ETV 29. YAŞINI KUTLADI!

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.11.2022 - 18:48, Güncelleme: 16.11.2022 - 18:48
 

ETV 29. YAŞINI KUTLADI!

16 Kasım 1994 yılında yayın hayatına başlayan Kanal ETV’nin, 16 Kasım 2022 günü 29. yaşı Manisa protokolü başta olmak üzere yüzlerce davetlinin katılımıyla kutlandı. Yayın hayatına başladığı günden beri ilkeli habercilik ve birbirinden farklı program içerikleriyle izleyicinin yoğun takibi altında olan Kanal ETV’nin imtiyaz sahibi Erdinç Yumrukaya, Manisa Valisi Yaşar Karadeniz ile gerçekleştirdiği canlı yayın sonrası davetliler ile bir araya geldi. YUMRUKAYA; “29 YILDIR AYNI HEYECANLA YAYINDAYIZ” ETV binası önünde canlı yayın eşliğinde gerçekleştirilen kutlamada konuşan Yumrukaya, 29 yıl önce Manisa’da bir yerel televizyon açma girişimini nasıl başlattıklarını paylaştı. “Yıllar önce Afyon’a bir ziyarete gitmiştik. Orada bizleri karşılamaya 2 yerel televizyon geldiğinde şaşkınlığımı gizleyemedim. Afyon ziyaretimiz ben de “Neden bizim de bir yerel televizyonumuz yok?” sorusunu uyandırdı. Manisa’ya döndüğümde ortağım İsmail Çalışkan ve ağabeyim Mehmet Yumrukaya ile fikirlerimi paylaştım. Onlarda en az benim kadar heyecanlandılar ve 29 yıldır sizlerleyiz. Çok mutluyuz. Bugün de dostlarımızı yanımızda görünce çok doğru bir iş yaptığımızı anlıyoruz. ETV, Manisalılar için var ve Manisa ETV’ye sahip çıkmaya devam edecek.Daha nice 29 yıllara…” dedi. KARADENİZ; “ ETV AİLESİNE BAŞARILAR DİLİYORUM” Pasta kesimi sırasında konuşma yapan Manisa Valisi Yaşar Karadeniz ise; “Tüm konukların huzurunda Sayın Erdinç Yumrukaya’yı ve ekibini tebrik ediyorum. 29 yıl gibi uzun bir süre boyunca el değiştirmeden yayın kuruluşunun başında olmak ve aktif olmasını sağlamak hiç kolay değil. ETV Ailesine yeni yaşında başarılar diliyorum.” dedi. MUTLU GÜNÜMÜZÜ DOSTLARIMIZLA KUTLADIK Manisa Valisi Yaşar Karadeniz başta olmak üzere İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Zafer Tombul, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Palabıyık, Cumhuriyet Savcısı Mehmet Ali Erbil, Baro Başkanı Ümit Rona, İl Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ile birlikte birçok siyasi partinin il ve ilçe başkanları 29. yaş kutlamasında ETV Ailesi’ni yalnız bırakmadı. TEŞEKKÜRLER Bu özel günümüzde yanımızda olamasalar da varlıklarını gönderdikleri güzel çiçekler ve notlar ile hissettiren dostlarımıza da çok teşekkür ederiz.

16 Kasım 1994 yılında yayın hayatına başlayan Kanal ETV’nin, 16 Kasım 2022 günü 29. yaşı Manisa protokolü başta olmak üzere yüzlerce davetlinin katılımıyla kutlandı. Yayın hayatına başladığı günden beri ilkeli habercilik ve birbirinden farklı program içerikleriyle izleyicinin yoğun takibi altında olan Kanal ETV’nin imtiyaz sahibi Erdinç Yumrukaya, Manisa Valisi Yaşar Karadeniz ile gerçekleştirdiği canlı yayın sonrası davetliler ile bir araya geldi.

YUMRUKAYA; “29 YILDIR AYNI HEYECANLA YAYINDAYIZ”

ETV binası önünde canlı yayın eşliğinde gerçekleştirilen kutlamada konuşan Yumrukaya, 29 yıl önce Manisa’da bir yerel televizyon açma girişimini nasıl başlattıklarını paylaştı. “Yıllar önce Afyon’a bir ziyarete gitmiştik. Orada bizleri karşılamaya 2 yerel televizyon geldiğinde şaşkınlığımı gizleyemedim. Afyon ziyaretimiz ben de “Neden bizim de bir yerel televizyonumuz yok?” sorusunu uyandırdı. Manisa’ya döndüğümde ortağım İsmail Çalışkan ve ağabeyim Mehmet Yumrukaya ile fikirlerimi paylaştım. Onlarda en az benim kadar heyecanlandılar ve 29 yıldır sizlerleyiz. Çok mutluyuz. Bugün de dostlarımızı yanımızda görünce çok doğru bir iş yaptığımızı anlıyoruz. ETV, Manisalılar için var ve Manisa ETV’ye sahip çıkmaya devam edecek.Daha nice 29 yıllara…” dedi.

KARADENİZ; “ ETV AİLESİNE BAŞARILAR DİLİYORUM”

Pasta kesimi sırasında konuşma yapan Manisa Valisi Yaşar Karadeniz ise; “Tüm konukların huzurunda Sayın Erdinç Yumrukaya’yı ve ekibini tebrik ediyorum. 29 yıl gibi uzun bir süre boyunca el değiştirmeden yayın kuruluşunun başında olmak ve aktif olmasını sağlamak hiç kolay değil. ETV Ailesine yeni yaşında başarılar diliyorum.” dedi.

MUTLU GÜNÜMÜZÜ DOSTLARIMIZLA KUTLADIK

Manisa Valisi Yaşar Karadeniz başta olmak üzere İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Zafer Tombul, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Palabıyık, Cumhuriyet Savcısı Mehmet Ali Erbil, Baro Başkanı Ümit Rona, İl Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ile birlikte birçok siyasi partinin il ve ilçe başkanları 29. yaş kutlamasında ETV Ailesi’ni yalnız bırakmadı.

TEŞEKKÜRLER

Bu özel günümüzde yanımızda olamasalar da varlıklarını gönderdikleri güzel çiçekler ve notlar ile hissettiren dostlarımıza da çok teşekkür ederiz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.