Fawori Dünyam Manisalı Ustalarla Cafe 236’Da Buluştu

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.08.2021 - 17:12, Güncelleme: 26.08.2021 - 17:12
 

Fawori Dünyam Manisalı Ustalarla Cafe 236’Da Buluştu

Fawori Dünyam, Türkiye’nin dört bir yanında boya ustalarıyla buluşmaya devam ediyor. Buluşmaların Manisa ayağı, bu sabah saatlerinde Cafe 236’da gerçekleştirildi.
Toplam 150’den fazla ustanın katılımıyla Cafe 236’da gerçekleşen etkinlikte, tüm ustaların kendilerine büyük avantajlar sağlayan Fawori Dünyam uygulaması için kayıtları alındı. Öğlene kadar devam eden buluşmada, ustalara Fawori Dünyam tarafından çeşitli hediyeler de verildi. Fawori Dünyam markasının ustalarla bir araya geldiği etkinlikler farklı şehirlerde devam edecek. BOYA USTALARINA BİR DÜNYA HEDİYE FIRSATI Üretimi, teknolojisi, kalitesi, geniş ürün yelpazesi ve güçlü dağıtım kanalıyla fark yaratan Fawori Boya’nın, sektöründe bir ilk olarak başlattığı; boya ustalarına yönelik oyun, eğlence ve deneyim odaklı usta programı Fawori Dünyam ile boya ustaları, Porsche otomobille test sürüşü, helikopterle İstanbul turu, Kapadokya tatili, tuttuğu takımın maçlarını VIP izleme, Kral FM’de Afrikalı Ali’nin programına konuk olma, imzalı forma kazanma, market çeki, giyim çeki, iPhone 11 cep telefonu gibi  pek çok sürpriz deneyim ve hediyeler kazanıyor. SANİYELER İÇİNDE HEDİYE KAZANMA ŞANSI Fawori’nin yenilikçi uygulaması Fawori Dünyam ile boya ustalarının birbirinden güzel hediyeleri kazanmak için yapacağı işlem ise çok basit. Ustalar, öncelikle cep telefonlarına bu uygulamayı indiriyor ardından her boyanın üstünde bulunan kodu okutuyor ve hediye çarkına katılıyor. Böylece boya ustaları her seferinde önemli hediyeleri kazanma şansı yakalıyor
Fawori Dünyam, Türkiye’nin dört bir yanında boya ustalarıyla buluşmaya devam ediyor. Buluşmaların Manisa ayağı, bu sabah saatlerinde Cafe 236’da gerçekleştirildi.

Toplam 150’den fazla ustanın katılımıyla Cafe 236’da gerçekleşen etkinlikte, tüm ustaların kendilerine büyük avantajlar sağlayan Fawori Dünyam uygulaması için kayıtları alındı. Öğlene kadar devam eden buluşmada, ustalara Fawori Dünyam tarafından çeşitli hediyeler de verildi. Fawori Dünyam markasının ustalarla bir araya geldiği etkinlikler farklı şehirlerde devam edecek.
BOYA USTALARINA BİR DÜNYA HEDİYE FIRSATI
Üretimi, teknolojisi, kalitesi, geniş ürün yelpazesi ve güçlü dağıtım kanalıyla fark yaratan Fawori Boya’nın, sektöründe bir ilk olarak başlattığı; boya ustalarına yönelik oyun, eğlence ve deneyim odaklı usta programı Fawori Dünyam ile boya ustaları, Porsche otomobille test sürüşü, helikopterle İstanbul turu, Kapadokya tatili, tuttuğu takımın maçlarını VIP izleme, Kral FM’de Afrikalı Ali’nin programına konuk olma, imzalı forma kazanma, market çeki, giyim çeki, iPhone 11 cep telefonu gibi  pek çok sürpriz deneyim ve hediyeler kazanıyor.


SANİYELER İÇİNDE HEDİYE KAZANMA ŞANSI
Fawori’nin yenilikçi uygulaması Fawori Dünyam ile boya ustalarının birbirinden güzel hediyeleri kazanmak için yapacağı işlem ise çok basit. Ustalar, öncelikle cep telefonlarına bu uygulamayı indiriyor ardından her boyanın üstünde bulunan kodu okutuyor ve hediye çarkına katılıyor. Böylece boya ustaları her seferinde önemli hediyeleri kazanma şansı yakalıyor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.