ESNAF SORUNLARINI BAŞKAN ERGÜN'E İLETTİ

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.01.2018 - 16:21, Güncelleme: 04.01.2018 - 16:21
 

ESNAF SORUNLARINI BAŞKAN ERGÜN'E İLETTİ

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hasan Geriter ile birliğe bağlı oda başkanlarını makamında ağırladı. Geriter, Başkan Ergün’e esnafın yaşadığı bazı sorunları anlatarak taleplerini iletti. 
Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Hasan Geriter, birliğe bağlı Oda Başkanları ile birlikte Manisa Büyükşehir Belediyesine ziyarette bulundu. Birlik Başkanı Hasan Geriter ile Oda Başkanlarını Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün konuk etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, yeni yılın Manisa esnafına bol kazançlar getirmesini temenni ederek, “Yeni yıl inşallah hepimize hayırlar getirir” dedi. 2018’in Manisa’ya ve Türkiye’ye hayırlı olmasını ve huzur getirmesini dileyen MESOB Başkanı Hasan Geriter de, “Ben de başta siz olmak üzere tüm Büyükşehir Belediyesi çalışanlarının yeni yılını kutluyorum. Manisa’da Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görev yapıyorsunuz. Bugün, yeni yılda Manisa’yı nasıl daha güzel yapabiliriz bunları konuşmaya ve bizdeki bazı küçük sıkıntıları sizlerle paylaşmaya geldik” diye konuştu. Ziyaret, esnafın sorun ve taleplerinin Başkan Ergün’e iletilmesiyle son buldu.
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hasan Geriter ile birliğe bağlı oda başkanlarını makamında ağırladı. Geriter, Başkan Ergün’e esnafın yaşadığı bazı sorunları anlatarak taleplerini iletti. 

Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Hasan Geriter, birliğe bağlı Oda Başkanları ile birlikte Manisa Büyükşehir Belediyesine ziyarette bulundu. Birlik Başkanı Hasan Geriter ile Oda Başkanlarını Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün konuk etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, yeni yılın Manisa esnafına bol kazançlar getirmesini temenni ederek, “Yeni yıl inşallah hepimize hayırlar getirir” dedi.
2018’in Manisa’ya ve Türkiye’ye hayırlı olmasını ve huzur getirmesini dileyen MESOB Başkanı Hasan Geriter de, “Ben de başta siz olmak üzere tüm Büyükşehir Belediyesi çalışanlarının yeni yılını kutluyorum. Manisa’da Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görev yapıyorsunuz. Bugün, yeni yılda Manisa’yı nasıl daha güzel yapabiliriz bunları konuşmaya ve bizdeki bazı küçük sıkıntıları sizlerle paylaşmaya geldik” diye konuştu. Ziyaret, esnafın sorun ve taleplerinin Başkan Ergün’e iletilmesiyle son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.