GENEL BAŞKAN ERİNÇ’TEN ERGÜN’E ZİYARET

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.02.2022 - 15:30, Güncelleme: 25.02.2022 - 15:30
 

GENEL BAŞKAN ERİNÇ’TEN ERGÜN’E ZİYARET

Türkiye Barolar Birliği Genel Başkanı Ramiz Erinç Sağkan, Manisa Barosu Başkanı Ümit Rona ve Manisa Barosu Yönetim Kurulu Üyeleri, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü makamında ziyaret etti.
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Türkiye Barolar Birliği (TBB) Genel Başkanı Ramiz Erinç Sağkan, TBB Yönetim Kurulu Üyesi Abdülbaki Çelebi, Manisa Barosu Başkanı Ümit Rona ve Manisa Barosu Yönetim Kurulu üyelerini ağırladı. Başkan Ergün, ziyarette TBB Genel Başkanı Sağkan ve Manisa Barosu Başkanı Rona’ya, Manisa Celal Bayar Üniversitesi akademisyenleri tarafından hazırlanan 4 ciltlik ‘Yüzüncü Yılında Milli Mücadele Döneminde Manisa’ isimli kitap serisini ve fincan takımı hediye etti. Manisa Barosu Başkanı Ümit Rona ziyarette, Alaşehir Adliyesi için Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yer tahsisi yapıldığını hatırlatarak, Başkan Ergün’e yer tahsisi için teşekkür etti. Türkiye Barolar Birliği (TBB) Genel Başkanı Ramiz Erinç Sağkan da, yapılan yer tahsisinden dolayı teşekkürlerini ileterek, “Alaşehir Adliyesi bize, hakim ve savcılar için çok büyük bir hizmet olacaktır. Emeklerinize sağlık başkanım, teşekkür ediyoruz” diye konuştu. “VATANDAŞA HİZMET BİRİNCİ ÖNCELİĞİMİZ” Başkan Ergün ziyaretlerinden dolayı TBB Genel Başkanı Sağkan’a teşekkür ederek, göreve seçilmesinden dolayı da hayırlı olsun dileklerini iletti, başarılar diledi. Başkan Ergün, Alaşehir’deki yer tahsisiyle ilgili olarak da, “Biz alanı verdik. Alaşehir Belediyesi de kendi alanında kalan bölgenin tahsisini yaptı. İnşallah yakın zamanda çalışmalara başlanır. Sonuçta vatandaşa hizmet birinci önceliğimiz” dedi. Başkan Ergün, ziyarette Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Manisa’ya yapılan hizmetler, projeler ve çalışmalar hakkında da konuklarına bilgilendirmede bulundu.
Türkiye Barolar Birliği Genel Başkanı Ramiz Erinç Sağkan, Manisa Barosu Başkanı Ümit Rona ve Manisa Barosu Yönetim Kurulu Üyeleri, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü makamında ziyaret etti.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Türkiye Barolar Birliği (TBB) Genel Başkanı Ramiz Erinç Sağkan, TBB Yönetim Kurulu Üyesi Abdülbaki Çelebi, Manisa Barosu Başkanı Ümit Rona ve Manisa Barosu Yönetim Kurulu üyelerini ağırladı. Başkan Ergün, ziyarette TBB Genel Başkanı Sağkan ve Manisa Barosu Başkanı Rona’ya, Manisa Celal Bayar Üniversitesi akademisyenleri tarafından hazırlanan 4 ciltlik ‘Yüzüncü Yılında Milli Mücadele Döneminde Manisa’ isimli kitap serisini ve fincan takımı hediye etti. Manisa Barosu Başkanı Ümit Rona ziyarette, Alaşehir Adliyesi için Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yer tahsisi yapıldığını hatırlatarak, Başkan Ergün’e yer tahsisi için teşekkür etti. Türkiye Barolar Birliği (TBB) Genel Başkanı Ramiz Erinç Sağkan da, yapılan yer tahsisinden dolayı teşekkürlerini ileterek, “Alaşehir Adliyesi bize, hakim ve savcılar için çok büyük bir hizmet olacaktır. Emeklerinize sağlık başkanım, teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

“VATANDAŞA HİZMET BİRİNCİ ÖNCELİĞİMİZ”

Başkan Ergün ziyaretlerinden dolayı TBB Genel Başkanı Sağkan’a teşekkür ederek, göreve seçilmesinden dolayı da hayırlı olsun dileklerini iletti, başarılar diledi. Başkan Ergün, Alaşehir’deki yer tahsisiyle ilgili olarak da, “Biz alanı verdik. Alaşehir Belediyesi de kendi alanında kalan bölgenin tahsisini yaptı. İnşallah yakın zamanda çalışmalara başlanır. Sonuçta vatandaşa hizmet birinci önceliğimiz” dedi. Başkan Ergün, ziyarette Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Manisa’ya yapılan hizmetler, projeler ve çalışmalar hakkında da konuklarına bilgilendirmede bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.