GENÇ SANAT AKADEMİ AÇILDI

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.01.2022 - 08:36, Güncelleme: 17.01.2022 - 08:36
 

GENÇ SANAT AKADEMİ AÇILDI

Manisa Büyükşehir Belediyesi eski Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç tarafından kurulan Genç Sanat Müzik Akademi, törenle açıldı.
Manisa Büyükşehir Belediyesi eski Genel Sekreter Yardımcısı tarafından kurulan Genç Sanat Atölyesi'nin ardından, Genç Sanat Akademisi de törenle açıldı. 75. Yıl Mahallesi 5306 Sokak’ta açılan Özel Genç Sanat Müzik Akademisi açılışına Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara, Yunusemre Kaymakamı Atilla Kantay, MHP MYK Üyesi Mehmet Ödevli, MHP İl Başkanı Murat Öner, Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü'nde görevli Daire Başkanları ile STK temsilcileri ve Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya katıldı. Törende konuşan Mustafa Genç, Genç Sanat Akademisi hakkında bilgiler aktardı. Törende Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara bir konuşma yaptı. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ONAYLI Açılışa katılan herkese teşekkür eden Mustafa Genç, “Burası Genç Sanat Akademisi olarak açtık. Manisa’daki gençlerimize, çocuklarımıza, müzikseverlere müziğin her kolunda eğitim veriyoruz. Nasıl bir eğitim burası Milli Eğitim Bakanlığı onaylı bir akademidir. Burada saz, keman, gitar, darbuka, piyano, şan ve diğer sanatsal etkinlikleri hocalarımızın eşliğinde vermeye çalışacağız. Önemli olan gençlerde farkındalık oluşturmak. Bir şekilde kendilerini farklı hissedebilmelerini sağlamak. Sanat her şeyiyle güzeldir. Manisa’da müzikle uğraşan insanlara hizmet vereceğiz” diye konuştu. Başkanvekili Güzgülü, Kaymakam Çaykara da birer konuşma yaparak Genç sanat Akademisinin hayırlı olmasını dilediler.  Okunan duayla birlikte davetliler açılış kurdelesini gezerek akademiyi gezdi. Gençler açılışta müzik dinletisi gerçekleştirdi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi eski Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç tarafından kurulan Genç Sanat Müzik Akademi, törenle açıldı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi eski Genel Sekreter Yardımcısı tarafından kurulan Genç Sanat Atölyesi'nin ardından, Genç Sanat Akademisi de törenle açıldı. 75. Yıl Mahallesi 5306 Sokak’ta açılan Özel Genç Sanat Müzik Akademisi açılışına Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara, Yunusemre Kaymakamı Atilla Kantay, MHP MYK Üyesi Mehmet Ödevli, MHP İl Başkanı Murat Öner, Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü'nde görevli Daire Başkanları ile STK temsilcileri ve Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya katıldı. Törende konuşan Mustafa Genç, Genç Sanat Akademisi hakkında bilgiler aktardı. Törende Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara bir konuşma yaptı.

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ONAYLI

Açılışa katılan herkese teşekkür eden Mustafa Genç, “Burası Genç Sanat Akademisi olarak açtık. Manisa’daki gençlerimize, çocuklarımıza, müzikseverlere müziğin her kolunda eğitim veriyoruz. Nasıl bir eğitim burası Milli Eğitim Bakanlığı onaylı bir akademidir. Burada saz, keman, gitar, darbuka, piyano, şan ve diğer sanatsal etkinlikleri hocalarımızın eşliğinde vermeye çalışacağız. Önemli olan gençlerde farkındalık oluşturmak. Bir şekilde kendilerini farklı hissedebilmelerini sağlamak. Sanat her şeyiyle güzeldir. Manisa’da müzikle uğraşan insanlara hizmet vereceğiz” diye konuştu. Başkanvekili Güzgülü, Kaymakam Çaykara da birer konuşma yaparak Genç sanat Akademisinin hayırlı olmasını dilediler.  Okunan duayla birlikte davetliler açılış kurdelesini gezerek akademiyi gezdi. Gençler açılışta müzik dinletisi gerçekleştirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.