ETV HER YERDE

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.06.2022 - 23:08, Güncelleme: 12.06.2022 - 23:08
 

ETV HER YERDE

Manisa’nın ilk yerel televizyonu Etv, araç filosuna eklediği yeni ‘Canlı Yayın Aracı’ ile; doğru ve ilkeli yayın anlayışı doğrultusunda ‘En’leri hedef alarak her yerde olacak.
Manisa’nın en çok izlenen televizyonu Etv, şehrin hizmetine sunduğu yeni ‘canlı yayın aracı’ faaliyetlerine başladı. 1 ve 2 nolu araçtan sonra yakın zamanda hizmete alınan 3 nolu yeni araç ile Etv ekibi, Manisa’yı habersiz bırakmamak için her yerde olacak. AÇILIŞ VE FESTİVALLERİ MANİSALILARLA BULUŞTURACAK Manisa’da doğru ve ilkeli yayın anlayışı ile kamuoyunu bilgilendiren Etv aynı zamanda bu araç ile açılış, festival, fuar ya da buna benzer tüm toplantıları canlı olarak yayınlayarak Manisalıların hizmetine sunacak.
Manisa’nın ilk yerel televizyonu Etv, araç filosuna eklediği yeni ‘Canlı Yayın Aracı’ ile; doğru ve ilkeli yayın anlayışı doğrultusunda ‘En’leri hedef alarak her yerde olacak.

Manisa’nın en çok izlenen televizyonu Etv, şehrin hizmetine sunduğu yeni ‘canlı yayın aracı’ faaliyetlerine başladı. 1 ve 2 nolu araçtan sonra yakın zamanda hizmete alınan 3 nolu yeni araç ile Etv ekibi, Manisa’yı habersiz bırakmamak için her yerde olacak.

AÇILIŞ VE FESTİVALLERİ MANİSALILARLA BULUŞTURACAK

Manisa’da doğru ve ilkeli yayın anlayışı ile kamuoyunu bilgilendiren Etv aynı zamanda bu araç ile açılış, festival, fuar ya da buna benzer tüm toplantıları canlı olarak yayınlayarak Manisalıların hizmetine sunacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.