GÖDE VE GÜRCAN, YUMRUKAYA’YI MİSAFİR ETTİLER

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.11.2022 - 18:13, Güncelleme: 17.11.2022 - 18:13
 

GÖDE VE GÜRCAN, YUMRUKAYA’YI MİSAFİR ETTİLER

Manisa'nın tanınmış Havuzlu Çarşı esnaflarından olan Mehmet Gürcan ve Doğan Göde, Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya'yı misafir ettiler.
ETV'nin 29. Yılı dolayısıyla gerçekleştirilen görkemli organizasyon hakkında Yumrukaya, Gürcan ve Göde hasbihal ettiler. Erdinç Yumrukaya, Havuzlu Çarşı esnaflarının da 29. Yıl tebriklerini kabul etti. "29. YILI COŞKU İLE KUTLADIK" Aynı azimle hizmet vermeye devam edeceklerini vurgulayan Yumrukaya, "ETV'nin kuruluşunun 29. Yılını büyük bir coşku ile kutladık. Bizi bu özel günümüzde yalnız bırakmayan ve yoğun tempoları nedeniyle katılamayan ama desteklerini ileten herkese tekrardan teşekkür ediyorum. 29 yıldır Manisa halkına pes etmeden, aynı azimle hizmet ediyoruz. Etik habercilik anlayışımızdan taviz vermeden yolumuza devam edeceğiz. Biz Manisa halkından memnunuz, Manisa halkının da bizden memnun olduğunu düşünüyoruz." açıklamasında bulundu.
Manisa'nın tanınmış Havuzlu Çarşı esnaflarından olan Mehmet Gürcan ve Doğan Göde, Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya'yı misafir ettiler.

ETV'nin 29. Yılı dolayısıyla gerçekleştirilen görkemli organizasyon hakkında Yumrukaya, Gürcan ve Göde hasbihal ettiler. Erdinç Yumrukaya, Havuzlu Çarşı esnaflarının da 29. Yıl tebriklerini kabul etti.

"29. YILI COŞKU İLE KUTLADIK"

Aynı azimle hizmet vermeye devam edeceklerini vurgulayan Yumrukaya, "ETV'nin kuruluşunun 29. Yılını büyük bir coşku ile kutladık. Bizi bu özel günümüzde yalnız bırakmayan ve yoğun tempoları nedeniyle katılamayan ama desteklerini ileten herkese tekrardan teşekkür ediyorum. 29 yıldır Manisa halkına pes etmeden, aynı azimle hizmet ediyoruz. Etik habercilik anlayışımızdan taviz vermeden yolumuza devam edeceğiz. Biz Manisa halkından memnunuz, Manisa halkının da bizden memnun olduğunu düşünüyoruz." açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.