GÜLHAN, YUMRUKAYA’YA PLAKET TAKDİM ETTİ

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.10.2022 - 21:11, Güncelleme: 11.10.2022 - 21:11
 

GÜLHAN, YUMRUKAYA’YA PLAKET TAKDİM ETTİ

Mimarlar Odası Manisa Temsilciliği Başkanı Mahir Gülhan, Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya'yı Ofis Home mağazasında ziyaret etti.
Mimarlar Odası Manisa Temsilciliği, Mimarlar Günü dolayısıyla Cafe 236'da gala yemeği organize etmişti. Gülhan, sponsorluğunu Yumrukaya'nın üstlendiği yemek organizasyonu için teşekkürlerini iletti. Gülhan, desteklerinden dolayı da Yumrukaya'ya plaket takdim etti. “CAFE 236'NIN KAPILARINI SONUNA KADAR AÇTI” Düzenlenen gala yemeği için memnuniyetini dile getiren Gülhan, "Verdiği desteklerden dolayı Erdinç Yumrukaya'ya teşekkürlerimi sunuyorum. Bizim için çok özel bir gün olan Mimarlar Günü’nde Cafe 236'nın kapılarını sonuna kadar açtı. Muhteşem bir organizasyonla da gecemizi düzenledik.” açıklamasında bulundu. “ÇALIŞMALARINI YAKINDAN TAKİP EDİYORUM” Yumrukaya, “Gülhan’ın ziyareti beni oldukça mutlu etti. Elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz. Mimarlar Odası Manisa Temsilciliği ve Başkan Mahir Gülhan’ın çalışmalarını yakından takip ediyorum. Güzel şehrimiz Manisa’ya daha modern mimari eserler kazandırdıkları için de teşekkür ediyorum.” dedi.
Mimarlar Odası Manisa Temsilciliği Başkanı Mahir Gülhan, Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya'yı Ofis Home mağazasında ziyaret etti.

Mimarlar Odası Manisa Temsilciliği, Mimarlar Günü dolayısıyla Cafe 236'da gala yemeği organize etmişti. Gülhan, sponsorluğunu Yumrukaya'nın üstlendiği yemek organizasyonu için teşekkürlerini iletti. Gülhan, desteklerinden dolayı da Yumrukaya'ya plaket takdim etti.

“CAFE 236'NIN KAPILARINI SONUNA KADAR AÇTI”

Düzenlenen gala yemeği için memnuniyetini dile getiren Gülhan, "Verdiği desteklerden dolayı Erdinç Yumrukaya'ya teşekkürlerimi sunuyorum. Bizim için çok özel bir gün olan Mimarlar Günü’nde Cafe 236'nın kapılarını sonuna kadar açtı. Muhteşem bir organizasyonla da gecemizi düzenledik.” açıklamasında bulundu.

“ÇALIŞMALARINI YAKINDAN TAKİP EDİYORUM”

Yumrukaya, “Gülhan’ın ziyareti beni oldukça mutlu etti. Elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz. Mimarlar Odası Manisa Temsilciliği ve Başkan Mahir Gülhan’ın çalışmalarını yakından takip ediyorum. Güzel şehrimiz Manisa’ya daha modern mimari eserler kazandırdıkları için de teşekkür ediyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.