FATİH KATIÖZ, AK PARTİ’DEN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDU

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.03.2023 - 16:21, Güncelleme: 22.03.2023 - 16:21
 

FATİH KATIÖZ, AK PARTİ’DEN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDU

AK Parti Yunusemre İlçe Başkanlığı görevini 2018 yılından beri sürdüren Fatih Katıöz, 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerde AK Parti’den Manisa Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı. Katıöz, AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı’yı ziyaret ederek aday adaylığı başvurusunu yaptı. Katıöz, “Bu yeni Yüzyılda Türkiye için hemen şimdi, durmak yok, yola devam” dedi.
Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Mehmet Emin Çipiloğlu başvuru sırasında Katıöz’e destek oldu. “İSTİFA EDİP YOLA KOYULDUK” AK Parti Manisa Milletvekili Aday Adayı Fatih Katıöz, “2003 yılında büyük bir aşk ile yoluna baş koyduğumuz Ak sevdamızın ve davamızın yolunda, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın izinde tüm gücümüz ile ilerlemeye devam ediyoruz. Merkez ilçe yönetim kurulu üyeliği ile çıktığımız bu yolda, il başkan yardımcılığı, ve son olarak ta Manisa'mızın büyükşehir olmasıyla kurulan Yunusemre’mizde kurucu başkanvekilliği ve 2018 de Cumhurbaşkanımız Sayın Recep  Tayyip Erdoğan'ın takdiri ile başlayıp 2023 Mart ayına kadar ilçe başkanlığı görevimi yerine getirdim. Bizler, bu uğurda bu davada her zaman milletimize hizmet etmenin şerefini yaşıyoruz. Son yirmi yıldır Ülkemizin ve Şehzadeler Şehri Manisa'mızın her karışında büyük hizmetlere imza attık. Şimdi ise, memleketimize hizmet yolunda bir adım daha atma kararı aldık. Büyük bir özveri ve hizmet aşkı ile beş yıldır yerine getirdiğim ilçe başkanlığı görevimden Genel merkezimizin takdiri ve oluru ile, Ak Parti Manisa Milletvekili Aday Adaylığım için istifa edip yola koyulduk.” dedi. “DURMAK YOK, YOLA DEVAM” Katıöz, “Başvurumuzda ve basın açıklamamızda yalnız bırakmayan başta eşim Özlem Katıöz olmak üzere, Şehzadeler Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik'e, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanımız Mehmet Emin Çipiloğlu'na, ilçe kadın kolları başkanımız Ebru Kalfa Kaplan ve ekibine, beş yıldır beraber yol yürüdüğümüz çok kıymetli yönetici arkadaşlarım ve Ak Parti ailemizin her bir ferdine, mahalle başkanlarıma ve mahalle muhtarlarımıza, Sivil Toplum ve Kuruluşları oda başkanları ve yönetimlerine, bizleri her zaman destekleyen tüm dostlarıma teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum.  Bu kutlu yolda ve bu şanlı davada Rabbim Yâr ve Yardımcımız Olsun. Bu yeni Yüzyılda Türkiye için hemen şimdi, durmak yok, yola devam” diye konuştu.
AK Parti Yunusemre İlçe Başkanlığı görevini 2018 yılından beri sürdüren Fatih Katıöz, 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerde AK Parti’den Manisa Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı. Katıöz, AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı’yı ziyaret ederek aday adaylığı başvurusunu yaptı. Katıöz, “Bu yeni Yüzyılda Türkiye için hemen şimdi, durmak yok, yola devam” dedi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Mehmet Emin Çipiloğlu başvuru sırasında Katıöz’e destek oldu.

“İSTİFA EDİP YOLA KOYULDUK”

AK Parti Manisa Milletvekili Aday Adayı Fatih Katıöz, “2003 yılında büyük bir aşk ile yoluna baş koyduğumuz Ak sevdamızın ve davamızın yolunda, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın izinde tüm gücümüz ile ilerlemeye devam ediyoruz. Merkez ilçe yönetim kurulu üyeliği ile çıktığımız bu yolda, il başkan yardımcılığı, ve son olarak ta Manisa'mızın büyükşehir olmasıyla kurulan Yunusemre’mizde kurucu başkanvekilliği ve 2018 de Cumhurbaşkanımız Sayın Recep  Tayyip Erdoğan'ın takdiri ile başlayıp 2023 Mart ayına kadar ilçe başkanlığı görevimi yerine getirdim. Bizler, bu uğurda bu davada her zaman milletimize hizmet etmenin şerefini yaşıyoruz. Son yirmi yıldır Ülkemizin ve Şehzadeler Şehri Manisa'mızın her karışında büyük hizmetlere imza attık. Şimdi ise, memleketimize hizmet yolunda bir adım daha atma kararı aldık. Büyük bir özveri ve hizmet aşkı ile beş yıldır yerine getirdiğim ilçe başkanlığı görevimden Genel merkezimizin takdiri ve oluru ile, Ak Parti Manisa Milletvekili Aday Adaylığım için istifa edip yola koyulduk.” dedi.

“DURMAK YOK, YOLA DEVAM”

Katıöz, “Başvurumuzda ve basın açıklamamızda yalnız bırakmayan başta eşim Özlem Katıöz olmak üzere, Şehzadeler Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik'e, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanımız Mehmet Emin Çipiloğlu'na, ilçe kadın kolları başkanımız Ebru Kalfa Kaplan ve ekibine, beş yıldır beraber yol yürüdüğümüz çok kıymetli yönetici arkadaşlarım ve Ak Parti ailemizin her bir ferdine, mahalle başkanlarıma ve mahalle muhtarlarımıza, Sivil Toplum ve Kuruluşları oda başkanları ve yönetimlerine, bizleri her zaman destekleyen tüm dostlarıma teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum.  Bu kutlu yolda ve bu şanlı davada Rabbim Yâr ve Yardımcımız Olsun. Bu yeni Yüzyılda Türkiye için hemen şimdi, durmak yok, yola devam” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.