GÖLET ALANI AKHİSAR HALKININ VAZGEÇİLMEZİ OLDU

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.09.2022 - 14:57, Güncelleme: 30.09.2022 - 14:57
 

GÖLET ALANI AKHİSAR HALKININ VAZGEÇİLMEZİ OLDU

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu’nun göreve geldiği günden bu yana yaptığı çalışmalar sonucunda Akhisar Belediyesi Hüsnü Kahraman Kültür Parkı Gölet alanı Akhisarlılardan tam not aldı. Başkan Dutlulu, “Her çalışmamızı halkımızın talep ve görüşlerini alarak, karşılıklı iletişimle hayata geçiriyoruz.” dedi.
Belediye Başkanı Besim Dutlulu’nun talimatları neticesinde, atıl vaziyetteki alanları değerlendiren Akhisar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler peyzaj mimarlarının tasarımları ile Gölet alanını daha da büyüttü. Çocukların eğlence alanları ile Akhisarlıların vakit geçirebileceği yaşam alanlarının sayısı 5 kat arttı. GENÇLERİN VE ÇOCUKLARIN BEĞENİSİNİ TOPLADI Gölet alanına yeni eklenen futbol, basketbol, tenis ve voleybol sahaları, lavanta bahçesi, açık hava fitness alanları, çocuk oyun parkuru, kum havuzu ve çizgi roman figürleri gençler ve çocukların beğenisini kazanırken, yeşil alanlar da ailelerin uğrak noktası oldu. “ÇALIŞMALARIMIZA ARALIKSIZ DEVAM EDECEĞİZ” Akhisar’ı güzelleştirmek için tüm güçleriyle çalışmaya devam edeceklerini belirten Başkan Besim Dutlulu, “Gölet alanımız artık eskisinden çok daha güzel. Karşılaştığımız vatandaşlarımızın, bizim çalışmalarımızdan memnuniyetlerini iletmesi, bizleri fazlasıyla memnun etmekle birlikte çalışmalarımızın yerinde ve doğru olduğunu gösteriyor. Her çalışmamızı halkımızın talep ve görüşlerini alarak, karşılıklı iletişimle hayata geçiriyoruz. Şehrimizi güzelleştirmek için çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz” dedi.
Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu’nun göreve geldiği günden bu yana yaptığı çalışmalar sonucunda Akhisar Belediyesi Hüsnü Kahraman Kültür Parkı Gölet alanı Akhisarlılardan tam not aldı. Başkan Dutlulu, “Her çalışmamızı halkımızın talep ve görüşlerini alarak, karşılıklı iletişimle hayata geçiriyoruz.” dedi.

Belediye Başkanı Besim Dutlulu’nun talimatları neticesinde, atıl vaziyetteki alanları değerlendiren Akhisar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler peyzaj mimarlarının tasarımları ile Gölet alanını daha da büyüttü. Çocukların eğlence alanları ile Akhisarlıların vakit geçirebileceği yaşam alanlarının sayısı 5 kat arttı.

GENÇLERİN VE ÇOCUKLARIN BEĞENİSİNİ TOPLADI

Gölet alanına yeni eklenen futbol, basketbol, tenis ve voleybol sahaları, lavanta bahçesi, açık hava fitness alanları, çocuk oyun parkuru, kum havuzu ve çizgi roman figürleri gençler ve çocukların beğenisini kazanırken, yeşil alanlar da ailelerin uğrak noktası oldu.

“ÇALIŞMALARIMIZA ARALIKSIZ DEVAM EDECEĞİZ”

Akhisar’ı güzelleştirmek için tüm güçleriyle çalışmaya devam edeceklerini belirten Başkan Besim Dutlulu, “Gölet alanımız artık eskisinden çok daha güzel. Karşılaştığımız vatandaşlarımızın, bizim çalışmalarımızdan memnuniyetlerini iletmesi, bizleri fazlasıyla memnun etmekle birlikte çalışmalarımızın yerinde ve doğru olduğunu gösteriyor. Her çalışmamızı halkımızın talep ve görüşlerini alarak, karşılıklı iletişimle hayata geçiriyoruz. Şehrimizi güzelleştirmek için çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.