVET EDİYORUM”

Eryılmaz, “Bu zamana kadar yaptığı tüm açıklamalara uzun uzun cevap verdik ama görüyoruz ki kendileri bu cevapları algılama konusunda sorunlar yaşıyor. O nedenle bu açıklamamı kısa ve net yapacağım. MHP Manisa İl Başkanı sayın Murat Öner’i, gazetecilerin moderatörlüğünde ETV, manisahaberleri.com ya da istediğin bir kanalda CANLI YAYINDA KARŞILIKLI PROGRAMA davet ediyorum.” dedi.

“ÇAMUR AT İZİ KALSIN”

Eryılmaz, “Ayrıca, hakkımda ortaya attığı ve atacağı asılsız iddialara ilişkin ŞEREFLİ BİR VATANDAŞIN YAPACAĞI GİBİ CUMHURİYET SAVCILIĞI’NA GİDEREK SUÇ DUYURUSUNDA BULUNMASINI talep ediyor, bu süreçte KENDİSİNE EŞLİK EDECEĞİMİ de ilan ediyorum. Eğer ki bunlardan hiçbirini yapamazsanız, kamuoyu sizin sözünün arkasında durmayan, yalancı, ikiyüzlü ve basiretsiz, “çamur at izi kalsın” siyasetçileri olduğunuzu bir kez daha anlayacaktır

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.