ETV VE DENGE GAZETESİ’NDEN BAŞKAN ÇALIŞKAN’A ZİYARET

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.03.2023 - 17:48, Güncelleme: 25.11.2023 - 12:55
 

ETV VE DENGE GAZETESİ’NDEN BAŞKAN ÇALIŞKAN’A ZİYARET

ETV Program ve Reklam Müdürü Belgin Koçak ve ETV Halkla İlişkiler ve Personel Müdürü Yasemin Kurtaç, CHP Manisa İl Başkanı İsmail Çalışkan'ı makamında ziyaret ettiler. Millet İttifakı olarak uyumlu bir şekilde çalıştıklarını söyleyen Başkan Çalışkan, “Millet İttifakı olarak Manisa'da seçimi kazanacağız. CHP olarak da Manisa'da 1. Parti olacağımıza hiç şüphem yok.” ifadesinde bulundu.
CHP Manisa İl Başkanı İsmail Çalışkan ETV mikrofonuna özel açıklamalarda bulundu. ETV ve Denge Gazetesi'nin Manisa'daki basın için önemine değinen Başkan Çalışkan, ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade etti. Başkan Çalışkan seçime yönelikte iktidar olma yolunda önemli çalışmalar gerçekleştirdiklerini dile getirdi. BAŞKAN ÇALIŞKAN’DAN TEŞEKKÜR ETV ve Denge Gazetesi ile özel bir bağı olduğunu dile getiren, Başkan Çalışkan, "ETV ve Denge Gazetesi'nin ziyareti bizleri çok memnun etti. Denge Gazetesi uzun yıllardır Manisa'da dengeleri koruyan bir basın kuruluşu oldu. ETV ise yaptığı yayınlarla tarafsız ve özgün bakış açısını senelerdir Manisa halkına seyrettiriyor” açıklamasında bulundu. “ÇALIŞMA İŞTAHIMIZ KAT KAT ARTTI” Başkan Çalışkan, “Artık 6'lı masa yok, Millet İttifakı var. Millet İttifakının Manisa paydaşları olarak bir açıklamada bulunduk. Yaptığımız açıklamada, Manisa'daki çalışmaları ve yol haritalarını kamuoyuna duyurduk. Şu anda Cumhuriyet Halk Partisi olarak seçim komisyonu oluşturduk. Seçim komisyonuna; eski milletvekillerimiz, il başkanlarımız, belediye başkanlarımız ve meclis üyelerimiz desteklerini gösterdi. Onların fikirlerinden ve tecrübelerinden faydalanmaya çalışıyoruz. Bize her türlü destek vereceklerini ve yardım etmekte geri durmayacaklarını ifade ettiler. Bu destek sözünü aldıktan sonra çalışma iştahımız kat kat arttı.” açıklamasında bulundu. “MANİSA'DA SEÇİMİ KAZANACAĞIZ” Başkan Çalışkan, “Millet İttifakı olarak iktidara giden yolda çok uyumlu çalışmalar yapıyoruz. 17 ilçenin her karışını dolaşarak vatandaşa dokunmak istiyoruz. Millet İttifakı paydaşlarımızın güçlü olduğu bölgelerde de birlik ve dayanışma gösteriyoruz. Millet İttifakı olarak Manisa'da seçimi kazanacağız. CHP olarak da Manisa'da 1. Parti olacağımıza hiç şüphem yok.” diyerek sözlerine son verdi. Hüseyin Güntaç Fömlu
ETV Program ve Reklam Müdürü Belgin Koçak ve ETV Halkla İlişkiler ve Personel Müdürü Yasemin Kurtaç, CHP Manisa İl Başkanı İsmail Çalışkan'ı makamında ziyaret ettiler. Millet İttifakı olarak uyumlu bir şekilde çalıştıklarını söyleyen Başkan Çalışkan, “Millet İttifakı olarak Manisa'da seçimi kazanacağız. CHP olarak da Manisa'da 1. Parti olacağımıza hiç şüphem yok.” ifadesinde bulundu.

CHP Manisa İl Başkanı İsmail Çalışkan ETV mikrofonuna özel açıklamalarda bulundu. ETV ve Denge Gazetesi'nin Manisa'daki basın için önemine değinen Başkan Çalışkan, ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade etti. Başkan Çalışkan seçime yönelikte iktidar olma yolunda önemli çalışmalar gerçekleştirdiklerini dile getirdi.

BAŞKAN ÇALIŞKAN’DAN TEŞEKKÜR

ETV ve Denge Gazetesi ile özel bir bağı olduğunu dile getiren, Başkan Çalışkan, "ETV ve Denge Gazetesi'nin ziyareti bizleri çok memnun etti. Denge Gazetesi uzun yıllardır Manisa'da dengeleri koruyan bir basın kuruluşu oldu. ETV ise yaptığı yayınlarla tarafsız ve özgün bakış açısını senelerdir Manisa halkına seyrettiriyor” açıklamasında bulundu.

“ÇALIŞMA İŞTAHIMIZ KAT KAT ARTTI”

Başkan Çalışkan, “Artık 6'lı masa yok, Millet İttifakı var. Millet İttifakının Manisa paydaşları olarak bir açıklamada bulunduk. Yaptığımız açıklamada, Manisa'daki çalışmaları ve yol haritalarını kamuoyuna duyurduk. Şu anda Cumhuriyet Halk Partisi olarak seçim komisyonu oluşturduk. Seçim komisyonuna; eski milletvekillerimiz, il başkanlarımız, belediye başkanlarımız ve meclis üyelerimiz desteklerini gösterdi. Onların fikirlerinden ve tecrübelerinden faydalanmaya çalışıyoruz. Bize her türlü destek vereceklerini ve yardım etmekte geri durmayacaklarını ifade ettiler. Bu destek sözünü aldıktan sonra çalışma iştahımız kat kat arttı.” açıklamasında bulundu.

“MANİSA'DA SEÇİMİ KAZANACAĞIZ”

Başkan Çalışkan, “Millet İttifakı olarak iktidara giden yolda çok uyumlu çalışmalar yapıyoruz. 17 ilçenin her karışını dolaşarak vatandaşa dokunmak istiyoruz. Millet İttifakı paydaşlarımızın güçlü olduğu bölgelerde de birlik ve dayanışma gösteriyoruz. Millet İttifakı olarak Manisa'da seçimi kazanacağız. CHP olarak da Manisa'da 1. Parti olacağımıza hiç şüphem yok.” diyerek sözlerine son verdi. Hüseyin Güntaç Fömlu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.