GELECEK PARTİSİ SEÇİM STARTINI YUNT DAĞI’NDAN VERDİ

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.02.2022 - 16:59, Güncelleme: 28.02.2022 - 16:59
 

GELECEK PARTİSİ SEÇİM STARTINI YUNT DAĞI’NDAN VERDİ

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, seçim startını Manisa’dan verdi. Yunt Dağı köylerini gezen Selçuk Özdağ ve ekibi, köylülerin sorunlarını dinledi, asker eğlencesine katıldı, yer sofrasında yemek yedi.
Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ bu hafta sonunu Manisa Yunt Dağı köylerine ayırdı.  Seçim startını Yunt Dağı’ndan veren Selçuk Özdağ’a, Gelecek Partisi Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı Hakverdi Altuğ, Gelecek Partisi Manisa İl Başkanı Nurten Onultmak, Gelecek Partisi Yunusemre İlçe Başkanı Muhsin Seven ve partililer eşlik etti. Yunusemre İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği programda Gelecek Parti’li heyet Yunt Dağı’nın kıvrımlı yollarında uzun bir araç konvoyu oluşturdu. KARAVELİLER MUHTARI: “VEKİLLERE ULAŞAMIYORUZ” Selçuk Özdağ ve ekibi Yunt Dağı ziyaretlerine Karaveliler Mahallesi ile başladı. Köy kahvesinde köylülerle bir araya gelen Selçuk Özdağ şikayetleri dinledi. Karaveliler Köyü Muhtarı Osman Akakan, muhtarlar olarak milletvekillerini aradıklarını ancak ulaşamadıklarını belirtti. Akakan, “Orman arazileri kiralandığı dönemde araziler kime kiralandığını öğrenmek için her yeri aradık ama bize bilgi verilmedi.  Orman dairesi bize söylemiyor. Kaç tane muhtarımız gitti ama öğrenemedik. Milletvekillerine zaten artık hiç ulaşamıyoruz. Ne telefonlarımızı açıyorlar ne de bize geri dönüş yapıyorlar. Selçuk vekilimiz gittikten sonra bir daha hiçbir vekile ulaşamadık” diyerek dert yandı. ÖZDAĞ: “BİZ NASIL SÜPER DEVLETİZ?” Muhtar Akakan’ın ardından konuşan Selçuk Özdağ, “Köyün muhtarı mahalleme kim geliyor neyin nesi diyerek yetkililerce bilgilendirmiyor. Kimseye ulaşamıyor. Orman müdürlüğü kendisini bilgilendirmiyor. Manisa’da iktidar partisinin yedi tane milletvekili var demek ki kendilerinde problemleri çözebilecek kapasite yok. O zaman bir değişime ihtiyacımız var. Köylerimizin halini gördükçe vallahi içim kanıyor. Avrupa’yı görüyorum gıpta ediyorum. Bizim topraklarımız onlardan kötü mü? Hayır değil. Ovalara bakın… Gediz Ovası… Dünyanın yedinci büyük ovası. Gediz nehrini de kirlettik. Orayı da doğru yapamadık. En kıymetli ovalar bizim ülkemizde. Hollanda sadece çiçek satarak tohum satarak bir trilyon dolar kazanıyor da. Ben niye tarımı niye modern yapamıyorum? Ben niye nohutumu mercimeğimi buğdayımı ithal ediyorum? Bunların hepsini sorgulayacağız. Biz nasıl dünya devletiyiz biz nasıl süper devletiz?” diye konuştu. ONULTMAK’TAN KÖYLÜ KADINLARA GÜÇ BİRLİĞİ MESAJI Köylü kadınlara destek olan Gelecek Partisi Manisa İl Başkanı Nurten Onultmak ise Yunt Dağlı kadınlarla konuşarak onlara destek verdi ve oylarına talip olduklarını dile getirdi. Onultmak, “Bizler erkeklere höre çok daha güçlüyüz. Bu gücünüzü birleştirin, köy kooperatifleri oluşturun. Ekonomik özgürlüğünüzü kazanın. Yardıma ihtiyacınız olduğu konularda lütfen bana ulaşın. Hep birlikte güçlenelim. Size bu konularda yardımcı olmak için elimden geleni yapacağım” dedi.
Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, seçim startını Manisa’dan verdi. Yunt Dağı köylerini gezen Selçuk Özdağ ve ekibi, köylülerin sorunlarını dinledi, asker eğlencesine katıldı, yer sofrasında yemek yedi.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ bu hafta sonunu Manisa Yunt Dağı köylerine ayırdı.  Seçim startını Yunt Dağı’ndan veren Selçuk Özdağ’a, Gelecek Partisi Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı Hakverdi Altuğ, Gelecek Partisi Manisa İl Başkanı Nurten Onultmak, Gelecek Partisi Yunusemre İlçe Başkanı Muhsin Seven ve partililer eşlik etti. Yunusemre İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği programda Gelecek Parti’li heyet Yunt Dağı’nın kıvrımlı yollarında uzun bir araç konvoyu oluşturdu.

KARAVELİLER MUHTARI: “VEKİLLERE ULAŞAMIYORUZ”

Selçuk Özdağ ve ekibi Yunt Dağı ziyaretlerine Karaveliler Mahallesi ile başladı. Köy kahvesinde köylülerle bir araya gelen Selçuk Özdağ şikayetleri dinledi. Karaveliler Köyü Muhtarı Osman Akakan, muhtarlar olarak milletvekillerini aradıklarını ancak ulaşamadıklarını belirtti. Akakan, “Orman arazileri kiralandığı dönemde araziler kime kiralandığını öğrenmek için her yeri aradık ama bize bilgi verilmedi.  Orman dairesi bize söylemiyor. Kaç tane muhtarımız gitti ama öğrenemedik. Milletvekillerine zaten artık hiç ulaşamıyoruz. Ne telefonlarımızı açıyorlar ne de bize geri dönüş yapıyorlar. Selçuk vekilimiz gittikten sonra bir daha hiçbir vekile ulaşamadık” diyerek dert yandı.

ÖZDAĞ: “BİZ NASIL SÜPER DEVLETİZ?”

Muhtar Akakan’ın ardından konuşan Selçuk Özdağ, “Köyün muhtarı mahalleme kim geliyor neyin nesi diyerek yetkililerce bilgilendirmiyor. Kimseye ulaşamıyor. Orman müdürlüğü kendisini bilgilendirmiyor. Manisa’da iktidar partisinin yedi tane milletvekili var demek ki kendilerinde problemleri çözebilecek kapasite yok. O zaman bir değişime ihtiyacımız var. Köylerimizin halini gördükçe vallahi içim kanıyor. Avrupa’yı görüyorum gıpta ediyorum. Bizim topraklarımız onlardan kötü mü? Hayır değil. Ovalara bakın… Gediz Ovası… Dünyanın yedinci büyük ovası. Gediz nehrini de kirlettik. Orayı da doğru yapamadık. En kıymetli ovalar bizim ülkemizde. Hollanda sadece çiçek satarak tohum satarak bir trilyon dolar kazanıyor da. Ben niye tarımı niye modern yapamıyorum? Ben niye nohutumu mercimeğimi buğdayımı ithal ediyorum? Bunların hepsini sorgulayacağız. Biz nasıl dünya devletiyiz biz nasıl süper devletiz?” diye konuştu.

ONULTMAK’TAN KÖYLÜ KADINLARA GÜÇ BİRLİĞİ MESAJI

Köylü kadınlara destek olan Gelecek Partisi Manisa İl Başkanı Nurten Onultmak ise Yunt Dağlı kadınlarla konuşarak onlara destek verdi ve oylarına talip olduklarını dile getirdi. Onultmak, “Bizler erkeklere höre çok daha güçlüyüz. Bu gücünüzü birleştirin, köy kooperatifleri oluşturun. Ekonomik özgürlüğünüzü kazanın. Yardıma ihtiyacınız olduğu konularda lütfen bana ulaşın. Hep birlikte güçlenelim. Size bu konularda yardımcı olmak için elimden geleni yapacağım” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.