ETKİNLİKLERİN VAZGEÇİLMEZ DURAĞI: CAFE 236 LOUNGE

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.03.2023 - 12:31, Güncelleme: 14.03.2023 - 12:31
 

ETKİNLİKLERİN VAZGEÇİLMEZ DURAĞI: CAFE 236 LOUNGE

Manisa’nın en büyük kapalı oyun parkına sahip olan Cafe 236 Lounge, lezzetli menüsü ve sıcak ortamı ile misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Çağatay Uluçay ilköğretim Okulu öğrencileri ve velileri Cafe 236'da kahvaltı programında buluştular. Güzel bir sohbet havasında gerçekleşen kahvaltı programında keyifli dakikalar yaşandı. Türk Kızılay İlkokulunu’nda tercihi Cafe 236 Lounge oldu. Hijyen kuralları bakımından annelerin güvenini kazanan kapalı oyun alanında çocuklar sınırsız eğlencenin tadını çıkardılar. ÇOCUKLAR CAFE 236'NIN TADINI ÇIKARDI Doğum günleri için ailelerin vazgeçilmez yeri olan Cafe 236 Lounge yapılan etkinliklerle misafirlerini memnun etti. Doğum günü organizasyonları ile heyecanlı bir hafta sonu geçiren Cafe 236'da Miray ve Aysima'nın yaş günleri de yapılan programla doyasıya kutlandı. Kıvanç ve ailesi de doğum günü partisi için Cafe 236'yı tercih etti. Arkadaşlarıyla doğum günü partisinin keyfini çıkaran Kıvanç, 5 yaşına bastı. Arkadaşları ile eğlenceli vakit geçiren çocuklarımızın aileleri de keyifli sohbet ortamında haftanın yorgunluğunu attı. ÇAĞATAY ULUÇAY KIVANÇ 5 YAŞINDA MİRAY AYSİMA KIZILAY

Manisa’nın en büyük kapalı oyun parkına sahip olan Cafe 236 Lounge, lezzetli menüsü ve sıcak ortamı ile misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Çağatay Uluçay ilköğretim Okulu öğrencileri ve velileri Cafe 236'da kahvaltı programında buluştular. Güzel bir sohbet havasında gerçekleşen kahvaltı programında keyifli dakikalar yaşandı. Türk Kızılay İlkokulunu’nda tercihi Cafe 236 Lounge oldu. Hijyen kuralları bakımından annelerin güvenini kazanan kapalı oyun alanında çocuklar sınırsız eğlencenin tadını çıkardılar.

ÇOCUKLAR CAFE 236'NIN TADINI ÇIKARDI

Doğum günleri için ailelerin vazgeçilmez yeri olan Cafe 236 Lounge yapılan etkinliklerle misafirlerini memnun etti. Doğum günü organizasyonları ile heyecanlı bir hafta sonu geçiren Cafe 236'da Miray ve Aysima'nın yaş günleri de yapılan programla doyasıya kutlandı. Kıvanç ve ailesi de doğum günü partisi için Cafe 236'yı tercih etti. Arkadaşlarıyla doğum günü partisinin keyfini çıkaran Kıvanç, 5 yaşına bastı. Arkadaşları ile eğlenceli vakit geçiren çocuklarımızın aileleri de keyifli sohbet ortamında haftanın yorgunluğunu attı.

ÇAĞATAY ULUÇAY

KIVANÇ 5 YAŞINDA

MİRAY AYSİMA

KIZILAY

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.